Results 1 to 15 of 188

Thread: η πολυμετοχικοτητα στο παγκρατιο του 460 π.Χ.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    compos mentis

πωπω μα τι πνευματωδης τυπος μονος σου το σκεφτηκες ε? εχω μεινει μιλαμε, το ατομο τι ειπε
    Και διάβασα το εμετικο ποστ σου μεχρι τελους.
    Ας υποθεσουμε λοιπον πως ολα οσα εγραψες στεκουν κι εγω εχω το προβλημα, εσυ ως υποτυπωδες δειγμα χρηστη που αντιπροσωπευει τον ηρεμο ζεν τυπο που εισαι χωρις ιχνος φραστικολεκτικης επιθετικοτητας, ως ισορροπημένο άμεμπτο υπερανω πασης μομφης ατομο, πως δικαιολογείς αυτό το ποστ για παράδειγμα
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Dear FIXXXER,

Someone has tried to log into your account on ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ with an incorrect password at least 5 times. This person has been prevented from attempting to login to your account for the next 15 minutes.

The person trying to log into your account had the following IP address: 94.66.78.171

All the best,
    ЭЛЕКТРИК РЕКВИЕМ
    και ολα τ'άλλα που σε συνδυασμο με τις σχετικες αναφορες σου στο τσατ ανα διαστηματα, δομουν ενα μοτιβο συμπεριφορας η συχνοτητα της οποιας μονο με μορφη ψυχωσης ή μανία καταδίωξης θα μπορουσε να μεταφραστει, δεδομενου πως βριζοντας με σε ανυποπτες στιγμες και ασχετα θρεντς ή στο τσατ, επανειλημμένως με είχες κατηγορήσει πως μουτζωσα ποστς σου που μεχρι τοτε ουτε καν ειχα αντικρίσει; Και γιατί δε γραφεις πια ως φιξερ αλλα μ'ενα απ'τα φεικ σου τα οποια πολυ πιθανως να εχουν χρησιμοποιηθει ανα καιρους για να με βρισεις πριβε στο τσατ?
    Last edited by menumission; 29-11-2012 at 04:41.

Tags for this Thread