παλιό αλλά κακό δε το λες
Printable View
παλιό αλλά κακό δε το λες
Ένας τυπικός άντρακλας παντρεύτηκε μία τυπική κουκλάρα και μετά τον
γάμο, έθεσε τους εξής κανόνες:
'Θα έρχομαι στο σπίτι όποτε θέλω, εάν το θέλω και ό,τι ώρα γουστάρω,
και δεν δέχομαι κουβέντα πάνω σε αυτό. Θα με περιμένει ένα ωραίο
δείπνο στο τραπέζι, εκτός εάν σε ειδοποιήσω ότι δεν θα έρθω σπίτι
για φαγητό. Θα πηγαίνω για κυνήγι, ψάρεμα, ποτό και χαρτιά όταν θέλω
με τους φίλους μου, και μην μου το παίξεις δύσκολη. Αυτοί είναι οι
κανόνες μου. Έχεις κανένα σχόλιο;'
Η νύφη απάντησε, 'Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θέλω να
καταλάβεις πως εδώ θα έχει σεξ στις 7.00 κάθε βράδυ... είτε είσαι
εδώ είτε δεν είσαι!'
O_O
Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρία τάπερ: Ένα με κιμά, ένα με μακαρόνια και ένα με μπεσαμέλ.
Οπότε γυρνάει ο μπάρμαν και λέει:
- Καλά ρε παστίτσιο, πάλι κομμάτια είσαι;
αυτό είναι το 2ο μέρος όμως:wink:
ΑΧαχαχαχαχ!
Με προλαβες μουνακι!:razz:
Α, εμένα αυτό μου είπανε. Πες και το 1ο.
ρίχτα λαμπ..
Σκαει το παστιτσιο σε ενα μπαρ. Καθεται στο σκαμπο και ζηταει ενα ποτο.
Ο μπαρμαν του απανταει: Συγγνωμη αλλα δεν σερβιρουμε φαγητο!
εντιτ: το παρτ 2 ειναι σαφως καλυτερο ε!
Α, το 'ξερα τελικά.
Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί.
Τι είπε ο Ηράκλειτος όταν πήγαν να του βάψουν το σπίτι;
Spoiler
I love this Doctor
Q: Doctor, I've heard that cardiovascular exercise can prolong life. Is this true?
A: Your heart is only good for so many beats, and that's it... don't waste them on exercise. Everything wears out eventually. Speeding up your heart will not make you live longer; that's like saying you can extend the life of your car by driving it faster. Want to live longer? Take a nap.
Q: Should I cut down on meat and eat more fruits and vegetables?
A: You must grasp logistical efficiencies. What does a cow eat? Hay and corn. And what are these? Vegetables. So a steak is nothing more than an efficient mechanism of delivering vegetables to your system. Need grain? Eat chicken. Beef is also a good source of field grass (green leafy vegetable). And a pork chop can give you 100% of your recommended daily allowance of vegetable products.
Q: Should I reduce my alcohol intake?
A: No, not at all. Wine is made from fruit. Brandy is distilled wine, that means they take the water out of the fruity bit so you get even more of the goodness that way. Beer is also made out of grain. Bottoms up!
Q: How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.
Q: What are some of the advantages of participating in a regular exercise program?
A: Can't think of a single one, sorry. My philosophy is: No Pain...Good!
Q: Aren't fried foods bad for you?
A: YOU'RE NOT LISTENING!!! ..... Foods are fried these days in vegetable oil. In fact, they're permeated in it. How could getting more vegetables be bad for you?
Q: Will sit-ups help prevent me from getting a little soft around the middle?
A: Definitely not! When you exercise a muscle, it gets bigger. You should only be doing sit-ups if you want a bigger stomach.
Q: Is chocolate bad for me?
A: Are you crazy? HELLO Cocoa beans ! Another vegetable!!! It's the best feel-good food around!
Q: Is swimming good for your figure?
A: If swimming is good for your figure, explain whales to me.
Q: Is getting in-shape important for my lifestyle?
A: Hey! 'Round' is a shape!
Well, I hope this has cleared up any misconceptions you may have had about food and diets.
And remember:
'Life should NOT be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways - Chardonnay in one hand - chocolate in the other - body thoroughly used up, totally worn out and screaming 'WOO HOO, What a Ride!!!'
AND.....
For those of you who watch what you eat, here's the final word on nutrition and health. It's a relief to know the truth after all those conflicting nutritional studies.
1. The Japanese eat very little fat
and suffer fewer heart attacks than Americans.
2. The Mexicans eat a lot of fat
3. The Chinese drink very little red wine
4. The Italians drink a lot of red wine
5. The Germans drink a lot of beers and eat lots of sausages and fats and suffer fewer heart attacks than Americans.
CONCLUSION
Eat and drink what you like.
Speaking English is apparently what kills you.
oxi, tha mporouse ontws na mhn serviroun patates :P
haha, auto htan kalo :pQuote:
Q: How can I calculate my body/fat ratio?
A: Well, if you have a body and you have fat, your ratio is one to one. If you have two bodies, your ratio is two to one, etc.
ε κάντο μπαρ-ρεστοραντ :P
Γνωστό και πολυακουσμένο (ίσως να υπάρχει ήδη σε προηγούμενη σελίδα και να βαρέθηκα να κοιτάξω) αλλά γαμάτο:
Δασκάλα: Σε ένα δέντρο κάθονται 3 πουλιά. Ένας κυνηγός σκοτώνει το 1. Πόσα μένουν;
Τοτός: Κανένα, κυρία. Τα 2 που επιζούν τρομάζουν από τον ήχο και φεύγουνε.
Δ: Τοτέ, η σωστή απάντηση υποτίθεται πως είναι 2, γιατί εδώ προσπαθούμε να μάθουμε αφαίρεση...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Πάμε πάλι...στη θάλασσα υπάρχουν 7 ψάρια κι ένας ψαράς πιάνει τα 3...πόσα μένουν;
Τ: Όλα εκτός από 7...δε γίνεται να ψάρεψε ολόκληρη τη θάλασσα ο τύπος!
Δ: Τοτέ, πάλι με μπερδεύεις...η σωστή απάντηση υποτίθεται πως είναι 4, γιατί εδώ προσπαθούμε να μάθουμε αφαίρεση...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
Τ: Κυρία, σε ένα παγκάκι κάθονται τρεις γυναίκες γύρω στα 30 και τρώνε παγωτό ξυλάκι. Η μια το δαγκώνει από πάνω, η δεύτερη το βάζει ολόκληρο στο στόμα και η τρίτη το γλύφει γύρω γύρω...ποια είναι η παντρεμένη;
Δ: Και πως υποτίθεται πως πρέπει εγώ να το βρω αυτό, παιδάκι μου; Ξέρω γω; Αυτή που το βάζει ολόκληρο στο στόμα...
Τ: Βασικά είναι αυτή που φοράει βέρα...αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!
η Χ ειναι παρθενα.
μπαίνει ένα άλογο σ' ένα φούρνο.
- καλημέρα, μια φρατζόλα ψωμί θα ήθελα.
του δίνει τη φρατζόλα ο φούρναρης κοιτάζοντας λίγο περίεργα...
- ορίστε. θέλετε κάτι άλλο?
- μήπως σου βρίσκεται καμια σακουλίτσα γιατι είμαι με ποδήλατο?
:fear:
-antra thelw na mou kaneis ena gio
-xese mas twra
-ma thelw ena gio
-ayrio leme
-ela kane mou ena gio
-YO!
είναι σίγουρο ότι το έχει πει κάποιος αλλά:
- ρε μάνα, κάτι χαπάκια που είχα στο κομοδίνο που είναι?
- ποια χαπάκια παιδί μου.. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
παλιό αλλά εκτός αυτού το είπε ο γκουντσαν στην προηγούμενη σελίδα
και ηταν με την γιαγια...
και την κουζίνα :!:
Μπαίνει ER.
Σε μία πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:
«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;
- 21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »
- 17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
- 62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « عهد الأمن العالمي بواشنط »
μαθητικά μαργαριταρια
Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικρά και με φλούδα που βγαίνει εύκολα. (γυμνάσιο Αθήνας)
Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά. (γυμνάσιο Πάτρας)
Ο μισογύνης είναι τέρας μυθολογικόν, μισός γυναίκα και μισός άλλο πράμα, απερίγραπτης ασχήμιας και τελείως εξαγριωμένος με την κατάστασή του. (γυμνάσιο Θεσπρωτίας)
Ο Κωνσταντίνος Καντάφης ήτανε Έλληνας ποιητής που γεννήθηκε στη Λιβύη της Αλεξάνδρειας. (γυμνάσιο Αθήνας)
Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι αυτό δεν έχουν βρει οι αρχαιολόγοι αρχαία διαβατήρια. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Όταν ο Οδυσσέας γύρισε πίσω στην Ιθάκη, βρήκε τους είκοσι ανεμιστήρες και την Πηνελόπη να τους δουλεύει στο φουλ. (γυμνάσιο Θήβας)
Ο Λεωνίδας και οι Τριακόσιοι του ηττήθηκαν, γιατί οι Θερμοπύλες ήτανε πολυπληθέστεροι σε αριθμό. (γυμνάσιο Αθήνας)
Την Οδύσσεια της έγραψε ο Οδυσσέας. Την Ιλιάδα ο Ηλιάδης. (γυμνάσιο Λαμίας)
Η γυναίκα του Τσάρου λεγότανε Τσάρα. Η κόρη του τσατσάρα. Ο γιος του Νορέγιεφ. (γυμνάσιο Αθήνας)
Η Παραφίνη ήτανε η θεά που προστάτευε τα Χερουφίμια και τα Σεραφίμια. (γυμνάσιο Κορίνθου)
Tα Χερουβίμ και τα Σεραβίμ ήταν μικρά αγγελάκια που πετούσαν δεξιά-αριστερά στο πλάι των μεγάλων αγγέλων. Τα Χερουβίμ χερούβιζαν (δεξί πέταγμα) και τα Σεραβίμ σερούβιζαν (αριστερό πέταγμα). Στην ανάγκη υπήρχαν και τα Πτερουβίμ για πέταγμα κατευθείαν στη μέση. (απ'το ίδιο διαγώνισμα Θρησκευτικών, γυμνάσιο Κορίνθου)
Πρωτεύουσα της Κεϋλάνης είναι η Λιπτον Τι. (γυμνάσιο Αθήνας)
Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε. (γυμνάσιο Καλαμάτας)
Η κυριότερη αιτία της εξάτμισης είναι η φωτιά κάτω από το κατσαρολάκι. (γυμνάσιο Κορίνθου)
Η σοβιέτα είναι που φοράνε οι Ρωσίδες. Στη Σερβία φοράνε σερβιέτες. (γυμνάσιο Κορίνθου)
Ο πρατήρας είναι λέξη δυσανόητη, δηλ. με δυο έννοιες. Μια όταν είναι σε ηφαίστειο και μια όταν δουλεύει σε πρατήριο. (γυμνάσιο Αθήνας)
Ενεργητική φωνή: Κυνηγάω τον λαγό. Παθητική φωνή: Ο λαγός με κυνηγάει. (γυμνάσιο Κορίνθου)
Οι βηταμίνες βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις αλφαμίνες και τις γαμαμίνες. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Το ακριβώς αντίθετο της Αγίας Τριάδας είναι η Διαβολική Τριάδα, πυρ, συν γυναιξί και θάλασσα. Πράγματα του Σατανά. (λύκειο Ξάνθης)
Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να. (γυμνάσιο Θεσσαλονίκης)
Τα 6 χαρακτηριστικότερα ζώα του Βόρειου Πόλου είναι 3 αρκούδες και 3 φώκιες. (γυμνάσιο Αθήνας)
Το 31 είναι πολύ κακός τζόγος. Ο πατέρας μου μας είπε ότι μια φορά 31 άνθρωποι παίζανε 31 και ήρθανε 31 μπάτσοι και τους έβαλαν 31 μέρες φυλακή και μετά 31 δικαστές τους εδικάζανε 31 μέρες και τους τιμώρησαν με 31 χρόνια φυλακή. Κάναμε πως το πιστέψαμε για να μη γίνει φασαρία. (από διαγώνισμα στην Ιστορία, γυμνάσιο Καρδίτσας)
Ερώτηση: "Τι γνωρίζετε για τις εικονομαχίες;" Απάντηση: "Εικονομαχίες ήταν οι μάχες που έκαναν οι λαοί για τις εικόνες. Όποιος κέρδιζε τη μάχη κέρδιζε και τις εικόνες". (γυμνάσιο Αθήνας)
"Ο Ε. Λύτης και ο Σ. Εφέρης είναι και οι δύο Έλληνες ποιητές κατηγορίας νόμπελ". (γυμνάσιο Αργοστολίου)
"Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες". (γραπτό υποψηφίου για την Σχολή Αστυνομίας)
"Ο Κουστώ είναι ένας σύγχρονος Οδυσσέας, αλλά που δεν κατοικούσε στην Ιθάκη, και για το λόγο αυτό οι περιπέτειές του δεν λέγονται Οδύσσειες, αλλά Κουστωδίες". (γραπτό υποψηφίου για την Σχολή Αστυνομίας)
"Ο Θεός την τελευταία Μέρα της Δημιουργίας και μόλις τελείωσε τον Αδάμ συνειδητοποίησε ότι έβαλε παραπάνω μυαλό απόσο έπρεπε στον Άνθρωπο. Μη μπορώντας να κάνει κάτι για να το αλλάξει, μιας και ήδη είχε ξεκινήσει το ψήσιμο του Αδάμ, αποφάσισε να φτιάξει έναν κρυφό άνθρωπο τον οποίο δε θα παρουσίαζε στον κόσμο, αντίθετα μόλις οι πρώτοι άνθρωποι γίνονταν πολλοί σε αριθμό, θα τον πέταγε στα μουλωχτά ανάμεσα τους με σκοπό να αναπαραχθεί και οι Έξυπνοι (μέχρι τότε) Άνθρωποι να αποκτήσουν λίγο από το DNA του. Ο κρυφός αυτός Άνθρωπος είχε το χαρακτηριστικό ότι δεν είχε καθόλου μυαλό, καθόλου όμως ε. Τα αποτελέσματα δε φάνηκαν στην αρχή, γιατί τα παιδιά που γεννιόντουσαν ήταν λιγότερο έξυπνα μεν, αλλά όχι πολύ. Όταν άρχισαν όμως να γαμιόνται Απόγονοι του Κρυφού Ανθρώπου έγινε της πουτάνας, κάποια παιδιά άρχισαν να βγαίνουν πανηλίθια, για να φτάσουμε στη σημερινή εποχή που οι Κάντιροι (έτσι έχουν ονομαστεί οι Απόγονοι του Κρυφού Ανθρώπου γιατί το "Απόγονοι του Κρυφού Ανθρώπου" ήταν μεγάλο και δε μπορούσαν να το μάθουν και να το προφέρουν οι ίδιοι) έχουν εξαπλωθεί δραματικά στον κόσμο και οι ηλιθιότεροι από αυτούς έχουν αποκτήσει και πρόσβαση στο ίντερνετ με σκοπό να οδηγήσουν σε τύφλωση τους κανονικούς Ανθρώπους με τις μαλακίες που γράφουν" (γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Ευθανασίας)
κλειδωστε τοπικ,φορο και ξυλο στους αντμινς
το γεγονός ότι σε όλα τα μαργαριτάρια η προέλευσή τους είναι κάποιο γυμνάσιο, μαρτυράει την ηλικία τους.
εκτός αν έχουν "μείνει" πολλά χρόνια :P