Πάντως κανονικά ποτέ μισό-μισό, ένα-δυο δάχτυλα κοκακόλα σε μισόλιτρη μπύρα, αλλιώς δεν καταλαβαίνεις μπύρα.
όχι, ήμασταν έξω και κοίταζα το φεγγάρι, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί γιατί.
edit: επίσης μια φορά αγόρασα του κάνσερ λουλούδια από έναν πακιστανό.
http://www.freegossip.gr/atlas/DataF...arge_10936.jpg
Μη ρίχνετε μαλακίες στις μπύρες σας ρε. Αγνή, ανόθευτη μπύρα είναι ο μόνος τρόπος.
Berliner με σιρόπι ειναι η μόνη μπύρα που έχω αφήσει ποτέ.
σε πολλα μέρη diesel είναι και κοκακολα με φαντα
αυτό με το κρασί είναι weinschorle, σκέτο schorle είναι χυμός με σόδα
μπύρα με σπραιτ παίζει μπέρδεμα: στο βορρά μια alster είναι μπύρα με σπραιτ και radler μπύρα με φάντα. προς το νότο alster είναι με φάντα και radler με σπραιτ. σε ουδέτερες περιοχές (βερολίνο) οι σερβιτόρες είμαστε καλές και ρωτάμε πάντα αν εννοούν με σπραιτ ή με φαντα
το πρασινο σιροπι στην berliner weisse είναι σιρόπι waldmeister, ένα βότανο, το κόκκινο είναι σιρόπι raspberry. έχουν διαφορετική γεύση, το πράσινο είναι πιο ωραίο.
δοκιμάστε και hefeweizen με χυμό μπανάνα.
αρκετά ξερολίασα σήμερα, παναδω third watch
Νομίζω το καλύτερο ποστ έως τώρα. Έχω πεθάνει.
πλειοψηφια των μεθυσιων μου, εχει να κανει με οδοφραγματα με καδους, καμια φορα κανα "stage" diving σε κουτες στο δρομο, ξηλωματα σωληνων κλιματιστικων, ή θυροτηλεφωνων (εχω ακομα ενα στο σπιτι, αφορμη για το ξηλωμα ηταν το "atelier Σαμαρας" κουδουνι, στην πολυκατοικια διπλα στο Λουκυ Λουκ), λοιπες κλασικες αηδιες μεθυσμενου, δε με ρχεται κανα καλο καλο να πω,
ενα που μου ρθε παει πισω κανα 5αρι χρονια Βουδαπεστη, να κοιμαμαι σε ενα καταγωγι (με λοιπους λεπρους της κοινωνιας, αστεγους, αλκοολικους, μπαρμπαδες) φλιπερακια βελακια στο μαγαζι, τηλεοραση να παιζει τον εκει "Εκατομμυριουχο" επαναληψη 6 η ωρα το πρωι, κρασι χυμα απο κατσαρολα (60λεπτα το νεροποτηρο) και να χω ακουμπησει στο τραπεζι μετωπο στο μουχλα ξυλο και να ρχεται η θεια να με βαραει να με ξυπνησει που ειχε το μαγαζι μην της το ξερασω και να νομιζω οτι ειναι οι φιλοι, και να λεω αφηστε με ρε μαλακες να την πεσω λιγο, και κάτι "Αχ Ελένα" στο ενδιαμεσο