http://i.imgur.com/oaXwQ.jpg
Printable View
this thread is now about Dythor
this thread has always been about dythor.
Βαριέμαι τους τύπους που θέλουν να πουν 20 ατάκες σε μία πρόταση.
Κατα τ'άλλα, συμφωνώ με Λόκι. Οποιαδήποτε "ανοιχτόμυαλη" προσέγγιση περιλαμβάνει κάποιες δήθεν αντικειμενικές αρχιδιές τύπου "η κοινή αισθητική" κλπ δεν είναι παρά μία πιο ήπια εκδήλωση καθυστέρησης και ομοφοβίας.
Νταιθορ, εντελως φιλικα και ευγενικα, πρεπει να μαθεις καποια στιγμη να ξεχωριζεις το χιουμορακι απο τα σοβαρα ποστς.
Δεν τοποθετηθηκα στο θεμα περι ομοφυλοφιλιας και ρατσισμου γιατι με αφηνει παντελως αδιαφορο η κουβεντα που γινεται για τον φαεεναμαλακα που ειναι σιχαμενος οπως και να χει. Απλα θεωρησα λιγακι αστειο τη φατσα του Λοκι με το φορεμα κατω απο το ποστ που εκανε, και ειδικα με την εκφραση που εχει παρει. Χαλαρωσε λιγο, και μη γινεσαι παντα κρετινος. Αν μπορεις να το καταφερεις αυτο μερικες φορες, μπορει να γινεις και λιγο συμπαθης μεσω φορουμ σταδιακα, οπως με εχουν πληροφορησει ολοι πως εισαι απο κοντα και δεν εχω κανενα λογο να μην τους πιστεψω.
Ολα αυτα βεβαια εκτος κι αν τρολαρεις, γελωντας με τα φιλαρακια σου καθως ποσταρετε, σε περιπτωση κατα την οποια οκ, ρισπεκτ, αλλα ωριμασε λιγο.
Αν είναι να συνεχίσετε την κουβέντα για τις ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ πείτε να κάνω σπλιτ τώρα που είναι νωρίς γιατί είναι μπελαλίδικο μετά.
Spoiler
Εστέμπαν μη χαραμίζεις τσοντοποστς για τον φαεναμαλάκα ρε πούστη, το σέξιον τα χρειάζεται. :pink:
Αυτό φαντάζομαι είναι η ιντερνετική μετάφραση του "οκ ευχαριστώ πολύ, αν μπορείτε γράψτε μου το νουμεράκι σε ένα χαρτάκι...α εντάξει δε πειράζει, θα το ψάξω στο ίντερνετ"Quote:
Πάω στο ταμείο για να κάνω αίτηση επανέκδοσης cash card και η καμπουριασμένη σκύλα που είχαν για υπάλληλο μου λέει: "Για επανέκδοση κάρτας πρέπει να καλέσετε την τηλεφωνική εξυπηρέτηση". ΟΧΙ ΚΑΜΠΟΥΡΩ! Σήκωσα το κουφάρι μου απ' τον καναπέ, το έσουρα μέχρι το Σύνταγμα, έχασα δέκα δευτερόλεπτα απ' τη ζωή μου περιμένοντας το πράσινο φωτάκι στον ηλίθιο θάλαμο αποσυμπίεσης που έχεις για πόρτα και πλέον είμαι στον χώρο εργασίας σου, αναπνέω τα γεμάτα χύσι χνώτα σου και ζητάω μια κάρτα ΑΤΜ. Για να μη μας βγάλει αύριο στο ρεπορτάζ του ο Πάνος Σόμπολος, θα σου δώσω τα στοιχεία μου, θα πάρεις ΕΣΥ την τηλεφωνική εξυπηρέτηση κι εγώ θα κάτσω εδώ και θα σου γλείφω την καμπούρα όπως κάνανε οι χανούμισες στον Εφιάλτη στους "300" γιατί μπορώ. Είμαι πελάτης. Όχι υπάλληλος!
εμετικος οπως παντα, πινκ στο αποπανω, πιθανοτατα ετσι και πιο θρασυδειλα εγινε
Τι σόι καθυστερημένο είναι αυτό; Και γιατί λέγατε όχι έχουν κάποιου είδους χιούμορ τα γραφόμενα του;
Ο τύπος είναι καταπιεσμένος ως τα μπούνια, νιώθει βασιλιάς όταν τον αποθεωνουν οι δεκαεφτά ακόλουθοι του.
ειχε καποια πλακα στην αρχη, εδω και απειρους μηνες ειναι απλα γραφικος καθυστερας.
κάποια από τα παλιά του είναι πάρα πολύ καλά, πλέον αδιάφορος τελείως. τον διαβάζω όμως όταν δεν έχω απολύτως τίποτα καλύτερο να κάνω.
"Από φαεναμαλάκα μόνο τα ντέμο και το πρώτο ηπί, μετά φλώρεψε" φάση :razz:
Ντάξει, άμα διαβάσεις την τελευταία ανάρτησή του και μια προ τριετίας, βλέπεις πως το χιούμορ του δεν έχει εξελιχτεί ιδιαίτερα, το ίδιο στυλάκι έχει ακόμα, με τη διαφορά ότι πλέον τον έχουμε φάει (το μαλάκα) στη μάπα.
όπως (θα) έλεγε κι ο δραγονλορδ:
Είναι ένας τύπος στην εταιρεία που είμαι σήμερα που περιμένει να δει τον ιδιοκτήτη και μόλις μπήκε και του είπε η γραμματέας "είναι κάποιος άλλος στο γραφείο, θα είναι διαθέσιμος σε κάνα 10λεπτο" αυτός απάντησε με τρελό υφάκι "πες του ότι είμαι ο Τάδε, αποκλείεται να είναι πιο σημαντικός ο άλλος".
Τη στιγμή που μιλάμε έχει κλείσει ήδη 40λεπτο αναμονής, έχει κάνει 6-7 τσιγάρα, πιθανότατα έχει ξαναδιαβάσει όλα τα μηνύματα στο κινητό του, ενώ όποτε κοιτάω προς τη μεριά του έχει το κλασικό ύφος "ρώτα με κάτι να πιάσουμε κουβέντα".
Κλειδώστε το registration του blogspot.
''sas aresei to golf''?
Γέλασα πολύ με τις "κατηγορίες συμμαθητών". Πέρα από κανά δυο-τρία άλλα που έχουν πλάκα, τελευταίως επαναλαμβάνεται και κουράζει χωρίς λόγο.
Btw έχετε δει την εκπομπή του στο comedy lab;
Το ER σύσσωμο επιβεβαιώνει το πόσο γαμάτος είναι :)
Ετοιμαστειτε για μεγκα-ποστ, κομπλεξικο-ερ reloaded :P
Στο ρόκιν έχουν βρει καμιά πατέντα για να μπορούν να σχολιάζουν το blog; faeenamakaka;
Γιατί χαίρονται αυτοί που του κάνουν το 1ο σχόλιο #$#@$@? Επίσης έκραξε ανελέητα Sucker Punch και είπε όλη την ιστορία ναουμε (0)
Στο "ποζερά! Vince Neil" τον αγάπησα!
Λοιπόν τα 2 τελευταία μπραφ είναι πολύ καλά:
http://www.comedylab.gr/video/200/9-...ωμοσίας
http://www.comedylab.gr/video/210/10...οσκόπια
Ξαναδηλώνω φαν.
http://faeenamalaka.blogspot.com/2011/07/2.html
Περηφανα ανηκω
- Στους μαλάκες που πιάνουν όλο τον κεντρικό στύλο στο τρένο.
τελευταία έχει φορτσάρει αυτός, βλέπε μπραφ 9 και 10
Τα οποια ειναι οσο εμετικα οσο και τα μπραφ 1-8 και τα 11-∞
μπα όχι. μάλλον κανένας γνωστός σου δεν εμπίπτει στις κατηγορίες που περιγράφει στο 9 και στο 10 και σου φαίνονται γραφικά. ε δεν είναι.
Σε ηλικια 30 χρονων, δε νομιζω πως χρειαζομαι το μηδενικο της εν λογω σελιδας για να καταλαβω οτι τα ζωδια και οσοι ασχολουνται με αυτα σοβαρα στις τηλεορασεις ειναι γραφικοι, ουτε το ποσο αστειες ειναι οι θεωριες συνομωσιας. Το καταλαβα καποια χρονια πριν, αλλα αν εσενα σε ψυχαγωγει ο captain obvious, δεν εχω προβλημα
pera apo tis pipes pou leei pos ginete na sou fenete astio kai na goustareis na akous ena tupako na to paizei cool kai alani me foni san tou eftixi apo thn kouzina ths mamas??????
Spoiler
den nomizw pos prepei na ftaseis 30 gia na to katalaveis
DEN EINAI COOL O EUTIXIS?
fixxxer se parakalw thn epomenh fora pou tha pas na deis standup tou jerry seinfeld, fwnakse ap to koino "to kserw oti einai poly mikrh h syskevasia me ta fystikia st aeroplana re vlaka Seinfeld, eimai 30 xronwn" kapoios prepei na valei ayto to vlaka sth thesh tou.
Spoiler
epishs, profanws kai de xreiazesai ena kwmiko site gia na katalaveis otidhpote, ayto ki an htan captain obvious.
οι αποψεις του mikeious ειναι αηδιαστικα κλισε, η 'κοινη γνωμη' προσωποποιημενη και ως επι το πλειστον λεει πιπες
αλλα
εχει πολυ καλη ροη λογου, πεταει τη καφριλα ακριβως εκει που πρεπει και σου βγαζει γελιο.
its all about the right timing :!:
η αληθεια ειναι πως σχεδον μονο στο ερ κυκλοφορει η αποψη 'φαεναμαλακα 0', ολοι τον γουσταρουν λιγο πολυ
οποτε
παρτο ως κοπλιμεντο!
YLR
και τώρα ποστ πικς οφ γυναικα
Ok είδα αυτό το 9 που λέτε. Καλή μαλακία, συγχαρητήρια που του δώσατε τη δυνατότητα να κάνει και εκπομπή :thumbsup: