Μα γιατί; Δοκίμασέ το.
Printable View
:fear:
Διαβάζω ποστ φθόγγου
και σαν καλός καμμένος "Δηλαδή οκ ποιος κάθεται και παλεύει με το UPS του, εύκολ-"
"Ah"
Έλα οκ, είναι και πρωί.
Συμπεραίνω ότι χθες βράδυ γυρνώντας σε διαλυμένη κατάσταση πρέπει να καθάρισα σχεδόν ένα βάζο απο καυτερά μακεδονικά πιπεράκια.
Κάθομαι και ψάχνω που στο διάολο μπορεί να πέταξα τα κοτσανάκια για να είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα :!:
σημερα ξυπνησα σε ενα σεντονι κ την μπλουζα μου γεματη αιματα.
οκι γιατι?
Γιατί από κάπου πρέπει να προήλθαν τα αίματα.
Εκτός και αν είσαι μουνόπανο :!:
οκ πινκαρα κ εγω από πανω...,δεν το ρωτησα για αυτο πάντως
κάτι αντίστοιχο είχε πάθει ένας συγγενής μου ,για να ανακαλυφθεί αργότερα πως παθαινε επιληπτικές κρίσεις καθ'ύπνο (τύπου Ε όπως είπε και ο ντόκτορας)
δάγκωνε την γλώσσα του η το εσωτερικό μέρος από τα μάγουλα και την επόμενη μέρα δεν θυμόταν απολύτως τίποτα, απλά πονούσε στα "δαγκωμένα" σημεία...
Στον Επιτάφιο προσπαθώ να κάψω κόσμο με το κερί μου
προσπάθησε να μη μας κάψεις εμάς με σπαμ σ' όλο το φόρουμ σα μερικούς μερικούς κι άσε τους επιταφίους
καλωσόρισες
Θενκς :D καλώς σας βρήκα
ασταυτα, εδω ειναι η θεση σου http://www.electricrequiem.com/forum...BB%CE%B1%CF%82
Στην οθόνη του εταιρικού πισιού έχει κολλήσει ένα μικρό σκουπιδάκι ακριβώς πάνω στο σημείο που τελειώνει το ανοιχτό παράθυρο και αρχίζει η μπάρα των windows. Όταν σκρολλάρω προς τα κάτω δημιουργεί πάντα την ψευδαίσθηση πως υπάρχει κάτι ακόμα να δω και πως άμα σκρολλάρω κι άλλο θα εμφανιστεί.
Εδώ και ένα τρίμηνο δεν έχω αφήσει κανένα να το καθαρίσει.
για λόγο που ακόμα δεν έχω προσδιορίσει έχω συνδυάσει τα προϊόντα κρι-κρί με τον ikonoklast.
σε σημείο να τον σκέφτομαι κάθε φορά που τρώω το γιαουρτάκι μου. :/
Ωραιο το αποπανω, αλλα με μενα συμβαινει το ιδιο με τον τζακ δε ριπερ, εχω ομως λογο καθως εχω παιξει μαζι του μπαλα.
1. Εχω διαβασει το Σιλμαριλλιον αλλα οχι το LOTR και δεν προκειται.
2. Κανω ντους παντα πριν παω στη θαλασσα (και αφου γυρισω)
3. Κανω ντους παντα πριν παω για 8Χ8 (και αφου γυρισω)
Δεν ειναι ψυχαναγκαστικο, απλα δε μπορω να ιδρωνω ή να εχω αλατια και να νιωθω διπλα βρωμικος :!:
Epeidh eimai full agymnastos ama sfixw tis gabes mou dynata me pianei enas apisteftos ponos p krataei kana 2lepto. Otan exw na kanw kati den to skeftomai alla otan xaplwnw na koimithw sfigw tin gaba synexeia mexri ekei p nomizw oti an sfixw perisoterw tha me piasei o ponos. Otan apofasizw pleon oti prepei na koimithw arxizw na elatwnw thn syxnothta sfyximatos ths gabas , omws kai apla na strifogyrizw sto krebati me enoxlei. Opote sfigw dynata ponaw kai koimamai.
πλένω τα χέρια μου μόλις βγω από το ντουζ
αγγιξαν σιχαμενο σωμα ε;
Συνοδευω το ουζο ή το ρουμι ή γενικα το ποτο που θα πιω, με μια μπυρα.
<Drumsick> τα βραδια πινω γαλα καμια φορα κι επειδη βαριεμαι να παω μεσα το ποτηρι, για να μην το ριξουν κατω οι γατες τη νυχτα, το ακουμπω πανω στο καλοριφερ
<Drumsick> αυτη τη στιγμη εχει 5 ποτηρια πανω
βαρεμάρα είναι αυτό, όχι καημενιά
exw 2199 mail ayth th stigmh mesa sto gmail mou (kai peripou to diplasio ap ayto se palious logariasmous yahoo pou pleon skaei mono spam, notifications tou fb kai ksexasmena newsletters)..
de svhnw TIPOTA.
kai twra pou arxise na me enoxlei einai poly arga. ante na stamathseis th xionostivada :(
xaxaxax kai lol, επρεπε να ερθει ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕτΕ για να με διορθωσει ρε;
Aπόψε.. ξεγέλασα τον Νόμο του Μέρφυ :!:
Μετά από 40 λεπτά αναμονής μες το ψωλόκρυο στη στάση, κι αφού είχαν περάσει 3 λεωφορεία με αντίθετη κατεύθυνση, αποφάσισα να περάσω στην απέναντι στάση και να περιμένω -και καλά- εκεί.
Εντός 3 λεπτών ήρθε το λεωφορείο μου 8)
αυτό ήρθε να αντικαταστήσει το: "ανάβω τσιγάρο, έρχεται το λεωφορείο"; που πια δεν λειτουργεί;
Το'χω κόψει. Άσε που δε δούλευε ποτέ όταν το έκανες επίτηδες.
αχα!
απ'ο,τι έχω δει τον τελευταίο χρόνο δεν δουλεύει καθόλου είτε επίτηδες είτε όχι.
μετά από 4-5 τσιγάρα ίσως...
αγαπαμε Χ για την εξαπατηση του καριολομερφυ.
Όταν βάζω φύλλα στον εκτυπωτή, ενώ έχει ακόμα μερικά μέσα, βάζω πάντα τα καινούρια από κάτω.
Διότι.....τόσο καιρό περίμεναν τα άλλα, να έρθουν τα καινούρια να τους πάρουν τη θέση;;;
α κ εγώ τα κάνω αυτά.
επίσης τις κούπες τις χρησιμοποιώ με κυκλικό σύστημα για να μην παραπονιούνται.
Βάζω πάντα πρώτα το δεξί πόδι και μετά το αριστερό στο παντελόνι.
Βάζω αποσμητικό πρώτα στη δεξιά μασχάλη και μετά στην αριστερή (μάλλον επειδή είμαι αριστερόχειρας).
Όταν θέλω να ανοίξω ένα μπουκάλι, πχ κόκα κόλα, στρίβω το μπουκάλι κρατώντας το καπάκι σταθερό, ενώ όταν θέλω να το κλείσω κρατάω το μπουκάλι σταθερό και βιδώνω το καπάκι.
Quote:
Ερχόμουν να κάνω πόστ "I was into memes before they were cool" ή κάτι τέτοιο...
Και γενικά οκ, μπήκε και η κουτσή μαρία στο ιντερνέ "σας", δεν έγινε και τίποτα κακό. Αν σας ενοχλεί τόσο που δεν καταλαβαίνουν τι θα πρεπε να τους αρέσει αρχίστε κανα μπλόγκ ξερωγώ, that'll work.
Κάθε φορά που βλέπω τσαντισμένο πόστ του τύπου "μα γιατί δεν καταλαβαίνουν οι τάδε πόσο ηλίθιοι είναι, ας τους εξηγήσω εγώ με τσαντισμένο υφάκι, ξεκινάω να γράφω μια μαλακία τύπου όπως αποπάνω αλλά μετά σκέφτομαι πως αν έβλεπα άλλον να το κάνει αυτό θα έγραφα καμια μαλακία τύπου όπως αποπάνω και σταματάω....