καλά κ πούσαι ακόμα
Printable View
καλά κ πούσαι ακόμα
Το τέλειωσα εδώ και καιρό. Καλό ήταν μωρέ. Δε χωράει στο πάνθεον για κανένα λόγο, αλλά θα το πρότεινα σε κόσμο που έχει δει όλες τις Καλές Σειρές και δεν έχει τι να βλέπει το μεσημέρι που αράζει και τρώει.
bump. βγήγε το 1ο της 7ης σεζόν. final season λέει. καιρός ήταν.
Mέτριο το 701 :(
katalaba mono se emena arese
πως παει η σαπουνοπερα με τους αθανατους μηχανοβιους σιριαλ κιλερζ που δεν τους αγγιζει ο νομος ?
πάλι μπλέξιμο με όλα τα ψέματα και τις μαλακίες... άντε να δούμε πού θα καταλήξει.
τουλάχιστο αυτή η σεζόν πάει γαμιώντας (κ σκοτώνοντας) μέχρι τώρα.
Το 9o ηταν πολυ δυνατό , το 10ο πάντως το καλύτερο της σαιζόν εύκολα
Τέλος λοιπόν....όπως έπρεπε , δυνατό
Πολλά άκυρα σημεία και διάφοροι φτωχοί συμβολισμοί, που συγχωρούνται μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για το κλείσιμο μια πολύ καλής συνολικά σειράς.
"πολυ καλης συνολικά" δεν το λες.
από ένα σημείο κ μετά είχε ξεφύγει το θέμα κ το βλέπαμε γιατί ήμασταν πρεζάκια κ μόνο.
όπως κ να 'χει η τελευταία σεζόν είχε φτιάξει σε σχέση με τις προηγούμενες κ μας έδωσε κάποιες δυνατές συγκινήσεις, αλλά μέχρι εκεί.
θα μου λείψει η πουτάνα η βένους <3
Για μένα το peak της σειράς ήρθε στην 4η σεζόν. Οι επόμενες τρεςι, χωρίς να μπορούν να προσεγγίσουν την ποιότητα των τεσσάρων πρώτων, είχαν κάποιος πολύ καλές στιγμές. Ακόμα και η 6η που είναι η πιο αδιάφορη, κατ' εμέ και η πιο σαπουνοπερέ.
Παρόλη την ποζεριά και τη χαζομαρούλα του, ο Sutter κατάφερε να μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Δε σχολιάζω αν μου άρεσε το τελείωμα ή το πώς αποφάσισε να δώσει closure, κυρίως όταν έχω δει καταπληκτικές σειρές να καταστρέφονται επειδή οι ιδέες στέρεψαν. Το τελείωμα ακολούθησε μια συγκεκριμένη λογική, δεν ξέφυγε από κλισέ, δεν έκανε (ακόμη μία) έκπληξη και έκλεισε όμορφα κι ωραία, αφήνοντας ένα συναίσθημα πληρότητας, αλλά όχι και υπέρτατης καύλας που σε πάμπολλες στιγμές μας χάρισε η συγκεκριμένη σειρά.
Είναι πολύ φρέσκο το επεισόδιο και δε θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε καν με spoiler tags. Ίσως λίγο καιρό αργότερα. :)
το αναμενόμενο τελείωμα. ο τελευταίος κύκλος αρκετά δυνατός σε σύγκριση με τους 2 προηγούμενους. η καλιφόρνια μπορεί να κοιμάται πια ήσυχη, παρόλο που ειδικά η τελευταία σεζόν την άφησε με αισθητά λιγότερο πληθυσμό.
Πιο ψυχαναγκαστικά από το dexter το τελείωσα. Good riddance.
riddance*
Κοίταξε, οι πρώτες 4 σεζόν ήταν πολύ δυνατές. Θυμίσου τις φάσεις με τους rednecks και τον Τσέχο επιχειρηματία, τα σκηνικά στην Ιρλανδία, τις ραδιουργίες του Clay. Ήταν δυνατά σκηνικά. Και στην 5η σεζόν, η όλη φάση με τον Τίγκι και τον Πόουπ σε κρατούσε ως το τέλος. (Oppie :pink: )
Από εκεί και πέρα ο κατήφορος της 6ης με το εντελώς σαπουνοπερέ στήσιμο, κάπως πήγε να σωθεί στην 7η, αλλά όπως σωστά λες στηρίχτηκε σε μια μαλακία και μισή και μάλιστα, με πολλά πολλά άκυρα και (κατ' εμέ) λάθος σημεία.
Γενικότερα η σειρά κινούνταν πάντα με άξονα κάποια μαλακία που έκανε κάποιο μέλος του club, είτε ήταν η Jemma, ή ο Teague, ο Clay, o Juice (με τον οποίο πρέπει να είχε προσωπικά ο Sutter, δεν εξηγείται αλλιώς), ο ίδιος ο Jax. Μόνο ο θεούλης ο Chibbs δεν έκανε καμία χοντράδα (πέρα από εκείνα τα μικρά πταίσματα με την καυλομπατσίνα στην 4η σεζόν). Απλά στην 7η το παράχεσαν:
Spoiler
όλη η 7η σεζόν βασίστηκε στους αμέτρητους φόνους. πραγματικά περιμένω κάποιον να βγει να πει συνολικό bodycount της σειράς. είμαι σίγουρος ότι είναι εξωπραγματικό νούμερο. και μπάτσος πουθενά. irl θα είχε επέμβει ο στρατός εδώ και 5 σεζόν :P
η υπόλοιπη "υπόθεση" του 7ου κύκλου είναι αστεία, όπως τα 'πε κ ο ονιμπότσος. το βλέπουμε όμως για την κα(φρ)ίλα της υπόθεσης...
Σε μια στιγμη μεσα μετανιωσα που ειδα 7 σεζον. Απιστευτα ακυρη σκηνη.Spoiler
δεν διαφωνω δεν ειπα κατι διαφορετικο
απλα για μενα η καλυτερη παραμενει η 2η
η 3η με Ιρλανδια δεν μου αρεσε και πολυ μονο το φιναλε ηταν καλο
και η 4η ηταν καλη αλλα ειχε λιγο μλκια τελος
εισαι αδικος ειχε μια μπατσινα που επεσε θυμα της γοητειας του τσιμπς :P
Γενικά σειρά την οποία έβλεπα με μεγάλη ευχαρίστηση σε όλη της την διάρκεια. Πολύ ωραία αισθητική, μουσικάρες, και κατα διαστήματα γαμηστερές τροπές της υπόθεσης.
Η τελευταία σεζόν άργησε να πάρει μπρος, και όταν πήρε, νομίζω οτι όλα έγιναν λίγο βιαστικά. Εννοώ, οτι γενικά επρόκειτο για μια σειρά χωρίς ιδιαίτερα εμφανή υπερβατική/ποιητική διάθεση* σε όλες τις σεζόν της (πέραν ίσως των στιγμών με την άστεγη), και στο τέλος οι τόσοι μαζεμένοι συμβολισμοί, σε συνδυασμό με τα μέτρια εφεδάκια του τελευταίου επεισοδίου, έδωσαν ένα τέλος αρκετά υποδεέστερο από γενικότερο υψος της σειράς όλα αυτά τα χρόνια. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και η τελευταία σεζόν με την όλη καταρρευση και το συναισθηματικό κενό των πρωταγωνιστών ("α πεθανε κι ο τάδε, cool νταξει, αυριο θα είμαστε ok") είχε να δωσει 2-3 πραματα.
* Η οποία "ποιητική" αναλογία εν τέλει συνοψίζεται ως εξής:
Spoiler
Spoiler
επειδή έχω κάνει δήλωση ότι δεν θα ξαναγράψω για την σειρά εδώ, δεν θα αναφερθώ στην υπόθεση, μόνο να πω στον από πάνω ποστερ ότι η Knucklehead δεν πιάνει 150 ούτε στον γκρεμό :)
ο συριζα ποτε δεν καταδικασε τη δραση τους
Spoiler
Spoiler
EDIT: με την πέμπτη τα κατάφερα... PARAPLIGIA MODE ON
χάπι, άνετα στο πάνθεον των χαρακτήρων που αγαπήσαμε σε σειρές \m/
Officially Cool :cool:
Spoiler
Ρε, τώρα κατάλαβα πως Peggy=Gemma! =Ο
http://cdn.playbuzz.com/cdn/e4674b03...01b1662f97.jpg
και η μονοφθαλμη στο φουτσιουραμα
Και γυναίκα του Kurt Sutter.
βασικα κανω εικονα την drumsick επι 7 σαιζον να λεει: " βρε κατι μου θυμιζει.."
:touched:
ορίστε ρε μαλάκες που κοροϊδεύετε ότι δε γίνονται αυτά
http://www.huffingtonpost.gr/2015/05...=24MediaWidget
ελπιζω η σειρα να γίνεται τόσο χάλια όσο λέτε, γιατί έχω χάσει τη ζωή μου την τελευταια βδομαδα. Είμαι στο 5χ3 και θέλω να σταματήσω να βλέπω
edit: εντωμεταξυ ο tig παίζει σιγουρα τον εαυτο του
‘Sons of Anarchy’ Spinoff ‘Mayans MC’ Officially in Script Development at FX
https://cultfaction.files.wordpress..../08/mayans.jpgQuote:
FX Networks has officially begun script development on long-rumored “Sons of Anarchy” spinoff “Mayans MC,” a drama project co-created and produced by “Sons” creator Kurt Sutter and Elgin James. James will pen the pilot script, which is intended to be a “dark, visceral family drama that takes a new look at the most American of icons, the 1% outlaw, this time reflected through a Latino lens.”
“I wanted to find a strong, unique Latino voice,” said Sutter of James, “Because I didn’t think a white guy from Jersey should be writing about Latin culture and traditions. Elgin is that voice.”
The Mayans were pivotal recurring players on “Sons of Anarchy,” which ran for seven seasons and stands as the highest-rated drama series in FX Networks’ history. Sutter has a long history with the network, having began his television career as a staff writer on FX drama “The Shield,” eventually rising to the position of executive producer. Following the conclusion of “Sons,” he also created the shortlived FX period drama “The Bastard Executioner.”
James, who was named one of Variety‘s 10 Directors to Watch for his debut feature, “Little Birds,” founded the anti-racist street gang FSU in Boston before moving to Los Angeles, honing his talent at the Sundance Institute Feature Film program. “Little Birds,” which stars Juno Temple and Leslie Mann, premiered in competition at the 2011 Sundance Film Festival. A few months later, James began serving a prison sentence for a past gang-related charge of federal extortion. “Little Birds” was released in 2012 by Millennium Entertainment and the film went on to win a National Board of Review award. James is next slated to direct “A Million Little Pieces” for John Wells and Plan B Entertainment, and is developing a film on the tumultuous life of actress Jean Seberg for Electric City, adapted from the biography “Breathless” by Garry McGee.
“Mayans MC” hails from Fox 21 Television Studios and FX Productions. Sutter is represented by WME; James is repped by WME, Electric City, and Gang, Tyre, Ramer & Brown.