Printable View
Ρε γιατί προσπαθείτε να χαλάσετε ένα ήδη τέλειο αστείο; :p
Ο Τζακ τολμω να πω οτι το βελτιωσε
Είσαι εμπαθής και ρέηβεν.
Spoiler
Το ματς της χρονιάς έρχεται και δεν είναι δικό μας. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει από το Βικελίδης, έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο.
Ο γαυρος δεν έχει κάτι να ελπίζει πλέον, μέχρι τα πλέη οφ. Αν πάμε στο ντέρμπυ με διαφορά ασφαλείας και από ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που έχουμε την πολυτέλεια να παίξουμε προσεκτικά και με την άμυνα πίσω, η ομάδα θα βάλει το ένα που χρειάζεται και θα κερδίσει. Αν πάμε με ανάγκη για τη νίκη, ενάντια σε έναν γαυρο που είναι μεν ανίκανος να πρεσάρει, αλλά έχει ακόμα πολύ καλούς αμυντικούς και δε θα χρειάζεται να τρέξει περιμένοντας πίσω, το γκολ είναι πιο δύσκολη υπόθεση - και υπάρχουν κάμποσοι γρήγοροι επιθετικοί ακόμα στον γαυρο για να εκθέσουν τους αμυντικούς μας που είναι κακοί στο ανοιχτό γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μπορεί να μην υπάρχει κίνητρο ουσίας, αλλά και μόνο η ελπίδα να κόψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ είναι αρκετά καλή για τον γαυρο για να χτυπήσει το ματς και η έλλειψη βαθμολογικού στόχου απενοχοποιεί και το ταμπούρι με αντεπιθέσεις που είναι ιδανικό σε αυτή την περίπτωση.
Ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα από τον γαυρο - και η Ρόμα είναι καλύτερη από μας όμως και είδαμε τι έγινε. Όταν το πράγμα πάει σε ένα-δυο ματς, όλα γίνονται, ειδικά αφού ο ΠΑΟ έχει να πάρει πρωτάθλημα χρόνια και στο ντέρμπυ όσο να 'ναι τα πόδια κάποιων θα τρέμουν. Αν ο ΠΑΟΚ περάσει από τον Άρη, άλλη γκέλα δε θα κάνει, ακόμα και αν βρεθεί στην κορυφή - άλλο το άγχος της ομάδας που κατεβαίνει ένα από τα φαβορί και γυρνάει τις περισσότερες φορές με κατεβασμένο κεφάλι, άλλο η ρέντα του αουτσάιντερ που βρίσκεται στην κορυφή. Ειδικά με τους παίκτες που έχει ο ΠΑΟΚ τώρα.
Ένας άλλος Άρης θα είχε τώρα βαφτεί με τα χρώματα του πολέμου και θα ακόνιζε το σπαθί. Πόσοι από τους παίκτες που έχει καταλαβαίνουν τη σημασία του αγώνα για την ομάδα τους (βλέπε οπαδούς); Ομολογώ δεν ξέρω.
Για να δούμε.
Σιγά τη σημασία που έχει ο αγώνας για τον Άρη. Υπερτιμάς το γόητρο. Αν μιλούσαμε για ΠΑΟΚ ήταν άλλη ιστορία. Ποντάρω να κάνει τη δουλειά του ο ΠΑΟΚ, έχει οίστρο.
Για εμάς μέσες-άκρες καλά τα λες, κανονικά θα ήταν κλειδωμένο δικό σας με την εικόνα που παρουσιάζουμε και κυρίως τη διάθεση των παιχτών μας που είναι για το πέος καβάλα. Αλλά πάντα με σας κάτι γίνεται, μας ξυπνάτε το ζώο μέσα μας, μπορεί και να γίνει η ζημιά, είναι και το ΟΑΚΑ μάπα έδρα...
Νομίζω κάνεις λάθος, δεν πιστεύω ότι το βλέπουν έτσι οι οπαδοί του Άρεως, να μην τους καίει να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ περνώντας μέσα από το γήπεδό τους. Το πόσο οι παίκτες το βλέπουν έτσι, την αμφιβολία μου την εξέφρασα κι εγώ. Ας μας πουν οι βόρειοι που τα ξέρουν καλύτερα.
Προφανώς πάντως "με μας κάτι γίνεται", κλασικό ντέρμπυ είναι. Πάντα είναι αμφίρροπα αυτά - το έχει δείξει και η ιστορία, αφού στο πρωτάθλημα έχουμε εδώ και δέκα χρόνια μοιρασμένους βαθμούς, ανεξάρτητα από το ποια είναι καλύτερη ομάδα ή ποιος πήρε το πρωτάθλημα.
Χαίρομαι πάντως για την έπαρση που δείχνουν. 0-3 διαβάζω σε comments σε sites, 0-4 και άλλα τέτοια, ομάδα-τρένο, πρωτάθλημα στην μπαοκάρα κλπ. Αν κάτι τους έφερε μέχρι εδώ ήταν ότι κρατούσαν χαμηλούς τόνους. Γι'αυτό πιστεύω ότι πρώτη πούτσα έρχεται και ακολουθούν άλλες 2 :)
βεβαια αυτο που δεν μας λες ειναι και τι διαβαζεις να γραφουν οι δικοι σου: οτι θα βγειτε τσαμπιολι κι εμεις θα βγουμε τεταρτοι και μετα θα διαλυθουμε,θα παμε πισω στην τουρκια κλπ κλπ
αλλα βεβαια αυτο δεν ειναι επαρση απο οπαδους μιας ομαδας στο μειον 17 απο εμας
εξαλλου εσεις δεν ασχολεισθε με μικρες ομαδες...μονο ο Μπαλης (''ΜΙΛΑ Μπαλη!!!!"")
ακουσα υπερ γραφικο παοκτζη χτες στην Ερα να λεει... "Ελα μωρε ο Κοκκαλης θα το δωσει το παιχνιδακι στον ΠΑΟ" .... :lsd:
οι δικοι μας γραφικοι δεν παιρνουν στην ΕΡΑ
εγκαθετος θα ηταν
Χαχ.
Εγώ δε συμφωνώ με τους γραφικούς μας. Εσύ είσαι σίγουρος ότι δε συμφωνείς με τους γραφικούς σας;
με ρωτας αν δικαιολογω την οποια επαρση?
βαση αγωνιστικης καταστασης ναι...γιατι οχι? στο κατω κατω πεντακοσα χρονια ειχαμε να διεκδικησομε πρωταθλημα
ας χαρουμε οσο ειναι να χαρουμε
κι αμα το παρουμε καλως να ορισει (μαζι με τα μυρια βεβαια)
Όχι για το πρωτάθλημα. Ο καθένας στο -2 από την κορυφή το ίδιο θα έκανε.
Μιλάω για το "σίγουρο" διπλό/θρίαμβος. Δε λέω, οκ, να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά παντού διαβάζω (σε sportdog, gazzetta κλπ) σχόλια του στύλ "εύκολο 0-4" και "η αρμάδα θα κατέβει και θα τα γαμήσει όλα ναουμ'".
Όσο για το -17 άσ'το, πρακτικά -3 είναι. Αν και πιο πιθανό το βλέπω να περάσουμε στον τελικό και η καβάλα να μας περάσει στο πρωτάθλημα.
Τεσπα, anyway, η νεκροψία θα δείξει.
op edo eisai foul.den ksereis ti TROMOS ipirxe sta mats me ksanthi,panthraks k fisika me zelo.aftoi pou pernoun sta limpera den antiprosopevoun ton kozmo tou paok e.kata talla asxolitheite me tis mikrotites sas voulgaroi,milame gia to mats tis dekaetias,poli to ksilo k to aima k to sperma,as to xaroume k tetxia.k oloi oi opadoi genika sinisto.elvetos opados 4
ps:k afto pou legei o zelosentonos den exei adiko,tigka stis aderfes eiste metaksi mas.mono o natso,k aftos pagko.me tis tourtes k tis kordeles k ta loipa gay pramata diskolo na xestoune o taras mpoulmpa k ta alla moutra
Το ότι έχουμε πολλούς φλώρους ελπίζω να το καταλάβουν και το καλοκαίρι να πάρουν πόδι.
"elvetos 4"? Comment από κάπου είναι αυτό;
Α και:
Spoiler
nai alla http://www.arisfm.gr/article.php?node_id=2431
genika doste daskalou ston lao
εμεις καποτε ποσο ειχαμε να παρομε μπεναλντι?
2-2.5 χρονια?
ο μιμος του εθνικου μας σταρ (οσοι τον εχουν ακουσει καταλαβαινουν) ας αφησει τα μπεναλντια κι ας μας πει πως ο παγκοσμιας εμβελειας τους πηρε απο το -3 (δεν ειμαι και σιγουρος ετσι διαβασα να λεει ενας καπου)και τους εφτασε στο -17
Δασκαλου...ντιτζεης στο Blue Iguana
γελαει ο κοσμος
-Για τα Μπέναλτυ, μεγάλη μαλακία και γραφικότητες οι τούρτες κλπ. Άμα δεν σου κάνουν δε σημαίνει ότι πρέπει να σου δώσουν επειδή έχεις μήνες να πάρεις. Ούτε όμως συμφωνώ πως όλες οι φάσεις μας δεν ήταν πέναλτυ.
-Για τον Κούπερ, η ομάδα παίζει σαφώς καλύτερα από ότι με τους παλαίμαχους της σελεσάο. Και πάλι όμως αρκετά σκατά. Για το -3 σε -17 σου θυμίζω τι πρώτο και τι δεύτερο γύρο έκανες.
σιγα μην αφησουμε το μπαουγκ να βγει τσαμπιονς λιγκ να ξεφτιλιστει παλι
διαβαζοντας τελευταια σελιδα, ανακαλυψα οτι το να διεκδικουν 2 αλλοι εκτος ολυμπιακου το πρωταθλημα καποια στιγμη μπορει να εχει -μεχρι και- πλακα.
Που να δεις για τους 2 άλλοι.
μιτς, εννοεί μάλλον ότι και για αυτούς που το διεκδικούν ακόμη, έχει πλάκα, όχι μόνο για σένα που δεν το διεκδικείς. αλλά και για αυτούς τους δυο. έχει πλάκα. όχι μόνο για σένα. αλλά και αυτοί είναι πλακαδόροι, την ίδια στιγμή, ταυτόχρονα πωστολένε, κατάλαβες; θέλω να πω ότι θέλει να πει ότι και αυτός παρέα με διάφορους άλλους φίλους των παο(ξ) νοιώθουν την πλάκα μέσα τους, περνάνε καλά βρε αδερφέ που διεκδικούν το πρωτάθλημα. περνάς και εσύ καλά φυσικά που δεν το διεκδικείς, βέβαια, αλλά μη νομίζεις ότι έχει πλάκα μόνο για σένα, οοοοοόχι φίλε μου, όχι, έχει και για εκείνους πλάκα. φάση. τι φάση! τι πλάκα! αμέ. με λίγα λόγια, δεν είσαι ο μόνος ψηλέ που πλακαδίζεις ενόσω (καλό; φίνο, σκέτη πλάκα) δε διεκδικείς τίτλο σε εγχώριες διοργανώσεις πλέον, είναι και αυτοί, οι διεκδικητές, που ενώ διεκδικούν, βρίσκουν μια χαραμάδα στο πρόγραμμά τους για να σπάσουν την πλάκα, να νοιώσουν την πλάκα, να βιώσουν την πλάκα. κυκλοφορούν κάμποσες φήμες όμως ότι δεν έχει τόσο πλάκα για αυτούς, όχι για εμάς που δεν, αλλά για αυτούς που ναι, ότι τέλος πάντων δεν έχει τόοοοοση πλάκα πια, τουλάχιστον όχι τόση όσο σε εμάς. που δεν. και ότι απλά ήθελε να καταδείξει το διαχωρισμό αυτό, των δεν και των ναι. εγώ δεν είμαι σίγουρος όμως φίλε μου οπότε θα προτιμούσα να μην πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα. δεν είμαι σίγουρος δηλαδή, δεν έχω πειστεί ότι αυτό ήταν το κίνητρό του. ότι ήθελε με άλλα λόγια απλά να σου υπενθυμίσει ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΧΑΧ ΜΠΑΣΕΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΑΧ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΠΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕ ΧΑΧΑΧ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΧΑΧΑΧ :PpPp. κάπως πιο διακριτικά βέβαια, εννοείται. αλλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό, είναι σαφές ότι μάλλον. δλδ σίγουρα. έχει και για αυτούς πλάκα. ελπίζω να βοήθησα.
για να συνοψίσω, υπάρχει ζήτημα.
...και να φανταστεις οτι ειχα κανει ποστ που ελεγε "ε δεκατρια χρονια, πηγαιναμε λυκειο και τωρα εχουμε τριδυμα, οκ, ας γελασει και κανας φτωχος" αλλα το αφησα.
επισης ξεχασα οτι το ποστ μου γενικα ελεγε οτι εχει πλακα τωρα που ο Οδονιαν αναλυει τι θα κανει ο Αρης, και στο ποστ του δεν εχει μεσα τα λημματα "θειος", "επταετια", "δαμανακη στα μικροφωνα" και τα τοιαυτα.
Για να διευκρινήσω, εννοώ ότι έχει πλάκα.
Και για μας.
Όχι μόνο για σας δηλαδή.
Περιμενω την επομενη φορα που θα διαβασω Γουεμπλει το ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ για να σχολιασω περι επικαιροτητας. Εναλλακτικες φρασεις ειναι "τοτε που η Μπαρτσελονα γλιτωσε απο συντριβη", "τοτε που η Γιουβεντους σας κερδισε 7 αντι για 62 μηδεν", "τα τελευταια Χ χρονια στο Καραισκακη εχουμε Υ βαθμους και εσεις Ζ (οπου τα Χ,Υ,Ζ επιλεγονται ωστε να μεγιστοποιειται το Υ και να ελαχιστοποιειται το Ζ".
ΥΓ. Μπονους το Τεν Κατε.
Άλλο ένα ποστ γαυρου που νομίζει ότι οι ΒΑΖΕΛΟΙ είναι ένας άνθρωπος.
Δε γράφω ποτέ για γουέμπλεηζ, μπαρτσελόνες, γιουβέντους κλπ. Το μόνο που έχω γράψει είναι το τελευταίο που λες, για να πω πολύ συγκεκριμένα πράγματα - και η παρένθεση είναι εντελώς άκυρη, εκτός αν το "10 τελευταία χρόνια" είναι περίεργα επιλεγμένο. Όντως ίσως να έπρεπε να πω 23 που είναι η φανέλα μου ή e χρόνια για να το παίξω μαθηματικός.
Κατα καιρους εχεις πει και 7 και 5 χρονια, αναλογα πως βγαινουν τα μαθηματικα, αστα αυτα.
Τα αλλα ηταν για εμφαση αλλα αν τα αναφερεις θα σε σταυρωσω. :)
Έχω πει 4 (όταν δεν είχα πρόχειρα στοιχεία και αυτά τα θυμόμουν σίγουρα) και 10 τώρα που το google δέησε. Έκπληξη: το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!
Δεν έχει καθόλου να κάνει με μαθηματικά, όπως καταλαβαίνεις.
Επειδή 7 δεν έχω πει και μου κίνησες την περιέργεια, στις τελευταίες 7 χρονιές (δε μετράω το φετεινό στο καραισκακη, αν θέλετε προσθέστε το και αφαιρέστε μια νίκη του γαυρου στη σεζόν 02-03, μια η άλλη δλδ) έχουμε:
ΠΑΟ - γαυρος: 3 άσσοι, 3 ισοπαλίες, 1 διπλό
γαυρος - ΠΑΟ: 3 άσσοι, 3 ισοπαλίες, 1 διπλό
ΣΑΤΑΝΙΚΟ!
Ψαξε και για 6 και για 8, ειμαι σιγουρος καπου τα χω διαβασει στα ποστς σου. Τωρα που το λες, και για 3.5 χρονια
this thread is about gayrovazelos again
δεν καταλαβαινω τιποτα
ο φλώρος ο Αγγλάρας να διαβάσει λίγο ιστορία για την Mr Rexona
edit: και αυτός που το όνομά του μοιάζει με αρρώστια...
τι λεει?