ρε, έχεις πάθει αμοκ. χαλάρωσε λίγο.
δλδ και δίκιο να 'χεις (που δεν έχεις λολ) το έχεις ανάγει ξερωγώ σε τι ασουμε.
Printable View
ρε, έχεις πάθει αμοκ. χαλάρωσε λίγο.
δλδ και δίκιο να 'χεις (που δεν έχεις λολ) το έχεις ανάγει ξερωγώ σε τι ασουμε.
Μπα, κουλ είμαι, σκέψεις λέω.
Aυτο με τη Χαβοκ δεν το καταλαβα. Ποια αντιστοιχια?
Εμενα μου ειπες πως θα με αγαπας κι αν σταματησω να λεω για λεσζβιακα.
Χωρια που ξερεις καλα πως ειναι στα πλαισια αυτοσαρκασμου γιατι αρεσκομαι να ξεσκιζω με τη σειρα μου κακιασμενες φιλοφρονησεις που μου εχουν αποδωσει διαφορες φιλτατες ερ-ικες φυσιογνωμιες.
Δε νομιζω να συστηθηκα γεια σας,ειμαι η λεσζβια της γειτονιας σας or smth.
Και το μπινελικι μου οταν ριχνω κανω το χαβαλε μου οπως οι περισσοτεροι στα πλαισια καθυ-στερημενης -all puns intended- φορουμικης αγαπης.
Ουτε το csi εκανα να βρω τηλεφωνα ανθρωπων που αλληλοστολιστηκαμε, ουτε ποτε ενοχλησα τους ιδιους η τις οικογενειες τους, ουτε εκανα χρηση των ονοματων τους.
Και το κυριοτερο, δεν αυτοχρηστηκα γκουρου κανενος.
Τι πας να εξισωσεις, τζιτζας δηλαδη.
α, ναι, και καντιρε, ειστε γελοιοι μιζεροι κακομοιρηδες.
αυτο που σου ειπε ο αμνηζιακ, αμα καταλαβαινε ο χρυσογελος την πλεκτανη και το παιχνιδι υποβαθμισης του, ας παραιτουνταν κι ας εφευγε ηρωας. να εδειχνε πως γινεται να πηγαινει κανεις με ποδηλατο στη βουλη, να μη δεχοταν τη λεξους, να εκανε πραξη με οσα μας πρηζουν τα αυτια. Κι αμα εκανε καλα τη δουλεια του, στις επομενες εκλογες μεσα στη βουλη. Αλλα οχι. "ειμαστε μικροι, αλλα τιμιοι και θα πεθανουμε στην ψαθα"
Η αντιστοιχια νοηματος που ειναι?
Με εκτιμαει κι ας εχω παραξεσκισει ενα αστειο.
Εκτιμαει ικονοκλαστ κι ας υποτιμαει τους αλλους για να ανεβασει τον εαυτο του, αλλα το εχει παραχεσει.
Makes perfect sense.
Οκ, μας αγαπαει με τα ελαττωματα μας,
Σιγά μην απαντήσει. Θα πατάει το ριφρές συνέχεια στο σάιτ των Οικολόγων μπας και βγάλουν νέα ανακοίνωση για να την ποστάρει.
έντιτ : Χάβοκ φύγε από πάνω μου.
Τα σπαει το refresh και απο κατω σου, δεν φταιω εγω για τη σφηνα:P
Δεν εξίσωσα, σε αντιστοιχία είπα. Όπως σου είπα κι εσένα ότι δε χρειάζεται να γράφεις συνέχεια για λεσβιακά, που το κάνεις, για να σε συμπαθάμε, έτσι λέω και του ικόνοκλαστ ότι δε χρειάζεται να κάνει αρχιδιές ή να υποβαθμίζει τους υπόλοιπους για να φαίνεται αυτός γαμάτος. Καμία εξίσωση, απλώς παρόμοιες, στη μορφή τους, συμβουλές/γνώμες/όπως θέτε πείτε το.
Ντράγκονλορντ σταμάτα να ασχολείσαι με Λαρισαίες και πες για ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.
Πιο νιανια.
Ποιος σου ειπε πως θελω να με συμπαθατε?
Που κολλαει η περιπτωση ενος ανθρωπου που απο την πλακα περναει σε παρενοχληση χρηστων με μενα που κανω χαβαλε γυρω απο μια "ταυτοτητα" που δεν χρησιμοποιησα εξαρχης η ιδια?
Τεσπα, νομιζω μπερδευεις την πλακα που κανω για τον εαυτο μου με την πλακα του ικονοκλαστ σε βαρος αλλων.
σου λεει εσενανε να σταματησεις να μας τα πρηζεις με τα λεσβιακα και στον αλλονε να μην ειναι τοσο γαμηκουλας
δεν ειναι δυσκολο, ριλι
Ρε χαβοκάρα, κόλλησες. Το μόνο, πάμε πάλι, το μόνο που είπε είναι ότι "μπορείς να είσαι γαμώ χωρίς να κάνεις αυτό το κάτι άλλο που δεν είναι". Ωραία, το κάτι άλλο σου δεν συγκρίνεται με του ικονοκλαστ, οκ. Ομοιότητες τέρμα. Βγες από το αδιέξοδο. Εγώ σε συμπαθώ γενικά, όλα καλά.
Α, καλα, τωρα νουθετηθηκα.
Ας την πουμε στον κλαστη που ειναι γαμηκουλας, και παρεμπιπτοντως αλλη μια στη χαβοκ γιατι βλεπεις ειναι η ιδια ενοχληση. Σορρυ, θα σταματησω να γαμαω φορουμικα γυναικες.
Τελειωστε με τις περιοδους σας για να αποφασισω κι εγω για το υφος μου.