δεν ξέρω αν προσέξατε πως
Spoiler
Printable View
δεν ξέρω αν προσέξατε πως
Spoiler
Spoiler
η αεροσυνοδος ειναι με τους αδερς απο τοτε που πρωτοειδαμε τα λημερια τους(μαζι με ολα α παιδακια της πτησης αν θυμασαι,αρχη τριτης σεζον)
carheart το οτι δεν ακουγε τιποτα απο το πτωμα σαγιντ εμενα μου εβαλε περισσοτερες υποψιες οτι δεν ειναι ο σαγιντ.
ρε ουτε απο τη τζουλιετ ακουγε ενω τη θαβανε. Δε λειτουργει ετσι, αν δεν προσπαθησει να κανει επαφη δεν δουλευει.
έχω αρχίσει να ξενερώνω γιατί έχουν αναπτύξει όλους τους χαρακτήρες τόσο πολύ που στο τέλος σίγουρα θα γίνει μαλακία και θα στραφούν όλα στον εξαφανισμένο προς το παρόν widmore ξέρω γω και θα πεταχτεί το μισό cast στα αζήτητα ενώ έχεις δεθεί μαζί τους.
και τώρα που είπα widmore, δείχτε πέννυ τώρα.
Ποιον εννοεις Man From Tallahassee,τον Locke? Τι απορια παραμενει? Στο τελος της δευτερης σεζον ειχαν απαχθει μονο ο Jack για να εκτελεσει την επεμβαση και η Kate, Sawyer για να αποτελεσουν κινητρο, επισης ο Hurley για να γυρισει να πει στους αλλους να μη κανουν μαλακιες. Και σε καποια φαση ειπε καποιος απο τους others οτι "o Shepard δεν ηταν καν στη λιστα του Jacob", το οποιο ομως δεν ξερω κατα ποσο κολλαει για εκεινη την απαγωγη, μιας και η συγκεκριμενη απαγωγη πρεπει να ηταν σχεδιο του Μπεν για να γλιτωσει την κακομοιρη ζωουλα του, κι οχι εντολη του Jacob.
Οσον αφορα το χωροχρονικο της υποθεσης, οταν εγινε "the incident", το προφανες σε μενα (που φυσικα μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα δε μπορω να σκεφτω αλλη εναλλακτικη) ειναι οτι δημιουργηθηκαν δυο παραλληλα συμπαντα:
1. ενα στο οποιο δεν εχει σκασει η βομβα και στο οποιο απλα μεταφερθηκαν ολοι κανονικα στο χρονο στον οποιο επρεπε να ειναι (δηλαδη πηγαν ολοι στο 2007-2008 )
2. ενα στο οποιο εσκασε η βομβα και ετσι με καποιο τροπο το νησι κατεληξε στον ωκεανο (μαλακια προς το παρον αυτο) και επισης δεν επεσε το αεροπλανο ποτε (επισης μαλακια αυτο, μη λεμε τα ιδια περι παραδοξων) και το οποιο συμπαν προφανως κι αυτο εχει και το 2004 του και το 2005 του και ολες τις χρονιες, απλα επιλεγουν να μας δειξουν προς το παρον τι ακριβως συνεβη το 2004. Προβλεπω οτι σε αυτο το συμπαν θα μας δειχνουν διαδοχικα τι θα γινει τα επομενα χρονια ετσι ωστε να φτασουμε στο 2008 και καπως να γινει καποια ένωση των δυο ιστοριων ή καποιος παραλληλισμος εστω.
Πιξις, σωστο αυτο με την Κειτ, λογικα μεταφερθηκαν ολοι στο ιδιο σημειο 30 χρονια αργοτερα.
Μεγαλυτερη μου απορια που παραμενει απο περυσι και δεν ξερω αν και ποτε θα λυθει ειναι γιατι απο την πτηση της Ατζιρα μεταφερθηκαν στο παρελθον μονο Κειτ, Τζακ, Χερλι, Σαγιντ ενω η Σαν με τον Λυπιδη μεταφερθηκαν στο 2008 (πειτε αν ξεχναω κανεναν) + το που ειναι και τι κανει ο Ντεσμοντ σε καθε ενα απο τα δυο συμπαντα.
Για σειρα παντως για την οποια ειχαν καποια στιγμη δηλωσει οι παραγωγοι οτι δεν παιζουν time travel, εναλλακτικες πραγματικοτητες και διαστημοπλοια καλα το πανε προς το παρον... το μονο που μενει ειναι να ειναι εξωγηινοι Jacob, evil guy και ο τελευταιος να θελει να επιστρεψει στο σπιτι του, ενω το νησι ειναι ενα τεραστιο διαστημοπλοιο και στο ναο βρισκεται η πηγη ενεργειας που θελει να ενεργοποιησει για να φυγει το διαστημοπλοιο (κοπιραιτ Ινγκολεμο ολο αυτο).
Η Πένυ θα εμφανιστεί λέμε, αφού είναι η σταθερά του Ντέσμοντ που το άτομο ΞΕΡΕΙ όταν είναι στο αεροπλάνο. Ο Γουίντμορ υποθέτω θα είναι σύμμαχος γιατί είναι με το μέρος του Τζέικομπ και γενικά η 6η σεζόν είναι Λόστις/Τζέικομπ εναντίον Λοκ και πώς το 2004 θα συγχρονιστεί με το 2007. Πώς οι δύο παράλληλες να συναντηθούν και οι Ντέσμοντ/Ελοΐζ/Γουίντμορ να είναι οι φασιλιτέιτορς του Τζέικομπ στο 2004. Ορ σάμθιν.
Ότι παίζουν δύο πραγματικότητες εμφανές είναι και γεγονός. Μπορεί στο Επιστροφή στο Μέλλον όταν άλλαζε κάτι στο παρελθόν να σβήνανε τα loose ends και να κάνανε fade οι άνθρωποι που δε θα μπορούσαν να έχουν γεννηθεί, ε, στο Λοστ, παίζουν παράλληλες πραγματικότητες οι οποίες έχουν κάποια άλφα επιρροή. \
Ό,τι έγινε, έγινε και γι'αυτό ο Τζακ έχει ντέζα βου με τον Ντέσμοντ (στο χατς τον κατάλαβε με την μία, έτσι δεν είναι; Άρα δεν έχουν συναντηθεί, εκτός και αν θέλουν να μας πουν ότι στο χατς είχε καλύτερη μνήμη ο Τζακ, χλωμό). Μην πω κιόλας ότι θα παίξουν αρκετά ντέζα βου στο 2004 γενικά και ίσως καμιά αρρώστεια; Κάτι; Κάποιος θα θυμηθεί; Θα γίνει η σταθερά όλων ο Ντέσμοντ και θα θυμηθούν; Δε ξέρω, κάτι.
Πάντως ο Τσάρλι είναι ένα θέμα, τι γίνεται με τους πεθαμένους και κυρίως η Κλερ. Η Κλερ ακόμα αδερφή του Τζακ είναι. Ο Ααρόν γεννήθηκε ποτέ; Τι γίνεται με αυτά; Αυτά και άλλα πολλά θα μας απασχολήσουν κυρίες και κύριοι.
Δε θεωρεις οτι ειναι απλα κομπαρσος που επαιξε το ρολο του μονο στη διαμορφωση χαρακτηρων (Λοκ και Φορντ)?
Ναι, αλλά πως βρέθηκε στο νησί, και β) ήταν ο ίδιος;
Υποθετω τον εφερε στο νησι ο Ben (ειχε τα μεσα οπως εχουμε δει) για να εκπληρωσει το μεγαλο του πεπρωμενο ο Locke, ο οποιος τον εκανε πασα στον Sawyer. Χμ, δεν αποκλειω να μας δειξουν οτι ηταν κατι αλλο, αλλα θεωρω οτι ηταν ο ιδιος, ναι.
Λοκ και Φορντ;
Sawyer = James Ford (το γραψα για τη μαλακια ετσι)