Originally Posted by
SpiritCrusher
Γελάω με το πως οι κοπέλες του φόρουμ παρατήρησαν το φόρεμα και το χρώμα αυτού. :P
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και τόοοσο πολύ μιας και οκ "whatever happened, happened" οπότε αυτό είδαμε με αυτό θα μείνουμε, δε θα πεθάνουμε :P Απλά διαφωνώ με αυτό που είπε ο Αμπρούτζι στο Φοίβο ότι ήταν αναπόφευκτο. Δεν ήταν. Έχουν κανονίσει την διάρκεια της σειράς εδώ και πάνω από 1 season και, σύμφωνα με Cuse&Lindeloff, αυτό ήταν και το μόνο που τους κρατούσε πίσω και ότι τότε πια ήξεραν πότε θα δείξουν και τι. Από εκεί και μετά δεν πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτηκαν όλο αυτό, όταν έβαζαν ένα ερωτηματικό (πχ ο Economist ή οτιδήποτε από το video που είχε ποστάρει κάποιος με τις αναπάντητες ερωτήσεις) το έβαζαν στη τύχη. Είχαν κάποιο background, είχαν timelines γραμμένα σε κάποιο χαρτί, είχαν όλο το backstory ώστε όλα να δένουν. Επίσης έχουν πει και οι ίδιοι πως είχαν και έναν τυπά που η μόνη του δουλειά ήταν να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν conflicts.
Σούμα: Δεν ήταν πως έπρεπε να σκεφτούν τις απαντήσεις, εφ'όσον δημιούργησαν τα ερωτήματα πάει να πει ότι τις ξέρουν.
Εδώ εγώ προσωπικά έχω και το πρόβλημα. Δε είχα την απαίτηση να γίνει ένα faq όπου θα έχεις το hugo στη μέση της οθόνης να απαντάει ερωτήσεις θεατών ξέρω'γω. Θα ήθελα η φωτιά του Jacob να διαρκέσει ένα ολόκληρο επεισόδιο να κάτσουν εκεί και απλα να δώσει κάποια παραπάνω κομμάτια μυθολογιάς. Να δώσει αυτή την παραπάνω κουκίδα που λείπει για να μπορέσω μετά να ενώσω τις υπόλοιπες όπως θέλω και μετά να συγκρίνω την εικόνα με το τι έβγαλαν οι υπόλοιποι (τι ποιητής). Όπως είναι τώρα δεν βγαίνει τίποτα, μπορώ κάλλιστα να εφεύρω δικούς μου κανόνες ότι όταν έπεσε το αεροπλάνο από την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του hatch άνοιξε μια διαγαλαξιακή πύλη μέσα από την οποία εμφανίστηκε ο Αλέφαντος στο νησί και επειδή είδε πως είναι άμπαλοι και δεν μαθαίνουν μπαλίτσα τους είπε "Γυρίστε το στο γκολφ καλύτερα" και ως αποτέλεσμα έκαναν το γήπεδο golf στη 1η season. Και θα είμαι και μέσα ε.
Από εκεί και μετά επειδή κάποιοι είστε (λίγο) χαζούληδες ας το δουμε ως εξής:
Κάποιοι λένε πως το θρεντ έγινε χάλια και μπλαμπλα. Σόρρυ κιόλας αλλά υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξεκινούσε κάποια διαμάχη για το τέλος; Σοβαρευτείτε, είναι φυσιολογικό + ότι για κάποιους αυτή η απογοήτευση ήταν αυτό που τους άφησε πιο πολύ το επεισόδιο και αυτό θέλουν να πουν όταν γράφουν ποστς για τούτο το θρεντ. Αλλά ας δούμε και κάτι άλλο, όσοι αγάπησαν το τέλος ας πούνε κιόλας λίγο τι τέλος θα μπορούσαν να δείξουν οι δημιουργοί της σειράς που δε θα τους άρεσε (επειδή ξέρω τι περίεργοι είστε, αυτό είναι εντελώς καλοπροαίρετο).
Τέλος Rorsach το sig είναι από Crezax;