ρε ανθρωπε ξαναλεω ποιος ειπε οτι δεν ηταν πεναλντι?
Printable View
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ
θεωρατα μπετοβλακας
o ford ta eipe poly wraia se genikes grammes
E ok τα ματς απέναντι σε ΠΑΟ, ΟΣΦΠ όταν ακόμα δεν είχε ξεφύγει ο 1ος, δεν;
Μπορεί να πω και μαλακία, αλλά ο φετινός Γκαρσία είναι πολυ πιο ήρεμος και αποτελεσματικός από αυτόν που περιγράφεις και είδαμε πέρυσι. Όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι και οι ΠΑΟΚτσήδες δε γούσταραν πέρυσι στο τέλος επειδή ουσιαστικά άφηνε την ομάδα με 10 κάθε 3 και λίγο.
Μπόνους: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...ue/266419.html
Γελάω που έκανε ολόκληρη λίστα για το ΑρηςΜπάοκ.
ΟΚ τα ματς εναντίον των "μεγάλων" αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή είμασταν εμείς οι πιο πιθανοί διεκδικητές, όταν ήρθε η ώρα σας και μάλιστα εναντίον του Άρη, δεν... Ο Γκαρσία φέτος δήλωνε ότι μπαίνει να φάει κάρτα όταν καίει το ματς. Σε γενικές γραμμές, αυτό ήταν το πιο δύσκολο ματς σας που θα σας έβγαζε πάνω από τον αφρό και δεν τα καταφέρατε, τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση και είναι κρίμα που (και) εσείς επικεντρώνεστε αποκλειστικά στο "κλίμα" και την διαιτησία.
αυτο.
δηλαδη τα μαλακισμενα αυτα θελουν περισσοτερες φαπες και απο τον μαρεσκα ή τον δημητρακη τον θεοδωριδη
αν και με τον πας στα ορεινα της 8 ειδα οτι επεσαν 2,3 για το καλο
βεβαια το γαματο ηταν οι αρχιδοκαρκιναρεεοι που φωναζαν "γαμα τους τη μανα παπαδοπουλε"οταν μπηκε ο γιαννακης:-|
επρόκειτο περί χουντοφασιστών.
για πες gg όμως, εσείς στα πέταλα που δεν είστε μαλάκες να φωνάζετε εεεερνεστοβαλβεεεεεέρδε, τι κάμετε ως αντίδραση στη φετινή κατάσταση της ομάδας; τα χώνετε στο κόκκαλη από τα φόρουμ από τα γράμματα στις εφημερίδες χοντρά ε;
E, τι; Εσύ δηλαδή με την εικόνα του Γκαρσία δύο χρόνια τώρα και το τσαμπουκά που πουλάει πείθεσαι ότι του κοπήκαν τα πόδια μόλις έφαγε κάρτα; Καταλαβαίνω ότι το τελευταίο πράγμα που θες αυτή τη στιγμή είναι να ακούς από άλλους να την λένε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν λέμε και κάτι παράλογο.
επειδή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως το σχόλιο μου ότι δεν έχει κριθεί ακόμα ο τίτλος
ας το εξηγήσω, προφανώς είναι φαβορί ο ΠΑΟ, προφανώς θα αυτοκτονήσει αν το χάσει
αλλά έχει να παίξει ένα ντέρμπυ με ΟΣΦΠ και να περάσει την τελευταία αγωνστική από τον ΠΑΣ που ίσως καίγεται για νίκη
αν είναι τόσο σίγουρα αυτά τα 2 ματς, ας μην τις παίξουμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές
(και δεν έβαλα καν το ματς στο Περιστέρι)
εχτές δεν νομίζω πως πέρασε αέρα από την Τρίπολη ε?
δεν λέω ότι κι ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΣΦΠ θα κάνουν το απόλυτο, λέω πως όλα γίνονται, δύσκολα αλλά γίνονται
επίσης θυμίζω ότι ο Άρης έκοψε βαθμούς και από τους άλλους 2 διεκδικητές
και έχει και πολύ καλή ομάδα, οπότε δεν είναι δα κι έκπληξη που κέρδισε εχτές
(άσχετα αν ευνοήθηκε κι από τη διαιτησία)
Αυτο που λεει ειναι οτι σε ενα παιχνιδι σε μια δυσκολη εδρα με εναν δυσκολο αντιπαλο που κρινεται εδω και 150 χρονια ποδοσφαιρου στην δυναμη και τις προσωπικες μονομαχιες ο καλυτερος μεσος της μιας ομαδας πηρε σε εναμισι λεπτο αγωνα κιτρινη καρτα χωρις παρατηρηση,χωρις καν συσταση για μια φαση που ΔΕΝ εκανε φαουλ.Μην εχοντας ακουμπησει αντιπαλο παικτη στα επομενα 70 λεπτα σου λεει οτι ο συγκεκριμενος μπορει εκ του αποτελεσματος να πει πως οντως επηρεαστηκε.Ειναι μια παρηγορη σκεψη αλλα η αληθεια ειναι πως δεν οφελει καμια κουβεντα για το χτεσινο πλεον,πεταξε.Ας μιλησουμε για τις ομορφες και αγριες μερες που μας περιμενουν στο λαμπρο Μελλον
Περί Βαλβέρδε εγώ θέλω να γυρίσει στον γαύρο πάντως. Μπας και ζητήσει και μείνει το ΚΤΗΝΟΣ της αμυντικής σας γραμμής, ο παιχταράς εκ Ισπανίας, ο καραφλός θεός κλπ κλπ, που τόσο γέλιο μου έχει προσφέρει τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος. Πάλι με παχουλό συμβόλαιο φυσικά.
Και στο δίμηνο, αφού έχει το συμβόλαιό του ο Ραούλ, να φύγει να ξαναπάρετε κανά Κετσπάγια ή κάτι παρεμφερές. :D
ποια διαμαρτυρια μωρε, που κρατησε την μπαλα 3δευτερολεπτα στα χερια του..?
Δεν το σφύριξα εγω ! Απλά μεταφέρω την αιτιολογία.
δε φτανει που ασπρισαν τα μουσια μας με αυτα που τραβαμε
θα μας πεσουν και οι κωλοτριχες με αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα...
ο αλλος εχει μεινει στην γροθια στον φιογκο και νομιζει οτι ο Παυλος ειναι ενα μειγμα λυκανθρωπου με HULΚ
ακομα πιο πριν εχουμε τον ξεχασμενο απο τον θεο να μας ΠΕΙΘΕΙ με ακλονιτα επειχηρηματα οτι ΗΤΑΝ μπεναλντι αφου η καμερα δειχνει τον Κοντρερα να το παραδεχετε
ενω εμεις εχουμε γαμηθει να ποσταρουμε οτι πηρε χορταρι κι οχι καλαμι...απιστευτος
και συνεχιζει παροτρυνοντας μας να ακουσουμε Μπεκροπολις...δηλαδη το ενα απο τα τρια ραδια της πολης με αρειανο διαυθυντη...απιστευτος Χ2
επισης μια ειλικρινης απορια...τι εγινε ρε εκει στο φως και τον πρωταθλητη?
μας τελειωσαν για φετο οι μαιμουδες στα πρωτοσελιδα?
Ο ξεχασμένος απο το θεό !
asdf ήταν ένα ντέρμπι που, τότε, μπορούσε να αλλάξει και τη ροή για το τίτλο και ήταν αγώνας του μπαογκ που θυμάσαι τι κλαπέτα έκανε στα προηγούμενα ντέρμπι με τους μεγάλους σε πλέη οφφ κτλ.
Το "σας" βάλτε το στο κώλο σας, που θα με πεις και φυτό. Αυτό για Γκαρσία μάλλον για παλιά δήλωση μου κάνει, μιας και τελευταία άλλα λέει (τι σου κάνει η αθλητική εφημερίδα στην υπηρεσία ε)
Σταματάω γιατί σε λίγο θα με βγάλετε και μέλος θύρας 4, όταν προσπαθώ απλά να πω ότι είπε ο ρεγουλαρπαθλ και ο ηωιΛέλος πιο πάνω.
δεν επιασα το διαχωρισμο πεταλο και οι υπολοιποι
δηλαδη προχτες ολο το γηπεδο πλην του πεταλου φωναζε βαλβερδε και παπαδοπουλε τζονι βαρα το κανονι?
τα υπολοιπα συνδεσμιακα δεν ξερουν πως ασκουν κριτικη(ευτυχως δεν κανουν αποχη λολ)
εγω περιμενω τουλαχιστον να τελειωσει η χρονια και τοτε να πραξω αναλογως
βεβαια μια καλη αντιδραση θα ηταν μια επισκεψη στον ρεντη και να σαπισεις τους μαλακες στο ξυλο:-D
για τις εφημεριδες εγραψα
εσυ τι πεταγεσε? αφου ποτε δεν ασχολεισε με το κορακι
για πρωταθλητη δεν εχεις δικιο
το παλευει ακομα
http://img188.imagevenue.com/loc476/..._122_476lo.jpg
το παιρνω (απο) πισω...σθεναρη αντιστασις
Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα (πολυ μαλακες αυτοι που απαντανε με παροιμιες γενικα παντως). Εγω δεν ειδα ΚΑΝ τις φασεις για τις οποιες διαμαρτυρεται ο ΠΑΟΚ και δε με ενδιαφερει να τις σχολιασω, ουτε αυτες, ουτε το ματς, δεν ειναι η δικη μου ομαδα, ουτε μια με την οποια εχουμε τα ιδια συμφεροντα, αφου η δικη μου ομαδα εχασε ολες τις ελπιδες να παρει το πρωταθλημα. Ισα ισα αν ηταν να το παρει ο ΠΑΟΚ και οχι ο ΠΑΟ θα το προτιμουσα γιατι ειναι πιο σπανιο κατα κυριο λογο, και γιατι δε θα το επαιρνε ο ΠΑΟ κατα δευτερο λογο. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε μενα.
Εγω μια απλη ερωτηση εκανα, πως γινεται ορισμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ να ασχολουνται με τον Αρη απο την πρωτη αγωνιστικη μεχρι και σημερα (κι ενω η ομαδα τους παει/πηγαινε για πρωταθλημα), και ξαφνικα μετα το ντερμπυ να λενε "μπραβο μαλακες χαρηκατε επειδη δε θα παρουμε το πρωταθλημα τωρα, καλοι μαλακες ειστε". Ενω πιο πριν αυτοι ασχολουνταν οχι με το αν θα παρει το πρωταθλημα ο ΑΡης, αλλα ποσες κιτρινες και κοκκινες εχει. Πιστευω εντοπιζεις το περιεργο σε αυτο ε.
δεν εχεις καμια επαφη με την ελληνικη πραγματικοτιτα...φαε ενα ντονατ,σκεπασου με το παπλωμα κλασε και μυρισε την
Φιλε Νταφυ δεν συγκαταλεγεσαι στους μπαοκτζηδες που αναφερομαι εγω ομως, και ειχα γραψει ξεκαθαρα "γραψτε με σταρχιδια σας" οσοι δεν ανηκετε στην κατηγορια. Η απορια μου εχει να κανει με το οτι γιατι σου φαινεται τοσο φυσιολογικο το οτι ειστε παραδοσιακοι εχθροι οταν τους λετε για τις καρτες, αλλα οχι οταν χαιρονται που σας κερδισαν στο ντερμπυ. Ο αποπανω σου ας πουμε το πιο αστειο πραγμα που εχει να δηλωσει οταν γραφω κατι που του φαινεται μαλακια ειναι κατι που περιλαμβανει ντονατ, μπεργκερ, ροντεο, μαστανγκ και nba, αυτο ειναι το ρεπερτοριο του για την αμερικη.
ο αποπανω σου σε απανταει μαθε τι παιχτηκε και μετα μιλα....γαμημενο ρομποτ
και το ρομποτ δεν το λεω εγω ο ρεντνεκ αλλα ολο το φορουμ
επαναλαμβανω...παγιδευσε την κλανια σου και εισεπνευσε την...μπορει να δεις τα πραματα διαφορετικα χωρις να παρεις ναρκωτικα
playmobil
i opadiki epixeirimatologia den einai k poli ipsilou epipedou e.tharro pos to gnorizeis.xavas na ginete =)
γενικα στα πλεη οφφ θα γινει χαμος, τζελο και τζερτζελο, θα καφσουμε την Ελλαδα, θα την τριχοτομησουμε, θα αυτονομηθουν ζωνες και καπου στη γωνια θα ειναι οι οπαδαρες παο που θα λενε "μα γιατι δεν ασχολειται κανεις με μας, το πηραμε....."
μπορεί ακόμα ο Παοκ....