ο Κασερινος εκανε θρας αττακ σε ανυποψιαστη γκομενα στην πορτα του βαγονιου μετρο, οταν και ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι στο Συνταγμα και πρεπει να κατεβει. η απορια της μετρησε.
Printable View
ο Κασερινος εκανε θρας αττακ σε ανυποψιαστη γκομενα στην πορτα του βαγονιου μετρο, οταν και ξαφνικα θυμηθηκε οτι ειναι στο Συνταγμα και πρεπει να κατεβει. η απορια της μετρησε.
ο *edit, μην τον κάψω...* επίσης πρέπει να την έπεσε στα πάντα, κάποιος πρέπει να του μάθει τη σημασία του να την πέφτεις σε κάποια πάνω από 2 λεπτά πριν απογοητευτείς και πας στην επόμενη
με φιλησε και μενα 2 φορες εδω που τα λεμε :fear:
στα λεητεστ ποστ τον βγαζει!!
αντμιν φεηλ.
εχω βιντεο Leech που πορωνεται με Running wild :touched: Επισης παιξατε γαματη μουσικη.
Υ.γ ρησπεκτ στον edited user
γεια ειπες?
ήμουν το πέμπτο γεια της!
(ο λιτς τα μέτραγε, μου είπε ότι ήρθε η ιμπιούρ και έχει πει 4 γεια μέχρι στιγμής)
εγω παλι δε καταλαβα ποια ηταν. αλλα δε παιζει και να μη της μιλησα
το πιο μυθικο cockblock που εφαγα ηταν που πιανω κουβεντα με μια ενδιαφερουσα υπαρξη του μαγαζιου (αναθεμα κιαν θυμαμαι ονοματα) και μου λεει, τελικα τι εγινε την εβαλες για υπνο την γκομενα? πριν καν αρθρωσω λεξη
επος και τρελα ρισπεκτ
μια βδομαδα πριν το επομενο παρτυ θα κανω θρεντ οτι χωρισα λολ
επισης συγκινηση με crowdsurfing του χρηστη leech στο ιδιο τραγουδι που ειχε κανει και στο πρωτο παρτυ
(μου σκανε σιγα σιγα θα θυμηθω κιαλλα)
τωρα θυμηθηκα οτι σκασαν ακης και παυλος στο τελος. αναθεμα κιαν θυμαμαι τι λεγαμε
μόλις ξύπνησα. καλή σας μέρα.
ΚΡΥΣΤΑΛΑΪΝ ΝΤΡΙΜ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑ
εχτές πάλι μόνο ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
Μπορεί η φάση να καταλήγει πάντα σε 5ήμερη αλλά δεν βλέπω που είναι το κακό.
Θέλω να μοιράσω αμέτρητα :teddy: σε όλους όσους είδα εψές, στους καινούριους ER-ίτες που γνώρισα , και σε όσους δεν χαιρέτησα φεύγοντας μιας και την έκαμα κάπως "απότομα" :pink: και ένα μεγαλό :rsad: σε όσους δεν πέρασαν εψες
βασικα αυτο ετοιμαζομουν να γραψω. ειναι μαγικο αυτο το πραγμα. κοιλιας ποσο λατρειας ρε πουστη μου. ροζ αρκουδακια και καρδουλες σε ολους
τελικα ειμαστε γαμω τα παιδια ετσι?
Tα καλύτερα έχασα =(
και γω
ειχα ραντεβου με τη γκομενα 3 η ωρα. με επαιρνε απο τη μια. ξυπνησα στις 5. σηκωσα το τηλεφωνο στις 6. μαι λαιφ ροκς
γιορ λαηφ κροκς.
Κοιτώντας τις λίγες φωτός που τράβηξα από ψες:
Λιώμα:
http://i.imgur.com/fuxKw8S.jpg
Χαρά παιδιού:
http://i.imgur.com/HbiMk5g.jpg
Αυτές ήταν οι μόνες που διασώθηκαν, από κει και πέρα το fail βάρεσε κόκκινα, π.χ.:
Spoiler
Έξτρα πινκς και αρκούδια στην αρμάδα του βορρά και ειδικά στον θείο μινμίν και το ΥΓΡΟ ΠΥΡ του που είναι το πιο δυνατό και συνάμα γλυκό τσίπουρο που έχω ποτέ δοκιμάσει :pink:
καταγγέλλω Μιτσμανν που δεν έβαλε παραγγελιά να χορέψω με μπέρνι
Spoiler
σπόιλερ 2
Spoiler
το τελευταιο 20λεπτο ειχα περιπου 56 παραγγελιες, απο Τουιστεντ Σιστερ, μεχρι Συστεμ οφ ε Νταουν κι απο ενα πραμα που ποτε δε καταλαβα, και το εβαλε ο Παρασαητ για τον μινμιν, μεχρι Hatebreed. Σορρυ παιδια!!!!!~`1
το μαράκι ζητούσε hatebreed <3
οχι οχι κατι σεβεντησοτετοιο δε ξερω,καμια σχεση με μ.ρ.μ. (μεταλρεμουνια)
πολλά πινξ στο μαγαζάτορα που όταν τέλειωσε το πρόγραμμα έβαλε δημητριάδη-ήρωες και ύμνο του εαμ
δηλαδη δεν το φανταστηκα, ΟΝΤΩΣ επαιξε ο υμνος του ΕΑΜ.
μαλιστα.
ξαφνικα νιωθω πολυ πολυ καλυτερα.
Ευχαριστω απο καρδιας οσους με κρατησαν την ωρα που πηγα να πεσω στο mosh. Η λατρεμενη Ολια με εσπρωξε στη μαχη και δεν ειδα το σκαλοπατι.
α, επίσης ο φρικ ξηγήθηκε σέρβερ για κανα τρίμηνο. θενξ και σε όσους πήραν μπλουζάκια (τα οποία τα ξέχασα στο καντέλα, οπότε αν θέλει κανείς άλλος μέχρι να τα πάρω λογικά μπορεί να παίρνει και μέσω του φρικ από εκεί)
εγω ευχαριστω ρε , γαμησε η φαση.
πηγα ναπρω κοκα κολα και πιτσινια για να μου φτιαξουν το στομαχι, και ανακαλυψα οτι με εναν μαγικο τροπο, εχω ξερασει τον καθρεφτη του οδηγου. και πουθενα αλλου.τα υπολοιπα ολα πορτες παραθυρα κτλ δεν εχουν ουτε πιτσιλια...
καλα το οτι δε θυμαμαι τιποτα, φανταζομαι το καταλαβατε
μούτζα γιατί οδήγησες σε αυτή την κατάσταση
και πινκ γιατι μπορουμε να σου λεμε ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ ΕΜΕΤΕ