Στην οποία περίπτωση ο ενδεδειγμένος τρόπος να συμπεριφέρεται κάποιος σε κάποιον βαριά ψυχικά ασθενή είναι ο κυνισμός, τα μπινελίκια και το να επιδιώκεις την αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ευκαιρία. Σε ένα φόρουμ. Στο ιντερνετ.
Printable View
Ο φθόγγος τα είπε τέλεια. Αλλά θα απαντήσεις πάλι με βρισιές και αρχιδιές μενουμίσιον.
Δεν ξέρω αν είναι κριτήριο η γνώμη των άλλων για να προβληματιστείς. Αν εμένα μου την λέγανε ΟΛΟΙ για τη συμπεριφορά μου πάντως, θα την έκανα την αυτοκριτική μου. Επίσης δώσε μια εξήγηση πέρα από αυτή με τη λογική του πεντάχρονου (''ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ'' δηλαδή) γιατί να γεμίζεις το τσατ με συνομιλίες σου στο γκεϊμνοτ, ή με φώτοζ, ή με βρισίδια, ή με τις κόντρες σου. Δεν σε κυνηγάει κανείς εδώ μέσα, εκτός ίσως από έναν-δυο χρήστες που μάλλον έχουν σοβαρότερο πρόβλημα από όλους μας μαζί εδώ μέσα και αντί να τσαντίζεσαι θα έπρεπε τουλάχιστον να τους γράφεις στα παπάρια σου ή έστω να τους πάρεις στο ψιλό. Αν κάνεις όπως κάνεις περισσότερο πάτημα τους δίνεις.
Γιατί δεν σκέφτεσαι μήπως κάνεις εσύ κάποιο λάθος? Ας πούμε τι νόημα είχε το 'μπαν καλκι' θρεντ? Τι νόημα έχει να γεμίζεις με τα προσωπικά σου, ΑΣΧΕΤΑ θρεντς, επειδή εκεί γράφει ο κάλκι ή ο μιτσεμανν ή παλιότερα ο κάνσερ(είμαι και τέρμα αφηρημένος, μπορεί να έχουν παίξει κ άλλα σκηνικά με άλλους,δεν ξέρω)?
Ναι η προφανής απάντηση που θα δώσεις θα είναι το ''έτσι γουστάρω μαλακαριόλη'' αλλά δεν στα λέω αυτά με κακία, ούτε πρόβλημα έχω μαζί σου και πραγματικά ξενερώνω καμιά φορά που τρως τόσο κράξιμο αλλά νομίζω ότι το ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ μόνη σου.
επίσης.
Γέμισε το ηαρ από ψυχιάτρους και δεν το ξέρω? Τι είναι αυτή η καραμέλα για τα ψυχοφάρμακα που πιπιλάτε όλοι? Ξέρετε τι είναι τα ψυχοφάρμακα, τι κάνουν, και κατά πόσο αλλάζουν έναν άνθρωπο? Όποιος παίρνει ψυχοφάρμακα είναι δυσλειτουργικός στη ζωή του? Είναι για τον καιάδα? Ή είναι ένα πάτημα για να κοροϊδεύεις τον άλλον η φαρμακευτική αγωγή? ωριμάστε.
Ναι ρε παιδί μου, αλλά είναι επίσης λογικό για κάθε κοινότητα να υπάρχουν κάποια άτομα που είναι ανεπιθύμητα ή disruptive. Κι αυτό μπορεί να συμβαίνει και για πολύ πιο αθώους λόγους, γιατί πολύ απλά δε ταιριάζουν όλοι με κάθε είδους παρέα.
Η επιμονή τους να συμμετέχουν στο Requiem παρότι έχει γίνει σαφές πως δεν είναι επιθυμητοί είναι κάτι που πάντα με εξέπληττε, δεδομένου του κραξίματος και του βρισίματος που έχουν φάει. Κι αυτό μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει η ίδια ευκολία όπως στον πραγματικό κόσμο για να τους διώξεις.
Υ.Γ. Επίσης, μιας και ζητούσατε να επιστρέψει το παλιό καλό Requiem και όλα αυτά, μια τέτοια προσδοκία είναι αντιφατική με το να δέχεσαι στην κοινότητα τον οποιοδήποτε και να μη διώχνεις/μπανάρεις ποτέ κανένα.
Quote:
ELECTRIC REQUIEM: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Κατ'αρχήν, ας ξεκαθαρίσουμε πως η χρήση αυτού του site αποτελεί προνόμιο κι όχι δικαίωμα. Φιλοξενείται σε ιδιωτικό server με χρήματα των administrators και αυτοί αποφασίζουν τι θα περιέχει και τι όχι. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, συμφωνείτε με αυτό πατώντας "I Agree" όταν κάνετε register. Ωστόσο, πάνω-κάτω όλοι είναι ευπρόσδεκτοι αν δε γίνονται ενοχλητικοί και τηρούν τους παρακάτω απλούς κανόνες
Quote:
3. Αν είστε βλάκες μη γραφτείτε. Δεν έχουμε κάτι με τη βλακεία, αρκεί να μη βρίσκει το δρόμο της για την οθόνη του υπολογιστή μας μέσα από το Electric Requiem.
4. Μην είστε επιθετικοί απέναντι σε άλλους χρήστες για πράγματα πέραν των εδώ λεγομένων τους.
.
.
.
.
16. Για καλό και για κακό, ξαναδιαβάστε τον κανόνα 3.
χρήστρια menumission, μην προσπαθείς να γίνεις αποδεκτή εκεί που φαίνεται ότι δε σε θέλουν βρε παιδί μου, ψάξε να βρεις αλλού που να ταιριάζεις. Με το να επιμένεις παθιασμένα δεν βγαίνει τίποτα. Κι αν σε βρίζουν/χλευάζουν κτλ, αυτό γίνεται συνέχεια εδώ μέσα, βρίστους κι εσύ να τελειώνουμε. Αν αφήνεις να σε επιρρεάζει τόσο πολύ αυτή η φάση μόνο κακό σε σένα κάνεις
χρήστη Mayhem με τη βοήθεια της σφαιρικής σου αντίληψης έφτασες στο συμπέρασμα περί επιρροής; μιλάμε για εγκάρσια κύματα τηλεπαθητικής ικανότητας διαμετρικά διακείμενα στην εγκαρδιότητα, όχι αστεία
το μονο που επειρρρεαζεται διαρκως σ αυτο το τοπικ ειναι η ορθογραφια σας.
πραγματικα ρε Σταυρουλα , πες μου ΕΝΑΝ γαμημενο λογο που μετα απο τοσο κραξιμο και μπαν δεν φευγεις απο το φορουμ . ΕΝΑΝ οτι.. δεν φευγω γιατι οι χρηστες ταδε ταδε ειναι φιλοι μου η γιατι πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι μυστικοι χρηστες που βρισκουν αυτα που γραφω πολυ ενδιαφεροντα και με συγχαιρουν , η κανω μια διπλωματικη πανω στα φορουμζ και τους παριες τους , ξερω γω.. αυτο
σπαμμαρεις το θρεντ
κομπλε