σοδομισμος των ταυρων παντως
Printable View
σοδομισμος των ταυρων παντως
Ενταξει αν και τζαμπα μαγκια η δηλωση κατοπιν εορτης, ηθελα να κανω ποστ πριν το ματς στο οποιο θα προεβλεπα να φαμε καμια 30αρα...
Λογικο ηταν, στο πρωτο ματς δεν τους μπηκε τιποτα, τωρα απλα μπηκαν ολα, ασε που τους νευριασαμε.
Αν το Σικαγο παρει ενα απο τα ματς στην εδρα του, το θαυμα ειναι ακομα (ελαχιστα) πιθανο :razz:
πλεον και ψυχολογικα ειναι δυσκολο για τους ταυρους μετα απο τετοια ηττα..αρκει να μην λειτουργησει αρνητικα και εις βαρος των χιτ μια τοσο μεγαλων διαστασεων νικη
Δεν ξερω, η ολη νοοτροπια και ψυχολογια του Τομ Τιμποντο δε μου βγαζουν οτι θα καταρρακωθουν οι Μπουλς. Αν αποκλειστουν, θα ειναι καθαρα επειδη μεχρι εκει μπορουν τα παιδια.
Πειτε λιγο αποψεις για Σποελστρα αν θελετε, γιατι με εχει φαει ενας φιλος μου οτι τον κραζω επειδη ειμαι αντι-Μαιαμι (το οποιο δεν ισχυει γιατι Λεμπρον κτλ παραδεχομαι οσο δεν παει, ασχετα αν θελω να χανουν.)
Τον ρωτησα λοιπον ποιον προπονητη θεωρει χειροτερο απο τον Σποελστρα απο τους 8 που εχουν μεινει. Προσωπικα και χωρις καμια προκαταληψη, δε μπορω να το πω για κανεναν απο τους αλλους 7 αυτο. Θεωρω οτι ολοι κερδιζουν σε συγκριση με Σποελστρα και τηρουμενων των αναλογιων παντα. Για μενα το υπερσερι των Χητ αλλα και το φετινο 66-16 οφειλεται κατα 70% στον Λεμπρον και κατα 30% στους υπολοιπους παικτες και στον Σποελστρα, ετσι το βλεπω.
ε καπως ετσι ειναι ρε φιξερ..σε μια ομαδα που εχει προσωπικοτητες οπως λεμπρον και γουειντ δεν μπορεις να πιστωνεις νικες στον σποελστρα..δεν εχει προσωπικοτητα πιστευω..αλλο αν ηταν ο ραιλι..αληθεια αυτος τι ποστο εχει στο μιαμι και γτ δεν προπονει αυτος???
Mετά από Pop, Doc και Carlisle, ο Spoelstra είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής στο ΝΒΑ.
Ο Riley είναι γενικός διευθυντής κι αν θυμάμαι καλά όταν ήρθαν LeBron και Bosh ήταν να προπονήσει αυτός (ή έτσι λέγανε) αλλά στήριξε Spoelstra.
Έχω δει ένα δύο παιχνίδια Heat φέτος οπότε η άποψή μου δε μετράει και πολύ αλλά η ομάδα μου άρεσε. Έχει συστηματάκια, έχει κάποια συνοχή σαν ομάδα.
Καμία σχέση με την τσουρουκαρία πρόπερσι π.χ.
Εγώ τον πάω τον Spoelstra γιατί ναι μεν μέχρι και ο Allen μπορεί να πάρει παιχνίδι μόνος του αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις και ομάδα που μπορεί να κερδίζει με συνέπεια. Αν δεν τους διαχειριστείς καλά θα πας άπατος. Είναι γεγονός ότι οι μέτριες ομάδες ή οι ομάδες με ένα μόνο 'σταρ' παίχτη κοουτσάρονται πιο εύκολα.
Και παιχνίδια χωρίς LeBron/Wade/Bosh έχει πάρει και νέος είναι.
Μπορεί να έχει τον Riley από πίσω και τρελό ρόστερ αλλά κάτι πρέπει να πιστωθεί κι αυτός. Το αν έχει προσωπικότητα και αν τελικά είναι καλός προπονητής θα το δούμε στο μέλλον.
θα ηθελα πολυ να δω την φετινη ομαδα στα χερια του ραιλι..
προεδρας ειναι ο Ραιλι κινει τα νηματα ειναι μεγαλος κοντευει τα 70 προπονει απο το 80
απο το 08 τοχει κοψει ο Λεμπρον ηρθε το 10
ενταξει καποιο μεριδιο θα τοχει ο Σποελστρα αλλα λογω Λεμπρον δεν ξερεις ποσο ειναι με Λεμπρον και ο Μike Brown με Cavs ειχε σεζον με 66 νικες θα φανει στο μελλον τι θαναι
απο τους υπολοιποι και αυτος της Ιντιανα πρεπει ναναι καλη περιπτωση
κι αυτο υπερβολη πιστευω
συμφωνω δεν νομιζω να επηρεασει η βαρια ηττα μετα τοκαναν ρδελο και επιτηδες
σκληρη ομαδα αλλα τους εχουνε γαμησει οι τραυματισμοι
Καμία υπερβολή, οι Ηeat παίζουν το καλύτερο μπάσκετ στη λίγκα.
Αυτό δε γίνεται επειδή ο LBJ είναι ο καλύτερος του κόσμου. Γίνεται γιατί υπάρχει σωστή δουλειά στις προπονήσεις, βγαίνουν εξαιρετικά plays και τις περισσότερες φορές βλέπει τις αδυναμίες του αντιπάλου και προσαρμόζεται άμεσα. Σε αυτό νομίζω ο Spoelstra είναι #1 στο ΝΒΑ.
Προφανώς βοηθάνε και οι παίκτες, αλλά η ομάδα είναι του προπονητή.
LOL μονο. Οι αδυναμιες του αντιπαλου ειναι οτι αναγκαζονται να παιξουν double team (και triple team ενιοτε) σε Lebron και Wade, γιατι ο πρωτος διανυει την καλυτερη του περιοδο, και ηδη ηταν 1 επιπεδο πιο πανω απο καθε αλλο παικτη της λιγκας τα προηγουμενα χρονια, και αυτο αφηνει τους τριποντακηδες Allen, Battier, Miller και ακομα και κατι μετριους οπως ο Cole να σκοραρουν σαν σε προπονηση. Δεν ειναι και τοσο πολυπλοκο το συστημα των Miami Heat, απλα οσο προβλεψιμο και να ειναι, δεν εχει καμια μεθοδο σωστης αντιμετωπισης, εκτος απο το ΞΥΛΟ και τις προσευχες να χανουν τα καλαθια.
Ποτε δεν υποστηριξα οτι ο Spoelstra ειναι κακος προπονητης, αλλα με την ομαδα που του εχουν φτιαξει, το να μην εκανε ενα ρεκορ 66-16 (θυμιζω οτι οι Celtics ειχαν ιδιο ρεκορ πριν 5 χρονια, και οι Bulls αρκετα κοντινα σε αυτο προπερσι και περσι βγαινοντας 1 στην Ανατολη) θα ηταν για μενα αποτυχια. Οι οποιες "αδυναμιες του αντιπαλου" που αναφερεις ειναι η εξης: εχουν χειροτερο ροστερ απο τους Χητ. Χωρις να θελω να σε προσβαλλω, νιωθω λιγο περιεργα να μιλαω σοβαρα (αν και το εκανα ηδη) με καποιον που θεωρει τον Spoelstra καλυτερο προπονητη απο τον Thibodeau. Απλα δεν.
Μα δεν είπα πουθενά ότι είναι κακός προπονητής ο Thibs. Eίναι ελάχιστα πιο κάτω. Δεν ήταν τυχαία βοηθός του Doc.
Aυτά που λες είναι πολύ καλά, αλλά χωρίς να θέλω και εγώ να σε προσβάλω, είναι αυτά που βλέπει κάποιος που απλά παρακολουθεί casually μπάσκετ.
Το έμπειρο μάτι βλέπει και το σωστό spacing των παιχτών που είναι καθοριστικός παράγοντας μια καλής επίθεσης και τον τρόπο που αδειάζει το καλάθι σε κάποιο drive, τα φανταστικά rolls που κάνουν και ανοίγουν τα drive lanes.
To να λες ότι "επειδή είναι ο lebron και ο wade" οι Heat είναι ομαδάρα, είναι αφελές.
Είναι μακράν της δεύτερης η ομάδα με τα καλύτερα plays στο ΝΒΑ, δε γίνεται να μην το βλέπει κανείς αυτό. Αυτό είναι θέμα προπονητή. Δε λέει ο Spoelstra: "Lebron, πάρε την μπάλα και κάνε ό,τι θες".
Δεν είναι τυχαίο το ότι σε μόνιμη βάση τον εκθειάζουν οι παίκτες του.
Δε διαφωνησα καπου οτι εχει τα καλυτερα plays (αυτο με το μακραν της δευτερης μαλλον οφειλεται στο οτι δεν εχεις δει πολυ Clippers ή San Antonio ή ακομα και Golden State/Memphis, δεν εξηγειται αλλιως), μονο που αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειναι πολυ ευκολο να εχει τα καλυτερα plays με το ροστερ που εχει. Κοινως, αυτο που κανει ο Spoelstra ειναι Basketball 101 οπως θα λεγαμε και στο Αμερικα εδω περα ειρωνικα, και νομιζω πως οποιοσδηποτε προπονητης που εχει φτασει σε σημειο να κοουτσαρει μια ομαδα του ΝΒΑ (για Νταντονι δεν παιρνω κι ορκο) μπορει να το κανει οταν εχει το καταλληλο υλικο.
Αυτο που λεω εγω ειναι πως σε διαχειριση υλικου, οι υπολοιποι προπονητες της οκταδας ειναι καλυτεροι (για μενα εστω, οπως βλεπω τις ομαδες). Γιατι εχεις τον Hollins να παιζει με Gasol, Randolph και αλλους απλα καλους ή και οχι τοσο καλους παικτες και να παιζει μεν ενα αντιαισθητικο μπασκετ σε σχεση με αλλες ομαδες, αλλα αποτελεσματικο δε. Εχεις τον Jackson να αποκλειει με μειονεκτημα εδρας τους πολυ φορμαρισμενους Nuggets οχι και τοσο δυσκολα, και με εκπληκτικο μπασκετ, αν και λιγο αναρχο σε κατι σημεια (εστω και χωρις Γκαλιναρι). Και γενικα μωρε, δε γινεται να μου λες τωρα οτι ο Spoelstra βγαζει καταπληκτικα plays με τον Lebron, τον Wade, τον Bosh, τον Βattier (εναν απο τους καλυτερους αμυντικους της λιγκας και εκπληκτικο τριποντακια), και τους αλλους. Ειναι λιγο φαση no shit sherlock...
Εγω ως προπονητες εκτιμω περισσοτερο αυτους που μπορουν να κανουν την υπερβαση με το μετριο και ελλιπες ροστερ που εχουν, παρα οποιον βγαζει "τα καλυτερα plays", τι να σου πω. Αλλα εγω ειμαι casual watcher, τι ξερω :!:
Με έχασες λίγο, καλύτερα plays δεν εννοώ από άποψη θεάματος (γελάω με VDN πάντως, με Stan οι LAC θα έφταναν τελικό, μακάρι να τον πάρουν φέτος, μπας και μείνει ο CP3), αλλά από άποψη κυκλοφορίας μπάλας και σωστών αποφάσεων και κινήσεων των παικτών.
Να στο πω απλά. Οι παίκτες μιας ομάδας βρίσκονται στις θέσεις που βρίσκονται στο παρκέ επειδή το έχει πει ο προπονητής τους, όχι επειδή είναι παικταράδες.
Στο 90% των περιπτώσεων, το ότι η μπάλα θα πάει σε κάποιον παίκτη, είναι επειδή τους έχει δουλευτεί έτσι στην προπόνηση.
Δε σου μιλάω για τα isos του LBJ, δε μας νοιάζουν αυτά (αν και πάλι, το πώς αδειάζει ο διάδρομος είναι δουλειά του προπονητή). Σου μιλάω για τις κινήσεις χωρίς την μπάλα για να υποδεχτεί κάποιος την πάσα, για το πότε θα βγει το flare screen για να πάει η μπάλα στον ελεύθερο στη γωνία, τέτοια πράγματα.
Αυτά όλα είναι Spoelstra, δεν είναι ατομικές ενέργειες.
Επίσης δίκιο, το μακράν της δεύτερης ήταν λάθος. Είναι ισοδύναμα με τα καλά plays των Spurs, που οκ, ο Pops είναι ο #1 παγκοσμίως, αλλά λόγω των παικτών του Miami, μπορεί να έχουν λίγο παραπάνω θέαμα (εδώ κολλάνε οι παίκτες που λες).
Επίσης δυο παρατηρήσεις ακόμα.
Δεν κατάλαβα να σου πω την αλήθεια πώς το είπες, αλλά ο Marc είναι ο καλύτερος ψηλός της λίγκας. Το Memphis απαλλαγμένο από τον Gay θα πάει ψηλά.
Και πολύ καλός ο Hollins που τον εκμεταλλεύεται δεόντως.
Για GS που λες, θυμήσου ότι εσύ είπες ότι με Lee θα κόντραρε τους Spurs, ενώ στην πραγματικότητα ο Lee τους κρατάει πίσω σαν ομάδα.
Τεράστιος MJax, θα μπορούσε να χτυπήσει το COY. Έχει μεγάλο upside σαν προπονητής, ενώ τα timeout speeches του είναι για μάζεμα και δημιουργία μισάωρου+ βίντεο στο youtube για να μαθαίνουν οι νέοι προπονητές.
edit. Μην το παρεξηγείς το casual watcher, δεν το είπα με κακή πρόθεση. Δεν ξέρω αν έχεις παίξει μπάσκετ σε κάποια ομάδα, γι' αυτό το ανέφερα.
Θα σου απαντησω πολυ αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω, αλλα μαλλον ουτε εσυ με καταλαβες, οταν μιλησες για plays καταλαβα ακριβως τι εννοουσες, και δεν εννοουσα τα αναποδα 360 καρφωματα στον αιφνιδιασμο... :P
Και επαναλαμβανω πως ολα αυτα που μου λες για τα plays των Miami, ειναι οδηγιες πολυ βασικες οπως φαινονται στο παρκε, και τις οποιες οι LBJ και Σια μπορουσαν να ακολουθησουν και χωρις τον Spoelstra κατα τη γνωμη μου.
Δεν εχω παιξει μπασκετ σε ομαδα, αλλα παιζω ποδοσφαιρο, οποτε μαθε μπαλιτσα :!:
ΥΓ. Δε μιλησα για Ντελ Νεγκρο ως προπονητη, ισα ισα που οι Clippers βγαζουν παρα πολλα plays, ακριβως επειδη εχουν καλους και εμπειρους παικτες.
καλα απτα speeches δεν φαινεται τπτ φοβερο προπονητικα κλισε ατακες λενε ολοι "παμε γερα, ριμπαουντ κλπ"
αυτα που βλεπουμε στην τιβι ειναι τον κοουτς να λεει ψιλοπαπαριες στην ουσια και οι παιχτες να αραζουνε να πινουν τπτ και τετοια
τα plays και σοβαρες οδηγιες δεν τα δειχνουν
MJax show δινει οταν πηρε την προκριση με Ντενβερ ειχε ψιλοδακρυσει και οτι τον ρωταγε ο δημοσιογραφος ελεγε "God και God" :touched:
και το 90% που λες οτι "η μπάλα θα πάει σε κάποιον παίκτη, είναι επειδή τους έχει δουλευτεί έτσι στην προπόνηση." κι αυτο δεν ειναι υπερβολικο ;
σε ενα ματς με γρηγορο ρυθμο 30 τριποντα και καμια 70 80 σουτ ε δεν μπορει να εχει τοσο ελεγχο ο προπονητης
μετα απο ταιμ αουτ πχ εκει ναι
αν εβλεπες Ντενβερ οι φασεις που εβγαιναν ηταν δουλεμενες στην προπονηση;ειχε ο Καρλ το στυλ παιδια τρεχουμε
π.χ ΝΥ αν δεν μπουν τα σουτ απο Μελο και Σμιθ και αρχιζουν τα τουβλα ε δεν εχει τυχη τι να κανει ο Γουντσον απο παγκο
η τρελοNate τον ελεγχει σε ολα ο Τιμποντο;
η τον Curry μπορει να τον πει ο Τζακσον οχι παιδι μου μην σουταρεις , αρκετες προσπαθειες ειναι αψυχολογητες αλανα τελειως ασχετα αν μπαινουν
και το αλλο σε κατι ταιμ αουτ βοστονη εχω προσεξει να δινουν οδηγιες? και οι διαφοροι βοηθοι δεν ξερω πως παει αν ο ασισταντ δουλευει αμυνα μονο η' βγαζει τα πλαυς και τα δειχνει σε ταιμ αουτ
παντως για να κλεισω στην τελικη τους κανουν μαγκες οι παιχτες τους προπονητες θα βαλει το χερακι του ο κοουτς σε plays η' χαρακτηρα ομαδας αλλα δεν παιζει κιολας
και αθλημα που αν εχεις τον παιχταρα μπορει να σου ανεβαζει την ομαδα 15-20 νικες για πλακα μονος του
βαλε τον Λεμπρον σε Μπομπκατς και γινονται ομαδα πλευοφ στην ανατολη
ποτε δεν ειχα προβλημα με τους μπουλς ισα ισα παντα μου αρεζαν σαν ομαδα για την μαχητικοτητα τους για το οτι ποτε δεν τα παρατανε αλλα το παρακαναν με τις βλαχομαγκιες..ευχομαι στα εναπομειναντα ματς να τους ξεφτιλησουν οι χιτ..
απορω πως ο λεμπρον (οχι μονο τωρα , απτην αρχη της καριερας του) παραμενει ψυχραιμος και δεν τουλουμιαζει κανεναν στο ξυλο..
:)
Οι Bulls όπως είναι αποδεκατισμένοι θα αποχωρήσουν 4-1 (έχασα λίγο respect για τον Derrick μετά από αυτή τη σεζόν).
O Robinson έμεινε από μπαταρίες...
TRY THE LEFT WING, NATE! TRY THE LEFT WING! Nate Robinson's shot chart is... er... uh... consistent.
https://pbs.twimg.com/media/BKL8eewCAAA9Tsr.jpg
Οι Thunder χωρίς τον Russ ασφυκτιούν μπροστά στην άμυνα των Αρκούδων και στον τοίχο που λέγεται Marc Gasol.
Το trade του Harden φαίνεται πλέον εγκληματικό.
The Thunder had 10 assists in all of Game 3. They have 11 with 4:26 until halftime tonight.
Kevin Durant's 4th quarter and overtime shot chart. Too much Memphis defense against one primary creator.
https://pbs.twimg.com/media/BKM0iUpCAAAdliI.jpg:large
Οι Warriors προσφέρουν σταθερά θέαμα... 2-2 η σειρά. Curry/Thompson/Jack από τα πιο φονικά backcourts και ο πρωτάρης Barnes σε ανοδική πορεία.
Πολύ γαμάτη ομάδα, αν δε τραυματιζόταν ο Lee θα ήταν ακόμα πιο δυνατή όμως ο Bogut κάτι έχει να πει για αυτό:
Duncan 3rd quarter through OT. YOU GOT BOGUT'D.
https://pbs.twimg.com/media/BKGaaUaCcAABm8B.jpg
Συμφωνω σε ολα, εκτος απο αυτο για τον Harden.
Μεχρι πριν τραυματιστει ο Westbrook, μια χαρα ηταν η ομαδα.
Ε λογω σαλαρι καπ, θα επρεπε να τον διωξουν φετος αν δεν τον εδιωχναν περυσι.
Ειπαν να το κανουν μια ωρα νωριτερα, δεν ειναι εγκλημα θαρρω.
Ποιον θα εδιωχναν εκ των Westbrook, Ibaka, Durant? Κανεναν.
Εκτος αν αλλαζαν τη νοοτροπια της ομαδας εντελως.
Καπου εδω να πω οτι ενω ο πρωτος γυρος των φετινων playoffs ηταν αρκετα διασκεδαστικος και ικανοποιητικος, ο δευτερος γυρος ειναι αισχρος με εξαιρεση το ζευγαρι Golden State - San Antonio. To Memphis απλα δεν αντεχω να το βλεπω, πονανε τα ματια μου, η Οκλαχομα ειναι... χωμα, η Νεα Υορκη το ιδιο, η Ιντιανα δε μαρεσε ποτε σαν ομαδα τα τελευταια χρονια, και για Μαιαμι - Σικαγο ουδεν σχολιο, μονο ξυλο και ο Λεμπρον να κοιταει με το υπεροπτικο του υφακι. Απορω πως κατι τυποι σαν τον Imperium τους υποστηριζουν...
Απο αυτα που εχω δει ως τωρα (δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα) απο τις ομαδες που εχουν μεινει στηριζουμε golden state.
Αυτος που με μουτζωσε ας εξηγησει το γιατι να κανουμε και μια κουβεντα εδω μεσα.
Δε με πειραζει η μουτζα, απλα ειναι βαρετο να μιλαμε 2-3 μονο.
Ασχολείστε με NBA και μάλιστα με βαρβάτη ανάλυση τη στιγμή που το ημερολόγιο δείχνει 2013. Μιλάμε για αντικείμενο πιο παρωχημένο και από τα μπλούζ. Κανονικά το τόπικ θα έπρεπε να είναι youtube thread με καρφώματα και τοπ-10, αλλά το κάψιμο είναι τόσο βαθύ που φοβάμαι ότι αν κλικάρω θα δω flame για το αν είναι καλός στο τρανζίσιον γκέημ ο Σπόελστρα.
Αυτός που σε μούτζωσε ίσως θέλει το καλό σου. Δεν ήμουν εγώ.
Ευχαριστω για την ενημερωση, τι αθλημα να βλεπω και να αναλυω?
Spoiler
Νομίζω ότι το κάρλινγκ είναι λίγο υποτιμημένο σε αυτό εδώ το φόρουμ.
και υπ οψιν δεν ημουν εγω ε ..τι να σ πω ρε συ φιξερ...εχει φαει ξυλο και δεν εχει αντιδρασει , ασε να ριξει κανα περιεργο βλεμα τουλαχιστον..περα πλακας δεν νομιζω οτι ειναι ο μονος απτους σταρ που εχει τετοιο υφακι..απλα επειδη ειναι ο λεμπρον που για τον α η β λογο πολλοι αγαπανε να τον μισουνε , του προσαπτουν και αυτο...
Casshern είσαι άσχετος και υπερβαρετός χρήστης γενικά.Φύγε από το θρεντ.
Φίξερ εγώ δεν μούτζωσα αλλά γέλασα πολύ με το "διώχνω χάρντεν για να κρατήσω ibaka".Δηλαδή και με τη σύγκριση με westbrook γελάω λίγο αλλά δεν είναι της παρούσης.Mε το συγκεκριμένο trade βασικά οι okc καταδίκασαν μια υπερταλαντούχα και εντυπωσιακή ομάδα όπως η περσυνή να έχει ταβάνι τελικούς περιφέρειας.
Επίσης ένα-ένα βλέπω ότι σπάνε τα ρεκόρ οι bulls.
Εσυ μπορει να κανεις την πλακα σου, αλλα εγω οποτε πετυχαινω κερλινγκ στην τηλεοραση κολλαω ασχημα. Υπεροχο αθλημα.
Η τελευταια σου προταση ειναι αληθεια και με στεναχωρει παρα πολυ. Γι αυτο μεσα μου ηλπιζα να αποκλειστουμε απο τους Νετς, ασχετα που πανηγυριζα στο εβδομο παιχνιδι προφανως.
Για Χαρντεν προφανως δε με καταλαβες. Δεν εκανα καμια συγκριση της αξιας των παικτων. Απλα ο Ιμπακα παιζει σε αλλη θεση, στην οποια ειναι απο τους καλυτερους της λιγκας, και γενικα καπως μια μικρη πολυτελεια. Ο Χαρντεν ενω ειναι προφανως πολυτιμοτερος παικτης σε μια ομαδα, δυστυχως δεν χωραει στην πενταδα. Γι αυτο και εβγαλε ολη τη σεζον περυσι αλλα και προπερσι ως ο καλυτερος εκτος παικτης, και ξεκινησε σε ελαχιστα παιχνιδια. Βεβαια εγω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε γιατι να μην παιζει στο 1 ο Ρασελ, στο 2 ο Χαρντεν, στο 3 ο Ντουραντ και ουτω καθεξης, αλλα εγω ειμαι και καζουαλ βγιουερ ειπαμε, οποτε απλα αναπαραγω αυτα που μου λενε για τις θεσεις και το σαλαρι καπ (!). Δε νομιζω πως θα παραμεινουν ετσι οι Οκλαχομα παντως, σιγουρα θα κρατησουν τον κορμο και θα δυναμωσουν, δε γινεται. Αυτο με τον Γουεστμπρουκ δεν το πιασα, οκ, μπορει εδω μεσα εσεις να τον θεωρειτε ασχετο ως πλεη μεηκερ (λολ), αλλα οπως και να χει, ειναι απο τους πολυτιμοτερους παικτες του πρωταθληματος και μαζι με Ντουραντ ειναι ενα διδυμο που εβαζε απο 50 εως αρκετα παραπανω ποντους σχεδον σε καθε ματς. Αν εσυ αυτο το θεωρεις αστειο, ε οκ. Και δηλαδη ασε αυτα που λεω, ενα ματς Οκλαχομα να δεις χωρις Γουεστμπρουκ, θα δεις οτι απλα ΔΕΝ τραβαει. Ειναι λιγο λυπηρο, μου θυμιζει Κληβλαν με Λεμπρον, που μου ηταν ακομα συμπαθης τοτε.
Δεν τον θεωρώ καθόλου άσχετο τον westbrook.Είναι ένας τρομερός σκόρερ,εκρηκτικότατος,εξαιρετικός αμυντικός όταν θέλει και game changer στην καλή του μέρα.
ΌΜΩΣ αν είχα να επιλέξω μεταξύ αυτού και του fundamental παιχνιδιού του harden θα επέλεγα ασυζητητί τον μούσια για παρτενέρ του μεγαλύτερου σκόρερ που έβγαλε το μπάσκετ τα τελευταία 10 χρόνια.
Ο harden πολύ σωστά ήταν πέρσυ έκτος παίκτης γιατί ακριβώς είχε τη δυνατότητα να κοντρολάρει το παιχνίδι των οkc και να ανεβάζει 3 επίπεδα πάνω το set παιχνίδι τους κάθε φορά που ο westbrook θόλωνε και έπαιρνε τα πρώτα 3 τραβηγμένα σουτ(σε κάθε παιχνίδι δηλαδή).Να υπενθυμίσω ότι χωρίς harden oι οkc δεν παίρναγαν ΠΟΤΕ και για κάνεναν λόγο τους spurs πέρσυ.
https://www.youtube.com/watch?v=MPyQayf8vpc
(η πιο καυλωτική στιγμή της σεζόν 2011-1012)
https://www.youtube.com/watch?v=Bz3tOc_qItU
το εγκλημα με Χαρντεν ετσι οπως το βλεπω τωρα που περασε η χρονια ειναι οτι ενω ειχαν ετοιμη ομαδα (με Χαρντεν να παιζει στην τελευταια χρονια με το ρουκι συμβολαιο δηλ λιγα σχετικα λεφτα ) την χαλασαν για μια χρονια Κεβιν Μαρτιν και κατι ντραφτ
του χρονου απλα θα επαιρνε ενα μαξ συμβολαιο και απο κει και περα θα το κοιτουσαν δεν θα εβρισακν λες ομαδα να τον ανταλλαξουν και να μην εβγαιναν οικονομικα;
δεν καταλαβα την βιασυνη γιατι να το κανουν απο φετος
υπαρχει και ο Περκινς που παιρνει γυρω στα 9 καπου κει για να σερνεται
ακομα και με Γουεστμπρουκ δεν πιστευω να νικαγαν το Μιαμι ηταν χειροτερη απο περσι και ο Μαρτιν εχει ενα 3π (και αυτο οχι παντα) βολες και τπτ αλλο και φετος ληγει το συμβολαιο του καμια σχεση με οτι προσφερε ο χαρντεν
και προπονητικα λεμε για Σποελστρα ο Μπρουκς ειδικα στο τελος ειναι παρε μπαλα Κεβιν και κανε τα δικα σου
και δυστυχως β γυρος εχει πολλα ματσακια που πονανε ματια
ιντιανα-ΝΥ του σαββατου η ' το χθεσινο Μπουλς-Χιτ γαματα που λενε
Περίμενα περισσότερα από Knicks φέτος.
Οι OKC αποφάσισαν να κρατήσουν Ibaka με τη σκέψη ότι έχουν ήδη δυο σκόρερς από το πάνω ράφι.
Ο Perkins είναι 28 και ήδη το χειρότερο συμβόλαιο της ομάδας. Η λογική λέει να υπογράψουν ένα ψηλό που είναι μόνο 23 και ο πρώτος blocker της διοργάνωσης.
Μέσα στη σεζόν παρουσίασε μια εξέλιξη όπως το midrange σουτάκι όπου τον άφηναν ελεύθερο όταν ήταν μακρία από κάρφωμα.
Συμπαθώ πολύ Ibaka και είναι τέρας αλλά δεν έκανε το κατάλληλο step up στο σκοράρισμα τώρα που χρειάστηκε.
Ο Harden είναι 3ος σε πόντους στη διοργάνωση τώρα που είναι το πρώτο βιολί. Όσο άμυνα και να παίζεις με Ibaka, οι πόντοι είναι αυτοί που κερδίζουν τα παιχνίδια.
Το να έχεις τον Ibaka στην ομάδα μόνο αρνητικά δε πρόκειται να εξελιχθεί αλλά βλέποντας τα πράγματα μετά από τόσο καιρό ίσως να καθόταν καλά να κρατήσουν Harden αντί για αυτόν και να πάρουν ένα ψηλό με μοναδικό στόχο το rebounding και και την παρενόχληση στο ζωγραφιστό (κάτι σαν πιο τούμπανο Birdman).
Πρέπει οπωσδήποτε να draftάρουν ψηλό για να φεύγει ο Perk.
Το Houston εμένα μου αρέσει σαν ομάδα... με εξαίρεση δυο τρεις όλοι είναι κάτω των 25 ετών και ταλαντούχοι Harden, Lin, Asik, Parsons, Robinson, Beverley... ποτέ μην υποτιμάς μια ομάδα που μπορεί να τρέχει περισσότερο από εσένα ;)
Έλα ρε, ας κρατούσαν Harden και μαζί με τον υπόλοιπο κορμό (πλην Perkins, τον οποίο θα άφηναν για να αποφύγουν το luxury tax), οι 30+ ψηλοί θα έκαναν κρα να πάνε στην Oklahoma.
Δες το impact του Birdman στο Miami για παράδειγμα.
Απίστευτα λάθος κίνηση του Presti πέρυσι το καλοκαίρι. Ειδικά τα draft picks που πήρε στο φετινό draft είναι δώρον άδωρον, δεν ξέρω πώς το είχε δει το όλο πράγμα.
2010: LA beat OKC, won Finals
2011: Dallas beat OKC, won Finals
2012: Miami beat OKC, won Finals
2013: Memphis beat OKC, ...