dafuq, είναι τόσο ηλίθια η συζήτηση που απελπίστηκα πριν αρχίσω να γράφω. ό,τι είπαν ένι, μάγια, μιτς.
Printable View
dafuq, είναι τόσο ηλίθια η συζήτηση που απελπίστηκα πριν αρχίσω να γράφω. ό,τι είπαν ένι, μάγια, μιτς.
δεν το παίζω τίποτα, είμαι φιλόζωος όσο κι αν δεν με χωνεύεις. προσπάθησε να καταλάβεις τι συζητάμε πρώτα και μετά έλα να ξαναποστάρεις.
overdriven η νομιμότητα δεν μου λέει απολύτως τίποτα, λολ. η μάχη της επιβίωσης που δίνουν τα ζώα είναι μεταξύ τους, αν θες να μπεις στον χορό κάνε την καλύβα σου και μπες μέσα! /enitharmon mode off
τέλος πάντων, βαρέθηκα, αντίο!
Αν, για κάποιο λόγο, έμενες κι εσύ στο δάσος, κανένας δε θα διαφωνούσε αν συμμετείχες κι εσύ σε αυτήν την μάχη. Αλλά μην παρουσιάζεις το κυνήγι σαν μέσο επιβίωσης γιατί δεν είναι. Οι περισσότεροι κυνηγοί που γνωρίζω το βλέπουν καθαρά σαν άθλημα και σαν χόμπι. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τηρούν τα στεοιχειώδη, σκεπτόμενοι ιδιοτελώς (γιατί αν δεν το κάνεις την επόμενη σεζόν ενδέχεται να πάρεις ταρχίδια σου).
Οι ηθικές αξίες μεταφέρονται από γενιά σε γενιά και νομίζω ότι αυτό που περιγράφω (η εκτέλεση ενός λαγού στο γιατάκι του) είναι πέρα για πέρα ανήθικο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιώ αγορασμένη καραμπίνα δεν έχει να κάνει με την ηθική, έτσι κι αλλιώς απαγορεύεται να κυνηγάς με τόξα κλπ (Ελλάδα πάντα).
τρωω φανατικα κρεας και η φαση χορτοφαγος ειναι πιο σιχαμενη και απο το ποστ ροκ
αλλα οι κυνηγοι ειναι μαλωμενοι με την αληθεια γραφικοι μπιχλομαλακοτσοπανηδες
οποτε χ-φασκελα και στους 2
Μα δεν είμαι τόσο ηλίθιος να ισχυρίζομαι ότι εγώ κυνηγώντας δίνω μάχη για επιβίωση. Προφανέστατα είναι άθλημα. Απλώς η ιδιαιτερότητά του είναι τέτοια που σε αναγκάζει να προσπαθήσεις να γίνεις μέρος της φύσης, να μελετήσεις συμπεριφορές, να μελετήσεις τον καιρό, τα ίχνη, τον αέρα. Και αυτό είναι μαγικό. Τα περί ιδιοτέλειας δεν με αφορούν, σέβομαι πολύ περισσότερο από εσένα αυτό που θηρεύω.
xestikame gia to oti den skotoneis ena lago sto skataki tou
kai parade3ou oti o logos pou den to kaneis einai gia na mi se koroidevoun oi filoi sou epidi htan efkolo kai ase tis i8ikes mpourdes
kai oxi den exw tipota me to kinigi kai kreas trow kai xesmena ta exw ta zwakia apla sas 8eoro varetous malakes esas tous kinigous
ψωλαρας κυνηγος ξαδερφος τσακ νορις
Οι κυνηγοί και οι ψαράδες είναι τρισμέγιστοι και τιτανοτεράστιοι ψεύτες.
Αυτό ξέρω εγώ.
Όχι ηλίθιε δεν είμαι ψωλαράς. 9/10 φορές που βγαίνω, παίρνω τα αρχίδια μου και γυρνάω με άδεια χέρια... άντε κάνα μανιτάρι που θα βρω να μαζέψω. Αλλά σε άνθρωπο που δεν με ξέρει και έχει βγάλει συμπέρασμα ότι "είμαι αυτός και το κάνω γιαυτό" ε δεν θα κάτσω να του απαντήσω με ευγένεια.
το μανιταρι το πυροβολεις φιλε?
den zitisa thn evgenia sou flore alla thn ilikrinia sou
Όχι το τηγανίζω και πίνω και ένα τσίπουρο. Γαμάει