Παρτε τον τσονο μαζι σας, ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη παρεα!
Printable View
Παρτε τον τσονο μαζι σας, ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη παρεα!
Κλάψα για τις μούτζες πάλι, τι ψυχαναγκασμός είναι αυτός. Ζητάω να με μουτζώνετε αποκλειστικά από δω και πέρα, γίνεται;
Δεν αντέχω άλλο σπαμάρισμα του sexion με σαπίλα... Tsonos: ignore list.
:wave:
Music_Non_Stop, double post στο double post του double post και καπάκι double post, έλεος δλδ.
Προσωπικά μουτζώνω τον Ονιμπότσο σε ΚΑΘΕ ποστ του που διαβάζω και μουτζώνω και όσους δείχνουν να ενοχλούνται από τις μούτζες με οποιονδήποτε τρόπο για να τους την σπάσω ακόμα περισσότερο και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι'αυτό γιατί η ζωή είναι άδικη.
πως δε μπορουμε, εγω μολις εκανα κατι γι αυτο.
Ωραίο ποστ και στηρίζω, αλλά πραγματικά πουθενά δεν γύρισα να πω κάτι για το ακατάσχετο posting του τσόνου, το οποίο όντως κουράζει και προσωπικά ενοχλεί, μιας και αποτελείται μονο από gifs, εικονες και "where the good times gone?".
Τέσπα, γιατί όντως πολύ το αναλύουμε, αυτό που ήθελα να πω είναι πως ο onibocho έχει πρήξει πολλά αρχίδια, αλλά το να εκφράζεται συνεχώς η δυσαρέσκεια προς το άτομό του, είτε με posts είτε στο chat, μόνο να συνεχίσει να τα πρήζει περισσότερο μπορεί, καθώς όπως έχει αποδειχθεί, όσο περισσότερο feedάρεις, τόσο περισσότερο ασχολείται. Τώρα, αν αυτή η συνύπαρξη δεν μπορεί να ναι δυνατή από πολλούς στο er (με δική του υπαιτιότητα, φάση spoilers κλπ), τότε ας μιλήσει το σφυρί του koilia, και ας τελειώνει το θέμα.
@Parasight: καμία κλαψα για μούτζες, γραμμένες τις έχω. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο θα πρέπει η δυσαρέσκεια (όχι γιατί postαρε ένα σάπιο βιασμένο μωρό, αλλά επειδή δεν μπορεί να εναρμονιστεί με μια ιντερνετική κοινότητα) να εκφράζεται μέσα από μούτζες (ειδικά από άτομα που κράζουν το σύστημα της μούτζας).
α εγώ δε μίλησα για ban στο ονιμπότσο, ίσα ίσα το κράξιμο που τρώει είναι το πιο ενδιαφέρον από εποχές dead in magazines. τα bot μου τη σπάνε.
συνεπως σταματηστε να τον μουτζωνετε ανελεητα και κραξτε τον ανελεητα.
Είσαι ο μόνος που δε χρειαζόταν να πει ότι το κάνει.Καθένας έχει δικαίωμα στις εμμονές και τις εμπάθειες του. Αλλά, πραγματικά, είσαι η περίπτωση που δε μετανιωνω καθόλου που του γάμησα το GoT. Και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό. Γιατί η ζωή είναι άδικη, μαλάκα μου.
Για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ πολλών χρηστών η οποία αν μη τι άλλο μου κάνει εντύπωση. Ενώ πρόκειται για ένα φόρουμ με ενδιαφέροντες χρήστες και συζητήσεις, πολύ πάνω από τον μ.ο. των ελληνικών διαδικτυακών κοινοτήτων, ώρες-ώρες διακρίνω μια κακία και μια σκατοψυχιά αξιοσημείωτη μεταξύ συγκεκριμένων χρηστών.
ΥΓ: Οι μούντζες όσο κι αν απαξιώνονται από τους περισσότερους, τον ρόλο τους τον παίζουν μια χαρά. Ενίοτε είναι χρήσιμες, τις περισσότερες φορές όμως κακό κάνουν.
Δεν είναι εμμονή και εμπάθεια να θες να σπάσεις τα νεύρα κάποιου που σου διέλυσε μια σειρά που βλέπεις χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ονιμπότσο, έχεις την ψευδαίσθηση πως ο ικόνοκλαστ είναι ένας εμπαθής μαλάκας του ίντερνετ, στην πραγματικότητα είσαι ο ορισμός του Μαλάκα του Ίντερνετ που ρίχνεις σπόιλερς γιατί απλά είσαι κάπως χαζούλης. Δηλαδή αν κάνω ποτέ παιδιά και τους λέω "να προσέχετε στο ίντερνετ, υπάρχουν και μαλάκες", δε θα εννοώ απλά τους κακόβουλους επίδοξους βιαστές τους, θα εννοώ και τους απλά κάπως χαζούληδες που δε θα καταλάβουν ποτέ το πόσο χαζούληδες είναι.
ον τόπικ, δεν καταλαβαίνω γιατί να φάει μπαν ο τσόνος, για τον ονιμπότσο θα το καταλάβαινα περισσότερο, αν και πάλι κατά είμαι, δε νικάς τη βλακεία με ένα μπαν
Μην μπερδευόμαστε! Στα παπάρια μου το got, θα του έριχνα μούτζες και χωρίς αυτό.
καθαρη παραδοχη επισης οτι γαμησε την σειρα σε οσους την βλεπουν .... που στα ποστ του μετα τα σποιλερζ εκανε τον ανηξερο και οτι δε καταλαβαινει που σποιλεριασε ..