εστω.
(και γω για πενταημερη)
Printable View
εστω.
(και γω για πενταημερη)
Clockwork τα μεγάλα/κυριλέ ξενοδοχεία είναι ωραία για διακοπές αλλά συνήθως για τους εργαζόμενους είναι σκέτη κόλαση, γιατί πέρα από το παραπάνω τρέξιμο για να ικανοποιηθούν όλοι έχουν και το θέμα του "καθωσπρεπισμού" σε εμφάνιση/συμπεριφορά κτλ. Καλά να περάσεις, αλλά στη θέση σου δε θα πήγαινα.
Λυπάμαι, τη γάμησες.
Έλα ρε Μιτς! Αυτά είναι. :dfinger:
ειλικρινα δεν ξερω τι θα τυχει αλλα πηγαινω με θετικες σκεψεις!
οι τιμες του παντως ειναι πολυ απαγορευτικες οποτε φανταζομαι θα εχει πολυ καθως πρεπει κοινωνια,ατομα δηλαδη που θα θελουν γκουρμε κουζινα (που αποκλειεται να με χωσουν) και την ησυχια τους! βασικα με κοβω να ετοιμαζω τπτ μπουφεδες για το πρωι κανωντας club sandwich :-?
amniziak eisai gaidouri mlk.
Εγω σε κοβω να ξυνεις τις αρχιδαρες σου και να τρως εσυ τα τοστακια που θα ετοιμαζεις για τον πρωινο μπουφε,αφου το 99% των επισκεπτων του Καβου ειναι λουμπεναρια απο την Αγγλια.
e mi mou peis oti den exeis dei to kinito sou edw kai mia mera pou sou xw steilei minima kai zitw apegnwsmena voitheia.
Ούτε τώρα το βλέπω για να είμαι ειλικρινής.
άει ρε κομπλεξάκια καλοκαιροφοβικοί
κραζουμε οσο δεν παει
και σκατα στις παραλιες,να πνιγειτε ολοι παλιοπουστες
χτικιο εσενα να σου φαει τα ποδια καρχαριας,να μην ξαναπερπατησεις μουνοπανο!!11111111`~~
όχι ρε μαλάκα μην λες τέτχοια !!!!!!!!!!!
To kalokairi feto 8a einai wraio me arketa taksidakia.
αυτός είναι άνθρωπος
βουτηγμένοι στη μιζέρια..σάπιοι
εσυ εισαι στονερας,δεν πιανεσαι!
poia mizeria re?
hlios
kausonas
tzitzikia
idrotila
vroma
touristes
na ka8ome dipla sto kima k na erxete i greenpeace na me smproxnei pisw ston okeano. [nai more to exw 3anapei]
πω ρε πουστη μου! υπαρχει χρηστης clockwork_orange...
ξενερωσα!
δεν είσαι ο ίδιος?
οχι ρε! ο illuzion ειμαι! αλλαξα το ηλιθιο νικ!
δεν με θελει ρε πουστ΄μ
Ίδρωσα από τη ζέστη. :fear:
Kai gw nomiza oti hsoun o Clockwork_orange.
o ilektrikos gamietai
edw kai kana 2mino peripou
kai tha sinexisei na gamietai
gia alla ena xrono
apo egkures piges
ποσταρει ακομα ο αλλος? :-?
Mpa. Gi'auto mou ekane entupwsh.
όλα ξεκίνησαν όταν πήγα σχολείο με μπλουζάκι poets and madmen.
"κύριε τι συγκρότημα είναι αυτό?", "κύριε αυτοί οι σαβατατζ μεταλ παίζουν?", και τέτοια, ε τέλος πάντων ο ένας πιτσιρικάς κατέβασε από το ιντερνετ το edge of thorns και ενώ έπαιζε από το κινητό του τραβήξαν βιντεάκι όπου και καλά το παίζουν λάιβ, μπροστά στο θρανίο ο πληκτράς κλπ κλπ.
το θεϊκό δεν είναι αυτό. αλλά ότι μόλις μου το έδειξαν, και ρώτησα "ο νίκος γιατί δεν είναι στο βιντεάκι", μου είπανε "ε κύριε ο νίκος είναι πολύ φλώρος για το μέταλ".
Ε-Κ-Λ-Α-Ι-Γ-Α από τα γέλια.
:touched: και :dfinger:
Στη λήξη των εργασιών της τρέχουσας Συνόδου της Βουλής, με Προεδρικό Διάταγμα, προχώρησε αιφνιδίως η κυβέρνηση. Για πρωτοφανή ενέργεια που οδηγεί σε παραγραφές υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας κάνουν λόγο οι πρώτες αντιδράσεις.
xoxo
μαριαννα λοιπον!
Όμορφη και παραδοσιακή
oloi eksw einai ti skata?
nai re pousti mou ki ego ksemeina mesa simera kai perimena ligo tzertzele edo mesa na poume kamia malakia kai telika 3 ki o koukos meiname
oute kan o koukos.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΕΡ ΕΔΩ :!:
μην μασατε αυριο θα τα γαμησουμε ολα εμεις , κι οταν λεμε θα τα γαμησουμε το ΕΝΟΟΥΜΕ
8ballaki prin to bourdelaki?