Quote:
Originally Posted by
Art In Haste
Μάλλον η έλλειψη γυναικών στο τμήμα σου έχει επηρεάσει την όρασή σου. Επειδή από ότι βλέπω δεν...... δεν τον έκρινα για την επιλογή της γυναίκας του και το χιούμορ είχε να κάνει με το άλλο επάγγελμα της και το πως συνδυάζονται τα δύο. Αν δεν το καταλάβες και τώρα μπορώ να σου κάνω και γράφημα.
Δεν υπάρχει τίποτα στο άλλο επάγκελμα της γκομενας που να σχετίζεται με το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν ή όχι. Πιστεύεις οτι το δευτερο επάγγελμα της αποτελεί βάση για το αν μπορείς να εμπιστευτείς τα γραφόμενα του κρούγκμαν η όχι. Είσαι καθυστερημένος.
Γενικότερα, διαβάζεις ενα κείμενο για κάποιον που δε γνορίζεις. Τσεκάρεις γουικιπιντια και δεν σου μένει το νομπέλ, δεν σου μένει το μπλογκ, δεν σου μένει το ακαδημαικό έργο, δεν σου μένει το συγγραφικό έργο. Σου μένει οτι η γυναίκα του ηταν γιογκα ινστράκτορ. Είσαι καθυστερημένος.
Και ναι, δεν έχουμε πολλές γκόμενες στο τμήμα μου, οπότε θα επιθυμούσα να μπορώ να πηδιέμαι με την κόρη του αλκοολικού σκουπιδιάρη χωρίς να μου λένε διάφοροι καθυστερημένοι οτι το τι κουμάσι είναι η γκόμενά μου επηρεάζει το αν είμαι έγγυρος ή όχι.