Ξεκίνησα 6η σεζόν και
Spoiler
Printable View
Ξεκίνησα 6η σεζόν και
Spoiler
Spoiler
Πολυ καλο το επεισοδιο, εχω μεγαλη περιεργεια πως θα δεσουν ολα αυτα στο φιναλε, και κυριως τι ρολο παιζει ο μαλακας ο Lewis.
Δεδομενου πως εχουν πει οτι 7η και 8η σεζον θα ειναι οι τελευταιες, και πως τα γεγονοτα του φιναλε της 6ης σεζον θα διαμορφωσουν τις επομενες δυο και θα μας δειξουν που θα κινηθουμε, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα γινει. Λογικα θα τον ανακαλυψει η Ντεμπρα? Κατι που περιμενουμε εδω και 3-4 σεζον? Τι διαολο, μονο ο Ντοουκς ηταν τοσο γαματος που τον βρηκε?
ΥΓ. Μασουκα: "Μπουκακι, Μπουκακε"
Pote tha mathoun na denoun kana kobo tis prokophs? ELEOS.
Εδώ δεν ξέρουν που κινούνται φέτος, θα ξέρουν που το πάνε άλλα 2 χρόνια? Μεγάλη απογοήτευση τελικά φέτος. Ξεκίνησε πολλά υποσχόμενα η σεζόν, αλλα στα μέση ήταν λες και άλλαξαν σεναριογράφους και οι άλλοι ήταν κάτι τουρίστες που τσίμπησαν απέξω απο τα κεντρικά της Showtime οι οποίοι δεν έχουν ιδέα απο plot lines...
Ξεκίνησαν ωραία, με solid θέμα, κατεύθυνση και χαρακτήρες, και τώρα κάνουν ότι νάναι και βασίζονται σε φθηνούς εντυπωσιασμούς... O Dex κυκλοφορεί μέρα μεσημέρη χωρίς άγχος, κάνει ΟΤΙ γουστάρει, και του πέφτουν όλα στο χέρι. Κανένα πρόβλημα. Άσε που μπλέκεται προσωπικά (και φανερά) στης υποθέσεις...
Άκου luck... Πλάκα μας κάνετε ρε Showtime?
Άσε τα subplots... Τρελές παπάτζες και εκει! LaGuerta πολύ σκύλα για το τίποτα, και ότι ναναι "twists" χωρίς λόγο και ουσία (φθηνός εντυπωσιασμός και εδώ), Quinn δεν οδηγεί πουθενά και dont get me started με τον νερντουλα...
Για τα ψυχολογικά της Deb δεν κάνω ούτε λόγο έτσι...
Φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω με τον απο πάνω φίλο - και αυτό δεν είναι λίγο, αφού όσοι με ξέρετε λίγο εδώ μέσα ξέρετε πόσο ελαστικός είμαι με τέτοια πράγματα και το πόσες παραδοχές είμαι ικανός να κάνω λόγω φανμποϊλικιού. Νομίζω ότι οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε ότι οι συγγραφείς το έχουν χάσει/γαμήσει εντελώς, και αυτό ξεκίνησε απόΣυμφωνώ επίσης απόλυτα και με την τραγικότητα των subplots.Spoiler
Δεν ήταν έτσι το Dexter στους προηγούμενους 6 κύκλους. Ναι, τον ξέρουμε χρόνια τώρα και θα δούμε και τους δύο εναπομείναντες όπως και να'χει. Αλλά απλά είναι κρίμα.
Έχετε δίκιο
και
μόλιςγαμήσατε την αγαπημένη μου σειρά.
εγω ειχα παρατησει την σειρα απο την δευτερη σεζον γιατι ειχα ψηθει τοτε να δω το τγουιστ πως θα την γλιτωσει οταν ολα φαινοταν οτι θα καταρευσουν με τα πτωματα στο λιμανι και την καμερα που το κατεγραψε... εχτιζε εχτιζε η πλοκη και απλα παει ο τυπος βαραει εναν συναγερμο και παιρνει την κασετα.. εκει ενιωσα βιασμενος (καλα τα παραλεω χαχαχα) επισης μου την εσπαγε η κλωνος γουοναμπι Καιρα Ναιτλευ υπερ κουλ τυπακι ουαου κιετσι. αυτα. Ηθελα καπου να τα πω .
Αυτό που λες στον 2ο κύκλο ήταν μια από αυτές τις παραδοχές που λέω ότι μπορείς ρε παιδί μου να κάνεις με καλή προδιάθεση. Αλλά στον 6ο αρχίζουν και συσσωρεύονται πια δυο και τρεις τέτοιες σε κάθε επεισόδιο ξεχωριστά.
και τελικά καταλήγουμε οτι το dexter πλεον αρέσει μονο σε αμερικανάκια (φιξξξερ δεν αναφερομαι σε σενα!)
θα κανω μια εικασια για την γκομενα στην δευτερη σεζον και ας μου στειλει καποιος σε π.μ αν ειμαι σωστος γιατι νομιζω το ειχα πιασει τρελα το τι θα γινει
ο ντεξτερ ψιλοαποφασισε οτι η γκομενα ειναι σαικο και ετσι και λοιπα και ψιλοαποκαλυψε τι κανει γιατι νομιζε οτι βρηκε το εταιρον ημιση , αυτη φρικαρει και ισως ειναι ετοιμη να τον δωσει στους μπατσοι γιατι ειναι τρελος και παρανοικος αλλα καποιος την σκοτωνει και μετα ο ντεξτερ παιρνει εκδικηση... ετσι το χα φανταστει και βαριομουν να το δω να γινεται.
Όχι δε γίνεται έτσι μουαχαχαχαχα
Σποιλερ χωρις πληροφορια για το επεισοδιο, αλλα μπορει να προκαλεσει προδιαθεση, αρα το βαζω σε σποιλερ.
Spoiler
ΥΓ. Νομιζω ερωτευτηκα τη Ντεμπρα μετα απο την επισκεψη της στην ψυχολογο.
Spoiler