Go funishment go!
Btw έχω μείνει πολύ πίσω στην παρακολούθηση αλλά δεν παραλείπω να είμαι up-to-date με τα downloads. Κάποια στιγμή θα γίνει καλός μαραθώνιος.
Printable View
Go funishment go!
Btw έχω μείνει πολύ πίσω στην παρακολούθηση αλλά δεν παραλείπω να είμαι up-to-date με τα downloads. Κάποια στιγμή θα γίνει καλός μαραθώνιος.
Εγώ θα σε πινκάρω γιατί με κάλυψες θαυμάσια.
Υπ'όψιν, δεν ειρωνεύομαι γιατί προσυπογράφω τα περί σχετικότητας και γούστα είναι αυτά.
Από το modern family ξεχώρισα τους χαρακτήρες Μάννυ(:touched: για τα πουκάμισα του Τσάρλυ Χάρπερ) και Καμ(πράγματι ωραία ερμηνεία, αν και σε πολλές περιπτώσεις το φτωχό σενάριο τον έβαζε να κάνει σεφερλίκια τύπου πεσίματα σε παιδικές πισίνες και άλλα φαιδρά). Οι υπόλοιποι χαρακτήρες για πέταμα.
Η αναφορά στο 7ΚΤΜΜ έγινε γιατί πρόκειται για σειρά που δεν θα έμπαινε σε λίστες καλύτερων ελληνικών σειρών ούτε για τρολλάρισμα ξερωγώ(εκτός κι αν είσαι πάνκις) .
ΥΓ: Toni Anthony είμαστε.
Να βρεθειτε να κανετε παρεα να λετε ποσο μαλακια ειναι το μοντερν φαμιλυ ως οι χιψτερς που ειστε εν προκειμενω
^ Καταλάθος πινκ, σορρυ.
πρεπει να σου βρουμε και σενα ενανε να ακουτε ντρημ θηατερ και να κραζετε το bb σαν αβερατζ τζος <3
vintage