Δεν ειναι λογικη αυτη m8
Δηλαδη επειδη υπαρχουν κ αλλα σοβαρα ζητηματα να αφησουμε αυτο το ζητημα που ειναι -και καλα- λιγοτερο σοβαρο? ΤΟ οτι 40% ειναι στη φυλακη για Drug-related crimes δεν ειναι σοβαρο?
Printable View
Ναι αλλά εσένα δε σε νοιάζει γι αυτό.
Κατσε ρε συναδελφε ψυχογραφημα μου εκανες και ξερεις αν με νοιαζει γι αυτο ή οχι ?
Καταρχην δεν πινω καν χορτο(δεν μαρεσει/ενθουσιαζει) και γενικα τα τελευταια 3 χρονια ειμαι νηφαλιος με εξαιρεση κατι μπυρες τον τελευταιο καιρο!
Το θεωρω απαραδεκτο να φυλακιζεται καποιος για χρηση οποιασδηποτε ουσιας ( οποτε ναι σαφως και με νοιαζει το 40% στις φυλακες)
Ακομα περισσοτεροαν ειναι φιλαρακι αυτος που θα φυλακιστει ή εστω θα τραβηξει κρατητηρια, δικαστηρια και αρχιδια μυδια γιατι αγαπω τους φιλους μου και ας ειναι χασικλες καποιοι
Τελος επιτελους πρεπει να γινει μια αρχη για διαχωρισμο ψυχοτροπων ουσιων μπας και επιτευχθει harm reduction (αρχικα) και αν και πολυ πιο αισιοδοξο απο το harm reduction, benefit optimization - δηλαδη οχι μονο δεν κανω καταχρηση , αλλα κανω τετοιου ειδους χρηση που να οφεληθω σαν ατομο
Είναι, λολ :!:
Και γι αυτό αλλάζουν το νόμο, ώστε τα 3/4 αυτού του "40%" να μην μπαίνει/κάθεται καιρό στη φυλακή, γιατί κοστίζουν χρήματα. Άσε που πιθανότατα απλά πρέπει να μπουν σε καμιά κλινική αποτοξίνωσης καλύτερα παρά να σκάνε τα ναρκωτικά τους σε διαφορετικό χώρο.
Σιγά μωρέ.
Τι..τι εννοείς;Quote:
αν και πολυ πιο αισιοδοξο απο το harm reduction, benefit optimization - δηλαδη οχι μονο δεν κανω καταχρηση , αλλα κανω τετοιου ειδους χρηση που να οφεληθω σαν ατομο
για να την δειτε την <αληθεια> για ενα θεμα δειτε απλα πως το χειριζοντε οι εξουσιαστες κ το αντιθετο ε θα ειναι πιο <ηθικο>
---->συγγνώμη sod<----
το λυπαμαι μου αρεσει καλυτερα.
Δεν ειναι σαφες?
Καθε ουσια εχει χονδρικα Positive/Neutral/Negative Effects
Παραδειγμα πχ MDMA
http://www.erowid.org/chemicals/mdma/mdma_effects.shtml
POSITIVE
increased willingness to communicate
decreased fear, anxiety, and insecurities
feelings of comfort, belonging, and closeness to others
feelings of love and empathy
a sense of inner peace and acceptance of self, others, and the world
increased awareness & appreciation of music
life-changing spiritual experiences
NEUTRAL
decreased appetite
change in body temperature regulation
moderately increased heart rate and blood pressure (increases with dose
POSITIVE
inappropriate and/or unintended emotional bonding
insomnia, inability to fall asleep when physically tired
post-trip Crash - unpleasantly harsh comedown from the peak effect
possible strong urge to repeat the experience, though not physically addictive
headaches, dizziness, loss of balance, and vertigo
Αυτο που λεω ειναι να γινει τετοιου ειδος χρηση (πχ 1-2 φορες το χρονο σε συνδυασμο με μειωση πιθανον κινδυνων - νευροτοξικοτητας πχ η της καταθλιψης μετα τα κατεβασματα (υπαρχουν τροποι)) ωστε να υπαρξει εστιαση στα θετικα και ελαχιστοποιηση των αρνητικων
Βεβαια κατι τετοιο ειναι δυστυχως υπεραισιοδοξο σε βαθμο ουτοπικο
απλα καποιοι αισθανοντε ενοχοι να νιωσουν καλα πινοντας ντρογς ενω ειναι οκ με το αλκοολ.βγαλε ακρη.
σε κάθε περιπτωση όταν έχεις την προέδρο του οκανα να συμφωνεί με το νομοσχέδιο στο απλό συμπέρασμα πως ο χρήστης θα αρχίσει να αντιμετωπίζεται νομικά σαν ασθενής (με τον έμπορο να έχει να αντιμετωπίσει βαρύτερη ποινή από πλημμέλημα που ίσχυε μέχρι σήμερα και με την δικαιολογία χρήσης να μην αποτελεί ελαφρυντικό), στο δίπλα παράθυρο τον Ψωμιάδη να παραληρεί για μεθαδόνες, ταξί & ξεπούλημα αξιών, και τον παρουσιαστή να της λέει ''δείτε επειδή έχω μελέτησα αρκετά το θέμα χθες...'', νομίζω πως η επιλογή στήριξης του νομοσχεδίου δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη όποια και αν είναι τα κομματικά συμφέροντα πίσω απ'την συγκεκριμένη αλλαγή πλεύσης.
Spirit ναι κυριως σε ιατρικη χρηση απλα τα παραπανω εμπιπτουν στο λεγομενο self-medication
MDMA & LSD απιστευτικο ψυχοθεραπευτικο potential
Δειτε εδω
http://en.wikipedia.org/wiki/Multidi...edelic_Studies
Γράφε ελληνικά γαμώ την πίστη μου
Ό,τι ναναι. Το αλκοόλ και τα ντρόγκια οδηγούν σε αρκετά διαφορετικά "συμπτώματα", το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να προτιμά το ένα ή το άλλο καθαρά λόγω γούστου. Και μην ξεχνάς ότι το αλκοόλ είναι νόμιμο, βιομηχανοποιημένο και κατά συνέπεια ελεγμένο, οπότε αν δεν πας σε κωλομάγαζο ξέρεις τι αγοράζεις και δεν θα βρεθείς προ απροόπτου.
οι να ναι πραγματικα.απο τις 100 ξερω γω ποσες υπαρχουν ψυχοτροπες ουσιες ο κοσμος επιλεγει το αλκοολ.για το δευτερο που λες συμφωνουμε οτι πρεπει να ελεγχοντε κ τα ναρκωτικα για να μην ψοφανε οι πρεζακηδες απο αγνωστου περιερκτικοτητας οπιουχας ουσιας στην πρεζα τους.οσο δε για την φουντα που θα την μεγαλωσεις στην αυλη σου ναι μπορει να υπαρξουν ατυχηματα οπως να στην κουτσουλησουν.οτι ναναι.
τι μούφα είδηση είναι αυτή που κυκλοφορεί?
ξέρει κανείς τίποτα?
http://www.epicnews.gr/apopinikopoii...n-ellada-2240/
Μούφα site γενικά είναι, ποστάρουν άκυρες ειδήσεις με προσεγμένο τρόπο.
"τιμωρείται με κράτηση μέχρι τρεις μήνες και πρόστιμο μέχρι 1000 ευρώ όποιος καλλιεργεί φυτά κάνναβης σε αριθμό που δικαιολογείται μόνο για ατομική χρήση"
λεει η νομοθεσια για τη φουντα...
δλδ εσυ που πινεις μπαφους αδερφε αγοραζε τα σκατα που θα βρισκεις στην αγορα για να πλουτισουν οι γαμωτομουνιτηςψυχηςτους και μην φυτευεις τα δικα σου που ειναι φυσικα και χωρις φαρμακα...
αποποινικοποιηση - Ελλαδα 2011
Indeed, δουλευομαστε , ποια "αποποινικοποιηση"? Του κωλου? Και ολοι οι ηθικολογοι ,καθως και κνιτες η δεξιοετσι του κερατα, το παρουσιαζουν οτι θα ειναι ολα 'ελευθερα' και οτι 'που παει αυτη η κοινωνια' ή συνομωσιολογιες του στυλ 'μας θελει μαστουρωμενους το συστημα' και τετοια παπαρολογια ...
Ξυπνάτε παιδιά, μακριά από αυτό το δαίμονα!
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231132245
αλλος ενας λογος που πρεπει να γινει νομιμοποιηση στην Ελλαδα να παρουμε την μεριδα του λεοντος.
Το σκανκ οντως ειναι αρκετα πιο επικινδυνα μιας και περιεχει πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες κανναβινοειδων και εχει αρκετα περισσοτερες πιθανοτητες για την εμφανιση ψυχωσικων συμπτωματων,αγχωτικων διαταραχων,κρισεων πανικου κλπ...
Βεβαια ειμαι κατα της απαγορευσης τους,οπως και κατα της απαγορευσης του οτιδηποτε,οσο επικινδυνο και να ειναι,γιατι δεν πιστευω το παραμυθι του "κρατους-πατερα/μανας-μπαμπουλα-προστατη".
Πιστευω το αυτονοητο,να υπαρχει σφαιρικη/αντικειμενικη ενημερωση για ολα και απο κει και περα each to his own ...
και οι Ολλανδοι τωρα το πηραν χαμπαρι δηλαδη?
σε μια φαση μεσα 90's...'96 πρεπει να'ταν, η κωλοφυλλαδα των Αγγλων η Sun ειχε βγει και με αρθρα της "υποστηριζε" την καλλιεργεια skunk και και..
Βεβαια, μετα απο τα αποτελεσματα ερευνων που δημοσιευτηκαν μαζικα πριν 2-3 χρονια και επιβεβαιωναν τους κινδυνους του skunk, σαν γενετικα τροποποιημενο προιον, για ψυχωσικα κολπα και λοιπα τετοια ομορφα,
αναγκαστηκαν να το μαζεψουνε και να ζητησουν συγγνωμη και και...
"ellhnas" REE!
edit:
kai sto Maastrixt eine fasistes
http://img823.imageshack.us/img823/6968/41820182.jpg
αυτή είναι η γραμμή.
Αντιφασισμος απο φασιστες. Well done.
Λαέ μου (sic), δε θα μπορούσα ποτέ να το πω καλύτερα.Quote:
Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΝΙΓΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝ ΣΑ ΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΑΡΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΟΥ PETIT-PALAIS.
βιντνα στο e.r εισαι μη τα παιρνεις ολα τοσο στα σοβαρα..
Ναι το ξερω αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο κειμενο ειναι χιουμοριστικο
Γιατι προσφατα υπηρξε περιστατικο που σε παρτυ στο ΑΠΘ καποιο ρομποκοπ σκασανε και "απαλλοτριωσανε" αυτους που πουλουσαν κανα τσιγαρο ως "κακους Dealers"
Δεν ξερω ακριβως το σκηνικο και τι πουλαγανε, αν και θα μαθω απο ατομα που ηταν.
Οτι και να πουλαγανε ομως, ποιος εθεσε τους αλλους μπατσους?
Μαλάκα εσύ είσαι φρικιό απ' τα λίγα, γράφεις ό,τι έλεγα στα 15 μου. Συνέχισε έτσι.
Το κείμενο προφανώς και δεν είναι χιουμοριστικό.
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Θα ανεβάσω κι άλλα, χαίρομαι που έχουν απήχηση.