kai xristos kontis :P deksi back-xaf-extrem
Printable View
http://i.imgur.com/add6m.jpg
Spoiler
ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου
Μπενφίκα-Τσέλσι
Μίλαν-Μπαρτσελόνα
Πιο ξεφτιλισμένοι από ποτέ :touched:
Όταν φτάσεις στο σημείο να συμπαθήσεις τη σιχαμένη Μίλαν, ένα πράγμα μπορεί να ισχύει:
Κάτω η χούντα της Μπαρτσελόνα.
Και οι περήφανοι Καταλανοί στις εξέδρες να φωνάζουν και για τρίτο πέναλτυ, εμετός.
Πλουσιοπάροχος εμετός από την κλαψιάρα, αδικημένη Καταλονία....
ρεσιταλ εμετου στο γηπεδο, στις εξεδρες αλλα πανω απολα στην γραβατα του θαναηλακη.αντε γαμησου πρετεντερη της αθλητικης δημοσιογραφιας
Η νέα μόδα είναι να είσαι αντι-Μπάρτσα;
εγώ πάντα τη συμπαθούσα, αλλά μετά την κόκκινη στον φαν πέρσι πέρσι (no pun intended) αποφάσισα ότι και η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πρέπει να τρώει το καυλί πού και πού γιατί δε θα μας το κάνετε και το τσου λου βαρετό ρε πούστηδες.
Eντελώς διεκπαιρεωτικό εξελίσσεται...
Να ελπίζω σε Μπάγερν και Τσέλσυ (και τις δυο δεν τις συμπαθώ).
Υ.γ. παράγινε το κακό με το δίπολο,θυμίζει Αργεντινή/Βραζιλία. Επέλεξα (κυρίως) Ουρουγάη και Αθλέτικ...
Χαιρετίσματα στους hipsters δλδ.
εγώ ποτέ δεν υποστήριξα μπάγερν, αλλά η μπαλίτσα που παίζει μου αρέσει περισσότερο από αυτό το στυλ παιχνιδιού πουν έχουν οι Μπαρτσα / Ρεαλ .
Για την τσιέλση απλά γελάει ο κόσμος :dfinger:
αυτοι που ξερουν αντιπαθησανε μπαρτσα οταν σταματησε να χανει απο ραγιοβαγιεκανος και καπως στο τελος να πασχιζει για τσ λ, για δευτερη θεση, για καμμια κουτσονικη στη ρεαλ, ωραιοι καιροι με τιμιο γκουαρντιολα και ενρικε και κλαιφερτ και φιγκο και αρχοντικα τσαπιά τετοια. μετα αρχισανε να κερδανε και τους βαρεθηκαμε, δε γεννηθηκαμε και μπαρτσα, αλλαζουνε οι συμπαθειες. προσωπικα η ταφοπλακα ηταν ο τελικος με αρσεναλ (!!!)
ton gay loipon den ton barieste?
στο τσαμπιονς λιγκ ποτε.
http://i252.photobucket.com/albums/h...25645682_n.jpg
εχει παραγινει το κακο
Ετσι, πουτσα.
Κανεις απο τους δεκατρεις σωματοφυλακες εδω μεσα, τον Ρομπεν των Δασων, τον Γιαννη Αγιαννη και τον Κομη Μοντε Χριστο δε βγηκε να πει τιποτα για το ψευτικο 0-0 μετα το πρωτο ματς στο οποιο δε δωθηκε πεντακαθαρο πεναλτυ στη Μπαρτσελονα που θα της εδινε εκτος εδρας γκολ και μαλλον και τη νικη, και οργιαζουν ολοι τωρα για ενα τραβηγμενο πεναλτυ το οποιο εδωσε το προβαδισμα σε εναν αγωνα που οι τελικες προσπαθειες ηταν καπου 100-3 :touched: :touched: :touched:. Καλα οποιος αμφισβητει το πρωτο πεναλτυ ας παει σε κανα γιατρο. Δε σας χαλασε γενικα.
φιξξξξξξξξξξξξξξερ ησουν μπαρτσελονα και πριν πας στο αμερικα?
Ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια, απλα τωρα με το ποδοσφαιρο που παιζει τη συμπαθω περισσοτερο, κατα τα αλλα Γιουβεντους ειμαι (7-0 στον κωλο :wave: )
Εσυ ησουν χιπστερ αντιμπαρτελονιστας χευ πανος γαμαω και ειμαι κουλ ψαγμενος πριν απο το Ροναλντινιο, πριν το Μεσι, ή τωρα προσφατα εγινες?
ανεκαθεν ετρεφα μια συμπαθεια για ομαδες που προσπαθουσαν να σηκωσουν κεφαλι, αλλα οταν γινονται κατεστημενο και γαμουν τους υπολοιπους με τη διαιτησια-ποσο μαλλον οταν εισαι ο καλυτερος,δε τη χρειαζεσαι αλλα κανεις καραγκιοζιλικια και θεατρινισμους-τους αντιπαθω οσο δεν παει, συνεπως η συμπαθεια μου προς την μπαρτσελονα σταματησε στον ημιτελικο με την τσελσι το 2009-χωρις να υποστηριζω τσελσι.
τωρα θα μου πεις γιατι εισαι ολυμπιακος, αλλα αυτα τα πραγματα τα μαθαινεις απο μικρος και ομαδα δν αλλαζεις κτλ.
olympiakoi me sympatheia se omades pou prospathoun na sikwsoun kefali mou kanoun san koumounistes apo tin ekali... :puke:
εσυ οταν επεφταν οι γενικοι στη φιλαδελφεια
πηγες την αλλη μερα εξω απο τη δεη και εδωσες στον φωτοπουλο το διαρκειας σου:thumbsup:
an leme to idio eixate kerdisei 1-2 tote
Τι ωραια και ρομαντικα ολα αυτα, αχ συγκινηθηκα :pink:
Χαιρομαι που στον ημιτελικο με Τσελσι ανακαλυψες καποια διαιτητικη ευνοια παρα την αδικη αποβολη εις βαρος της Μπαρτσελονα, ελπιζω να εισαι κι απο αυτους που εχουν βρει διαιτητικη ευνοια στο πεντακαθαρο γκολ του Πικε με την Ιντερ, παρα το οτι δεν ηταν αρκετο, αφου ειχε ακυρωθει πεντακαθαρο γκολ της Μπαρτσελονα νωριτερα. Ελπιζω επισης να εισαι με την Τσελσι και φετος :touched:. Εγω αντιθετα μολις ειδα τις φασεις με Χεταφε απο χθες, στα πρωτα δυο γκολ απλα χανεται τοσο η μπαλα που απορεις πως γινεται καποιος να ειναι τοσο βλαμμενος και να λεει οτι "το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσελονα δεν ειναι θεαματικο" και πως απλα "λειτουργουν πολυ καλα σαν ομαδα". Ριχτε μουτζες αβερτα, ειναι τοσο κουλ να εισαι αντιμπαρτσελονα :cool:
Ωραιος, ηθελα να εχω κατι προχειρο να βλεπω μετα απο Τσουκαλα οταν αυτος δεν ειναι αρκετα γραφικος 8)
Eνα βιντεο με μαζεμενα ανυπαρκτα πεναλτυ, ενα τζιφακι που δειχνει το θεατρο ενος παικτη σε ποδοσφαιρικο αγωνα (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!), μια συνεντευξη του Φαν Περσι (φοβερο τεκμηριο!!!) και καλα, για τη φετινη Μιλαν ΓΕΛΑΕΙ ο κοσμος που δεν εδωσε τον ορισμο του πεναλτυ στο πρωτο ματς και βγηκαν ολοι να το παιξουν αδικημενοι (για αλλη ομαδα φυσικα) εκ μερους των Μιλανεζων για ενα πεναλτυ στον δευτερο αγωνα, που οπως ειπαμε ηταν κατηφορα το γηπεδο :touched:. Μονο ο Σεβτσενκο κι ο Ιγκουαην μπορουν να μιλανε, ολα τα αλλα απλα αστεια, αλλα ειπαμε, αδικη κοκκινη με Τσελσι γαργαρα, αδικο ακυρωμενο γκολ με Ιντερ γαργαρα, γενικα μονο οτι μας συμφερει. Αντιμπαρτσελονιστας φορεβερ :touched:
μιλάει ο αρχί-γραφικός
Μ'αρέσει που σκας στο θρεντ με τέτοιο υφάκι, με όλα τα 8) κλπ, τη γνώμη σου για το ποιος έχει το δικαίωμα να μιλάει και θες και σοβαρή απάντηση. Γενικότερα και για να το κλείσω εδώ το θέμα, δεν νομίζω ότι έχει αμφισβητήσει κανείς την ποιότητα που αναφέρεις και ξανααναφέρεις συνέχεια, για το σπρώξιμο μιλάμε. Tο ότι αυτά που γράφεις για πλάκα υπάρχει κόσμος που τα πιστεύει είναι πράγματι τρομακτικό.
Επίσης όχι, κανείς δεν νοιάστηκε για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπαρτσελόνα.
ΑΓΑΠΗ ΑΔΕΡΦΙΑ , ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΟΙΤΑΛΙΚΟΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ !!! ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
fips, για την ποιότητα της μπαρτσελόνας τα έχουμε χιλιοακούσει, δε την αμφισβητώ, απλά θα προτιμούσα να την δω στο γήπεδο να την δείχνει και να παίρνει έτσι τα παιχνίδια εξ ολοκλήρου κι όχι και με σπρωξιματάκια
από εκεί και πέρα το όλο αντιμπαρτσελονικό κλίμα δημιουργείται λόγω αυτών των σπρωξιμάτων των τελευταίων χρόνων, δε λέω μπορεί να έχει αδικηθεί κιόλας σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά απ'ότι φαίνεται πιο πολύ επωφελείται...
τώρα όσον αφορά τα βρισίδια, είναι λογικά κι επόμενα εφόσον έρχεσαι με υφάκι που λέει κι ο kelldorain κι εφόσον
Προσωπικα νιωθω πρηξιμο απο ακριβως το αντιθετο, οποτε ναι, θα ερθω να σας φλομωσω γιατι παντα απολαμβανω το υπερκομπλεξ.
Αν θες να δεις την ποιοτητα που λες, δες ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, και μαλιστα ουτε καν ολοκληρο, απλα δες πως μια ομαδα μπορει να δημιουργει 5 ευκαιριες για γκολ μεσα σε ενα δεκαλεπτο και μαλιστα προσφεροντας θεαμα στις περισσοτερες περιπτωσεις. Κι αντι να στεκεσαι στο ενα τραβηγμενο πεναλτυ ή στο ενα "σπρωξιματακι", δες τις φασεις απο τον αγωνα που ανεφερα. Σταρχιδια μου το αντιμπαρτσελονικο κλιμα, διαχρονικα οταν μια ομαδα ειναι αναμφισβητητα η καλυτερη, πολυς κοσμος θα θελει να τη δει να χανει, και θα τσαντιζεται οταν αυτο δε συμβαινει, ειδικα οταν υπαρχει μια παραμικρη αφορμη για να γινεται κατι τετοιο. Ε εγω βρισκω πολυ πιο αστειο να ξεχναμε ολες τις περιπτωσεις στις οποιες η Μπαρτσελονα αδικειται επειδη "σιγα και τι εγινε, ειναι ομαδαρα" ενω στις αντιθετες περιπτωσεις να βλεπω ενα σωρο υπεργραφικα ποστς, οποτε θα γινω κι εγω γραφικος ετσι για τη φαση, και γιατι εχω ορεξη. Και εννοειται θα εχω υφακι και θα βαζω και :touched: κτλ, αλλωστε η Μπαρτσα δεν ειναι καν η ομαδα μου λολολολολ καλα σας γαμαει η Γιουβεντους :touched::touched::touched::cool::cool::cool::dfinger::dfinger::dfinger:
πανέμορφη πούτσα σήμερα
λογικά βέβαια θα το γυρίσει η ρεάλ μέσα στη μαδρίτη, αλλά και μόνο να τους βλέπεις να ζορίζονται και να χάνουν παιχνίδι που το είχαν σίγουρο είναι σκέτη γκάβλα