zeo vasilias alexandros?
(ήρθα να πάρω εγώ τα φάσκελα, το σκεφτόμουν κάποιο καιρό, έπρεπε να ειπωθεί)
Printable View
zeo vasilias alexandros?
(ήρθα να πάρω εγώ τα φάσκελα, το σκεφτόμουν κάποιο καιρό, έπρεπε να ειπωθεί)
Γόρδιος ο δεσμός του upload photos -αν εννοείς αυτό- και δεν έχω σπαθί.
[Κατά τ'άλλα χιούμορ κάνω, αλλά δεν παίζει μουτζο-ασπίδα, μαζί θα τις φάμε, καλή όρεξη!].
Ο πατέρας μου θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ.
ο δικος μου αν και αριστερος ειχε παει στην προηγ. εκλογη προεδρου πασοκ να ψηφισει Μπενυ
(η συνεχεια στο MLR)
Ο δικός μου ψήφισε στις φετινές εσωκομματικές Μπέννυ, πλήρωσε και τα 2 ευρώ. Προφανώς θα το ρίξει και στις εκλογές.
Η μάνα μου που 2004, 2007 το ριξε νδ, 2009 το ριξε πασοκ, τώρα σκέφτεται να το ρίξει αριστερά. Αυτή η αοριστία της αριστεράς όμως είναι που με τρομάζει.
Εμενα για πειρατες το σκεφτονται , δεν ηξεραν καν οτι υπηρχε το κομμα προσφατα τους το πα. ο φαθερ ψηφιζε παλια ΣΥΝ(οταν ηταν ακομα ο Κωσταντοπουλος) μετα ξενερωσε και δεν ασχολιουταν, οι πειρατες των ψησανε φουλ τωρα ομως
ικόνοκλαστ στο πατέρα κανα μπινελίκι δεν ρίχνεις να στρώσει;
Εμενα παλι απ το κρητικο σοι πεθαναν απο τις προηγουμενες εκλογες ως τωρα 4-5 οποτε το πασοκ χανει σιγουρα αυτους. Αλλα απ τους εν ζωη χανει την πλειονοτητα των εν κρητη κατοικουντων εκτος ενος, που παραμενει πρασινος. Οι υπολοιποι βεβαια το γυρνανε οι περισσοτεροι σε Κουβελη. Απ τους εν αθηναι παροικουντες λογικα θα χασει σιγουρα τους μισους υπολογιζω. Το ετερο σοι παραμενει φοβουμαι δεξιο στην πλειονοτητα του και ΚΚΕ το υπολοιπο. Αν και το δεξιο κομματι δειχνει τασεις απομακρυνσης απο τη Νεα Δημοκρατια, ειδικα με την εισοδο του Σαμαρα στην ηγεσια.
Δε διανοείσαι. Γενικά χρόνια τώρα πηγαίνει και ψηφίζει τη μεγαλύτερη τρολλιά (έχει ρίξει ζαφειρόπουλο - χρυσή αυγή για δήμο αθήνας), απλά τώρα συμβαίνει να είναι το ΠΑΣΟΚ αυτή, Σ'ΑΥΤΕΣ τις εκλογές και απο το πρωί που το συνειδητοποίησα ότι το εννοεί, είναι FML.
να κανομε γκρουπ θεραπυ να λεμε τον πονο μας εμεις που οι γονεις μας θα το ριξουν Μπενι... ελα να μαζευοματε..
Γιατί η μικρή Αννούλα σκότωσε τους γονείς της;
Γιατί θα ψήφιζαν πασοκ.
Γιατί σκότωσε και το θείο και τη θεία της;
Γιατί θα ψήφιζαν νδ.
Τι είπε στους δικαστές;
"Παραδέχομαι τις πράξεις μου, όχι την ενοχή μου."
Και τώρα γιατί κλαίει;
Γιατί καθαρίζει κρεμμύδια.
Γιατί αυτοκτόνησε η μικρή Αννούλα;
Δεν άντεχε την κλάψα.
Γιατί το τζαμάκι στον τάφο της Αννούλας είναι θολό;
Γιατί αυτοκτόνησε με νεροπίστολο.
φμλ
θα πιασει.
Εγώ πέτυχα 2/2 φέτος με τον παραπάνω τρόπο (βέβαια δεν χρειάστηκε η σφαλιάρα, είμαι ήδη αρκετά τρομακτικός και πειστικός)
η μανα μου παροτι ψηφισε για μπενι στις ενδοκομματικες , τωρα μου λεει οτι θα το ριξει συριζα , αλλα πιστευω οτι την τελευταια στιγμη μεσα στο παραβαν , θα την κανει την μαλακια..
τι δουλειά κάνει αν επιτρέπεται; στο σπίτι, στο δημόσιο ή σε ιδιώτη;
Εγω εχω λίγο πιο χαοτικο μπακραου που χρειαζεται κάποιον ειδικο για να βγει συμπέρασμα. O παππούς μου πολεμησε στον εμφυλιο με τον εθνικο στρατό και μέχρι να πεθάνει (92 btw) θα ειναι δεξιος και θα νομίζει οτι τον αντιπροσωπευει η ΝΔ. Μπορεί να παίρνει συνταξη 500 ευρώ και να δουλευε ολη του την ζωή αλλά πήγε και αγόρασε δέκα τόμους για την ιστορία του ''Γέρου'' απ'το υστέρημα του. Ο πατέρας μου για πολλά χρόνια έπαιρνε την γραμμη παππου Χατζη και υποστήριξε πολλές ανιστόρητες χαζομαρούλες με αποκορύφωμα φυσικα τα χουντικά στα οποια ελαμπε σε επεισοδιακούς καυγάδες που τελειωναν πάντα με το επιχειρημα :
''Εσυ ησουν σπέρμα μου τότε, τι μιλάς''.
Τα ίδια και ο θειος μου(αδερφός του)
Αυτοί οι δυο (πέρα απτον παππού μου που νομιζει οτι ο θεος εχει ονομα και λεγεται Καραμανλης), το έχουν ριξει ΠΑΣΟΚ/ΝΔ και κατα πάσα πιθανότητα ΛΑΟΣ. Εχουν κατέβει σε συλλαλητήρια για την Μακεδονία, υπερασπίζονται τα εθνικά θέματα κτλ.
Φετος σε ένα απτα πολλά αρνοτραπέζια ξεκινήσαμε να μιλάμε και αρχισα να ακουω τα φοβερα :
''το μεγαλο κριμα της ελλαδος να βαλει ναζι στην βουλή''
''εμεις και οι τούρκοι, βυζάντιο όλοι, αδέρφια''
''μάλλον θα το ρίξω ΣΥΡΙΖΑ, τους βαρέθηκα όλους''
''... ο καμμένος δεν έχει πει την τελευταια του κουβέντα''
''το κράτος ειναι ο μεγαλύτερος απατεώνας. κανονικά κατάλυση θέλει''
κάπου εκεί σταμάτησα να ασχολούμαι και ρημαξα κάτι λουκανικα τζουμαγιάς
Η μανα δεν έχει ψηφίσει ποτέ, λεει να πάει φέτος και μάλλον θα το ριξει ΔΗΜΑΡ επειδή εμαθε ειναι ο Μπέζος εκεί.
εμενα ολοι οι παππουδογιαγιαδεςγονεις μεχρι ΚΑΙ το 1981 ηταν κκε , με προππαπου ανταρτη και ελ αλαμειν γιαγια στο εαμ και ιστοριες...
μπαίνω στο ασανσέρ ενός νοσοκομείου (αφού είχα πάει να πάρω τον 2ο καφέ μου (4 ευρό, μικρο εγκεφαλικό) κ ήταν ακόμα 9 το πρωί) κ μπαίνει μέσα κ μια γριά η οποία έρχεται κ κάθετε από πίσω μου. με το που με βλέπει αρχίζει: "ωχ κοπέλα μου βγάλε κάνα πράμα από πάνω σου" βτγ κυπραία η γιαγιά. Το παίρνω στην πλάκα αρχικά πως έχω βγάλει κ μερικά πριν ήταν περισσότερα κ ακουμπάει στα πλάγια του ασανσέρ κ αρχίζει να μοιρολογάει "πω πω κοπέλα μου πως είναι τα χέρια σου έτσι" "αυτά καταστρέφουν τον κόσμο" "τα έχω διαβάσει εγώ αυτά " κλπ κλπ σε φάση όμως μοιρολόι πάνω από τον τάφο κ "τι κακό μας έχει βρει κ σένα μαζί".
εγώ εν τω μεταξύ κομμάτια κ με κάνα 8ωρο συνολικά ύπνο δυο μέρες να την κοιτάω κ να προσπαθώ να την ηρεμήσω... ή έστω να σταματήσει.
αυτά από τον 2ο μέχρι τον 4ο που μπαίνει ένα ζευγάρι κ ήθελε να πάει στον 6ο κ αφού ανεβαίνουμε, 6 άνθρωποι μέσα στο ασανσέρ, συνειδητοποιούμε πως κουμπί για 6ο δεν υπάρχει κ με το που το ακούει η γριά συνεχίζει εκεί που απλά κλαψούριζε -ακόμα πεσμένη στα πλάγια-
"να, τα έχω διαβάσει εγώ αυτά στην αποκάλυψη. έτσι θα έρθει το κτήνος στον κόσμο"... από κει κ πέρα κάπου το έχασα αλλά συνέχισε μέχρι τον 12ο που κατέβηκε δοξάζοντας τον θεό ή λέγοντας μια προσευχή...
Τι έχουν τα χέρια σου?
tattoo
ayta einai tou diabolou pragmata, na kaneis tatou removal an 8es na ta pas kala me th giagia.
*tatu
*tattou
Τι εννοεις δεν ειχε κουμπι για τον εκτο οροφο?
http://i234.photobucket.com/albums/e...4-26195552.jpg
ούτε 1ο έχει κ το ισόγειο είναι στον 4ο.