ή να του κόψει μόνιμα το μπάσκετ για να γλιτώσουν τα ματάκια μας...
Printable View
Oι hawks βιάζουν κανονικα μέχρι στιγμής τους pacers στο ημίχρονο.
Όπως τα βλέπω ενδέχεται οι miami να περάσουν στους τελικούς νικώντας τους raptors και τους wizards.Oκ, και του χρόνου..
Kalyteros protos gyros playoffs ton teleytaion 5 xronon me diafora.
Sti Dysi an den malakizotan o Jeremy Lin sto teleytaio mats tha eixan paei ola ta zeygaria 2-2. Stin Anatoli an de malakizotan to Chicago omadika sta prota dyo mats sto telos tha eixan paei ki ekei sxedon ola 2-2 (Miami anamenomeni poutsa se Charlotte). Me anisixei to oti de fainetai na yparxei omada na kontrarei to Miami pros to paron, alla ki autoi oi papares den epeisan me Charlotte, paraligo na ta xasoyn ta dyo mats. Tha doume.
Γραψτε μωρε μαλακες τιποτα να μην γραφω μονο εγω :grin:
ΕΠΙΚΟΣ πρωτος γυρος!
Τρια ματς ειχαμε σημερα, και οδηγησαν και τα τρια σε εβδομο ματς. Ολα το Σαββατο.
Με νικες Νταλας, Μπρουκλυν και Χιουστον αυριο, θα εχουμε αλλα τρια εβδομα ματς (!!!)
Πραγματικά είναι με διαφορά από τα πιο ενδιαφέροντα play-offs των τελευταίων ετών και είναι χαρακτηριστικό του επιπέδου της Δύσης ότι όλες οι ομάδες είναι ΤΟΣΟ κοντά και έχουν τις ίδιες πιθανότητες να περάσουν. Ενώ στην Ανατολή, πέρα από την "έκπληξη" των Wizards, τα πράγματα πήγαν όπως αναμένονταν (δεν αποτελεί έκπληξη η φάση των Pacers, αν δει κανείς τα τελευταία 15 παιχνίδια τους στη Regular Season). Όλοι για το σίχαμα δουλεύουν, γαμωτημπαναγία.
Καλύτερος πρώτος γύρος όλων των εποχών πιθανότατα.Με στεναχωρεί λίγο το γεγονός ότι έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου -με το ζόρι πλέον βγάζω τα ματς των 1-2,για των 4.30 ούτε λόγος- και το ότι όλο αυτό το νταβαντούρι γίνεται για να βλέπουμε τον ιούνιο τον λεμπρόν να κάνει το 3 με τα δάχτυλά του.
Συμπαθω αρκετα Χιουστον, αλλα αυτο ηταν ο ορισμος του :wave:
Μπλεϊζεράρες με επικό buzzer beater του Lillard είναι στον επόμενο γύρο.
Έχω αρχίσει και τους γουστάρω τρομερά, θέλω να το πάρουν.
Ρε δεν γίνεται αυτό το πράγμα,με πήρε ο ύπνος χτες 5 λεπτά πριν τελειώσει το mavs-spurs.
Πανηγυρισμός lillard:touched:
Omoiotites aka swsies me
http://www.youtube.com/watch?v=xv47Cjdnc_A
Πάλι με Ρόκετς λολ
Aχαχαχ σχεδόν ίδιο σκορ και πάλι ο batum πέφτει πρώτος πάνω στον roy.
Nα σημειώσουμε επίσης ότι ο καλύτερος play-maker στο nba είναι ο tony parker.
Ρε παλουκάρια,μιας και είστε του αντικειμένου (εγώ μόνο Σπερς συμπαθούσα παιχτικά,λόγω Τζινόμπιλυ και Ντάνκαν..)
πώς το εξηγείτε αυτό το χάος από τον Α' γύρο στη Δύση ειδικά;
Θέλω να πω,είναι οι προπονητές,είναι οι επιλογές των τζένεραλ μάνατζερ,ξέρω γω τί...
Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ της δυναμικότητας των ομάδων.Αυτό φαίνεται και από τα standings όπου οι διαφορά στις νίκες μεταξύ των πρώτων spurs και των πέμπτων portland πχ είναι στις 8 νίκες αλλά και γενικά από τα παιχνίδια της regular όπου στις περισσότερες περιπτώσεις οι σειρές ήταν ισορροπημένες.
Το ίδιο πάνω-κάτω ισχύει και για τις 7 ομάδες της ανατολής κάτω από τους heat με τη διαφορά ότι μιλάμε για 2 επίπεδα κάτω σε βαθμό ποιότητας ρόστερ,προπονητών κλπ.
Ντάξει, τεράστια στιγμή, Lillard παίζει γερά να 'ναι ο καλύτερος clutch player στο ΝΒΑ. Συγκινητικοί Ρόκετς επίσης που δεν στέλνουν τον Beverley πάνω του αλλά τον Parsons. Δίνει εντολή ο Harden για switch βέβαια, αλλά ξέρωγω, έχοντας ΔΥΟ timeout πριν, τα κανονίζεις αυτά.
4η φορά στην ιστορία λέει που τελειώνει σειρά με buzzer beater.
Στο άλλο προβλέπω Ντάλας.
Επικη κωλοτουμπα και ορθιος στα καπακια ο Μπλεηκαρος :pink:
Οπως ειχα πει, νομιζα οτι και οι 5 γηπεδουχοι των Game 7 θα περνουσαν στο δευτερο γυρο.
Indiana, Oklahoma, Clippers 3/3 ως τωρα, και μονο το Τοροντο με προβληματιζει, ισως οι Νετς κανουν το break εκει περα.
Κρίμα για τους okc που τους ανάγκασαν να παίξουν άλλα 40 λεπτά και να κουραστούνε τα παιδιά,κατευθείαν την πρόκριση έπρεπε να τους δώσει ο silver να τελειώνουμε.Ενδιαφέρον θα χει βέβαια το match up με clippers όπου εκεί θα πρέπει να δικαιολογήσει ο cp3 όλο αυτό το πρήξιμο αρχιδιών που έχουμε φάει τόσα χρόνια για παίκτη που έχει περάσει πρώτο γύρο ΜΙΑ φορά.Αν δεν περάσουν οι clippers με αυτόν να χει μ.ό. 24-9-5-4 μπαίνει για πάντα στο πάνθεον των χρυσών μετριοτήτων.
Σχετικά με τορόντο καλοί χρυσοί οι ραπτορς αλλά ελπίζω να μην χαλάσουν το lebron vs pierce, κανείς δεν το θέλει αυτό,ούτε και ο silver φαντάζομαι.
Όλα αυτά βέβαια είναι αλοιφές μπροστά στο βραδινό ματς που κατ'εμέ είναι το σημαντικότερο και πιο φορτισμένο συναισθηματικά της τελευταίας πενταετίας.Αποτελεί ταυτόχρονα το κύκνειο άσμα της γενιάς των 00', την κόντρα των 2 καλύτερων προπονητών στο nba και την κόντρα των 2 καλύτερων power forward που έβγαλε ποτέ το basket.Λόγω της ανέκαθεν προτίμησης μου στο outsider και της λατρείας μου για τον μεγάλο γερμανό θα είμαι με dallas αλλά εννοέιται θα χειροκροτήσουμε και πιθανή νίκη των spurs.
http://cdn.tss.uproxx.com/TSS/wp-con...tim-duncan.png
Καλα τα λες γενικα, αλλα μη γραφεις παπαριες για τον Ζιμπο, αυτο που εκανε ηταν απαραδεκτο και καλως αποβληθηκε απο το τελευταιο ματς.
Και γενικα, ποιο Μεμφις μωρε, αντε στο διαολο με τους βλακες που αντι για μπασκετ παιζουν ξυλο.
κριμα για το τιμιο τοροντο, αν και πηγε να το χασει μονο του το μπρουκλιν το ματς
η αληθεια ειναι παντως οτι θα εχει πιο πλακα το μιαμι μπρουκλιν
στο σαν αντονιο ως τωρα πεφτει πουτσα
https://pbs.twimg.com/media/Bm0wbmWIQAAfkt7.jpg
συγκινητικός γύρος, να δούμε τώρα. Οκλαχόμα - Κλίππερς λογικά θα 'ναι ματσάρες.
Αποστωμοτικός cp3 χτες με 32/10 σε 27 λεπτά,ισοπέδωσε μόνος του τους okc.
Pacers πραγματικά θλιβεροί, η σειρά πάει για σκούπα δεδομένου και του stroke των wizards.
Πάμε δυνατά σήμερα για break στο miami.
Spoiler
Vlepontas to mats anarotiomoun an o Chris Paul diavase to post sou prin ton agona gia na tentothei ligaki :touched:
Oxi apla 32 pontous e, alla 12/14 FG kai 8/9 triponta. De nomizo pos tha sunexisei etsi vevaia i seira auti.
Indiana siga min paei gia skoupa, alla einai para poly pithanon na apokleistei etsi opos paizei.
Spoiler
Καλα του εκαναν, πηγαινε τους παικτες στην εκκλησια και τους μιλουσε για το θεο, ελεος
Χειρότερα κι από Ελλάδα ρε πουστη. Καμία ομάδα δεν θα απελυε τον Άγγελο Αναστασιάδη
Ωπα, μισό.
Είχαν προσλάβει έναν προπονητή ο οποίος ήταν i.μαύρος, ii.πάστορας, iii.με δική του εκκλησία και ποίμνιο και περίμεναν να τους μιλάει για τι; Για το big bang και το διαστελλόμενο σύμπαν;
7-8 στους 11 ήταν βαθιά θρησκευόμενοι από μόνοι τους έτσι και αλλιώς, απλά ενισχυόταν το δέσιμο μεταξύ προπονητή και παικτών με αυτόν τον τρόπο.
iv. ειχε γκομενα στριπερ που τον εκβιαζε :P
Θεικες ομιλιες Μαρκ Jackson στα ταιμ αουτ :touched: και στην τιβι σχολιασμο ηταν ωραιος
Οι Pacers σουταραν το καμαρι μας τον Bynum :lol: 2 ματς προλαβε να παιξει
τα εβλεπα με καθυστερηση τα ματς δεν εμπαινα στο τοπικ μην φαω σποιλερ γενικα γαμησε ο α γυρος
τα χθεσινα ψιλοτσοντα Ιντιανα τα ματια μας πονανε τι χαλι ειναι αυτο 1000 φορες wizards
να πω και Μιαμι μου φαινεται χειροτερο απο περσι (εκτος Λεμπρον δηλ οι υπολοιποι) και Σπερς η ελπιδα μας πιο δυνατοι
ελα νο :(
ηταν καλυτερο απο περσι ειχαν προσθεσει κανα 2 σουτερ συγκινητικος τονυ αλλεν τους την παιξανε και με Z BO στο 7ο
και παντα δινει μαχη ειναι ωραιες σειρες με Μεμφις (εκτος σπερς περσι)
Καλά διαφωνώ. Δεν τους την παίξανε. Την άξιζε ο Randolph...
Τιποτα δεν τους παιξανε, ας μην εκανε τη μαλακια ο Ζιμπο, να μην ετρωγε την τιμωρια. Καλα του εκαναν.
Ακριβώς. Πρώτα κάνει επιθετικό φάουλ (2 σπρωξίματα μάλιστα) κι έπειτα πάει για το μπουκέτο επειδή ο Adams του σπρώχνει τα χέρια...
https://www.youtube.com/watch?v=PrrwkewwQ2w
Δεν τους αδίκησαν, όσο κι αν σιχαίνομαι τον αληταρά Clay Benett.
http://www.contra.gr/Basketball/USA/.../w460/fidi.jpg
Ο Μο Ουίλιαμς μάλιστα, έγραψε στο twitter του: "Μπήκαμε στα αποδυτήρια και βρήκαμε ένα φίδι. Ναι, ένα φίδι στα αποδυτήρια. Φίλε φοβηθήκαμε όπως στην κόλαση".
Spoiler
Δε θα ημουν αντιθετος στην μετονομασια σε San Antonio Snakes :touched:
Πανευκολα ως τωρα Μαιαμι και Σαν Αντονιο, αναμενομενα για μενα. Το υλικο των Σπερς ειναι μεν καπως καλυτερο απο αυτο των Ροκετς, αλλα στη συγκεκριμενη σειρα φαινεται η διαφορα μεταξυ προπονητων. Τεραστιος ο Ποποβιτς, φαινεται σε καθε μικρη λεπτομερεια του παιχνιδιου. Απο την αλλη, το Μπρουκλυν εγω δεν το ειχα για πολλα, και οι 4 νικες απεναντι σε Μαιαμι στην κανονικη σεζον δεν σημαινουν τιποτα, για μενα ισως να παει και σουηπ αυτη η σειρα (και το ελεγα πριν ξεκινησει). Μακαρι φυσικα να λεω μαλακιες, αλλα καιρος να τελειωσει το παραμυθι των Νετς φετος. Τα αλλα αμφιρροπα... για να δουμε σημερα ποιος θα παρει προβαδισμα.
Αν ήμουν ο Jason Kidd θα έβαζα τον Truth να βλέπει αυτό στο repeat, όταν δεν έχει βάλει ούτε πόντο στην τέταρτη περίοδο κι έψαχνε δέντρο να κρυφτεί..
http://youtu.be/0YnwODYGeuM
Westbrook κανει εκπληκτικα πλεηοφφς, 23 ποντοι και 13 ασιστ σημερα.
Ιμπακα 9/10 σουτ (μονο ενα τριποντο εχασε), Ντουραντ 36 ποντους.
Δε θελεις κατι αλλο, μεγαλη νικη μεσα στους Κλιπερς.
Κρις Πολ 16 ασιστ 0 λαθη..... (και 36-5 αντιστοιχα νουμερα στα πρωτα 3 ματς συνολικα)
Κι αν σκεφτείς ότι στην πρώτη περίοδο ο Griffin πίεζε συνεχώς τον Ibaka για να φορτωθεί με φάουλ, κάνει την τελική απόδοση του Air Kongo ακόμα πιο αξιοθαύμαστη!
Μιας και ο δεύτερος γύρος πλην του clips-okc είναι αδιάφορος ας πούμε και τίποτα άλλο.Πήγα 100 σελίδες πίσω στο θρεντ όπου η κουβέντα συνέπιπτε με το πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟ πρωτάθλημα που έχει κατακτηθεί στην ιστορία του μπάσκετ.
http://www.youtube.com/watch?v=eRD1kCXL170
a game for the ages
http://cdn.solecollector.com/media/u...-01%281%29.jpg
Πρώτη ήττα στα φετινά PlayOffs για τους super best friends, χάρη στην απίστευτη ευστοχία των Nets στα τρίποντα. Σε φάσεις το σίχαμα έμοιαζε να τους περνάει σαν σταματημένους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Στον άλλο ημιτελικό Δύσης, το Σαν Αντόνιο έκανε λίγο πλάκα με τους συμπαθέστατους Blazers κι ενώ έφτασε να προηγείται με 20+ πόντους, ένα comeback του Portland που μείωσε τη διαφορά κάτω από τους 10 στην τρίτη περίοδο, αντιμετωπίστηκε δεόντως. Χαρακτηριστικά, ο Popovic δεν κάλεσε καν time-out για να τους φρενάρει.
Ως ει παρόν και πάλι ο Lillard, τα έχει βρει μπαστούνια με τον Parker που δείχνει να θέλει τον τίτλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Γενικά, δε συμπαθώ καθόλου την ομάδα που έδωσε δουλειά σε αλήτες ξυλόκόπους όπως ο Matt Boner και o Bruce Bowen, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι παίζουν ολοκληρωμένο μπάσκετ και φέτος.