Λοιπόν, να κάνω μια σούμα όσων έγραψα πιο πάνω για να μην επανέρχομαι αργότερα.
Ikonoklast, ούτε προσωπικά έχω μαζί σου (δε σε ξέρω καν από κοντά) ούτε θέλω να φας ban (όπως δέχεσαι αν έχεις άδικο, που έχεις). Έχω ξαναγράψει ότι και ξύπνιο παιδί είσαι (συνήθως!), και χιούμορ έχεις και έχεις κάνει μερικά από τα καλύτερα ποστ εδώ μέσα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το υφάκι σου και ο τρόπος που προσπαθείς συνεχώς να εξυψώσεις τον εαυτό σου υποβαθμίζοντας τους άλλους. Σε αντιστοιχία με κάτι που είπα πριν λίγες μέρες στη χάβοκ: μπορείς να είσαι αστείος και να τα λες ωραία και να'σαι γαμώ-τα-παιδιά ή ό,τι άλλο αγαπάς χωρίς να προσπαθείς όλη την ώρα να γελοιοποιήσεις τους υπόλοιπους, αλήθεια. Γιατί, ρε παπάρι, από πού κι ως πού θα πεις ότι "δεν έχεις πολλές ελπίδες να συνεννοηθούμε εδώ μέσα κάνοντας ποστς που απαιτείται να καταλάβει ένας τύπος που ψηφίζει πράσινους" (αφού προφανώς είσαι σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ νοημοσύνης) τη στιγμή που εσύ δεν καταλαβαίνεις μαθηματικά γυμνασίου; Όταν κάθομαι και σου εξηγώ δεκαπέντε φορές κι εσύ έχεις κολλήσει στο "μα αφού πέφτει το ποσοστό, άρα είναι ευκολότερο" θυμίζοντας τον τύπο από τους spinal tap με το "...but this one goes to eleven"; Από πού κι ως πού έχεις την πολιτική ΑΠΟΨΑΡΑ και κρίνεις τους πάντες και τα πάντα όταν δεν καταλαβαίνεις ούτε τι αντίκτυπο έχει η ψήφος σου στα πλαίσια ενός αρκετά απλού εκλογικού νόμου (που υποτίθεται πως έχεις διαβάσει); Ακόμα κι ο ρούθλες έχει κάνει γύρω στις πεντακόσιες φορές πιο δύσκολα μαθηματικά από αυτά για να πάρει το πτυχίο του. Με τι αρχίδια, τέλος πάντων, θα συνεχίσεις να βγάζεις ετυμηγορίες και να κολλάς στους πάντες ετικέτες τύπου ηλίθιος, πασόκος, ρούθλες κλπ κλπ όταν κι εσύ, στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε φάνηκες και κανένα τέρας εξυπνάδας; Γιατί, κατά βάθος, όσο ΓΑΜΑΤΑ κι αν τα λες συνήθως, είσαι απλώς ένας θλιβερός, μίζερος τύπος που προσπαθεί να αντλήσει αίγλη από ένα φόρουμ κι ένα τσάτρουμ και γι'αυτό το σκοπό θα χρησιμοποιήσει τα πάντα: κλοπή κωδικών, τηλέφωνα καντιρού, ειρωνία και υποτίμηση της νοημοσύνης των συνομιλητών του, μπας και ψαρώσει κανείς (που προφανώς ψαρώνουν, congrats). Άει γαμήσου λοιπόν, γίνε άνθρωπος, δεν μπορώ να στο πω πιο γλυκά.
Τα είπα χύμα, δε φοβάμαι τίποτα και τα ρέστα.