6 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
Κρίμα για τους okc που τους ανάγκασαν να παίξουν άλλα 40 λεπτά και να κουραστούνε τα παιδιά,κατευθείαν την πρόκριση έπρεπε να τους δώσει ο silver να τελειώνουμε.Ενδιαφέρον θα χει βέβαια το match up με clippers όπου εκεί θα πρέπει να δικαιολογήσει ο cp3 όλο αυτό το πρήξιμο αρχιδιών που έχουμε φάει τόσα χρόνια για παίκτη που έχει περάσει πρώτο γύρο ΜΙΑ φορά.Αν δεν περάσουν οι clippers με αυτόν να χει μ.ό. 24-9-5-4 μπαίνει για πάντα στο πάνθεον των χρυσών μετριοτήτων.
Σχετικά με τορόντο καλοί χρυσοί οι ραπτορς αλλά ελπίζω να μην χαλάσουν το lebron vs pierce, κανείς δεν το θέλει αυτό,ούτε και ο silver φαντάζομαι.
Όλα αυτά βέβαια είναι αλοιφές μπροστά στο βραδινό ματς που κατ'εμέ είναι το σημαντικότερο και πιο φορτισμένο συναισθηματικά της τελευταίας πενταετίας.Αποτελεί ταυτόχρονα το κύκνειο άσμα της γενιάς των 00', την κόντρα των 2 καλύτερων προπονητών στο nba και την κόντρα των 2 καλύτερων power forward που έβγαλε ποτέ το basket.Λόγω της ανέκαθεν προτίμησης μου στο outsider και της λατρείας μου για τον μεγάλο γερμανό θα είμαι με dallas αλλά εννοέιται θα χειροκροτήσουμε και πιθανή νίκη των spurs.
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.