αμα πας καλοκαιρι , παρε ομπρελα και μπουφαν...και προσεχε τις τσεπες σου :P
Printable View
αμα πας καλοκαιρι , παρε ομπρελα και μπουφαν...και προσεχε τις τσεπες σου :P
hyde park
Παιδιά επειδή τα προηγούμενα ποστς είναι παλιά (αν δεν ισχύει αυτό μπορώ να βρω κι άλλες δικαιολογίες για να κρύψω το γεγονός ότι βαριέμαι να διαβάσω 7 σελίδες) μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη που πρέπει κάποιος να δει στο Λονδίνο (πέρα από τα κλασικά) όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να φάει κάποιος όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να πιεί κάποιος όπως επίσης και 4-5 σούπερ γαμάτα μέρη στα οποία πρέπει να ψωνίσει κάποιος;
Α, συνάλλαγμα προτιμάμε αποδώ ή αποκεί ή δεν έχει σημασία;
Α, μπορούμε να σηκώσουμε λεφτά από τον λογαριασμό όψεως μας αν ξεμείνουμε ή χρεώνονται στην πιστωτική;
πρεπει οπωσδηποτε να επισκεφτεις το Μπριξτον μια απο τις πιο γραφικες περιοχες του λονδινου , με εντονα χρωματα και φασαριοζικο πολυφυλετικο περιβαλον , βραδυ.
Εγώ όταν έφτασα και άλλαξα τα ευρώ συνειδητοποίησα ότι την καλύτερη τιμή για συνάλλαγμα την είχε το κατάστημα στο Ελ Βενιζέλος. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα (από πέρσι το καλοκαίρι), αλλά λογικά ναι.
:thumbsup:
Γιαυτό με την κάρτα ξέρουτε; Ακόμα κι αν χρεώνονται στην πιστωτική, πληρώνω τρελή ταρίφα ή όχι; Γενικά μου αρέσει η ιδέα του να μη κουβαλάω πολλά χρήματα μαζί μου. Πείτε και κανα καλό μαγαζί για ξύδι/φαγητό αν ξέρετε.
Α το κυριότερο. Πέρα από Μπράιτον/Χέιστινγκς που θα πάω σίγουρα, κανα καλό μέρος έξω_απτο_Λονδίνο_αλλά_όχι_πολύ_μακριά που να μπορείς να χαρείς την αγγλική φύση (και την αγγλική βροχή) ξέρουμε; Κάτι σε γαμώ_τα_χωριά θα ήταν πολύ ωραίο να μου πείτε.
Εξαρτάται τι πιστωτική κάρτα έχεις αλέξανδρε. Νομίζω πως με ELECTRON Visa οι χρεώσεις είναι λιγότερες. Επίσης θα υπάρχει πρόστιμο σε κάθε ανάληψη, αν δεν απατώμαι. Επίσης το ερχόμενο σ/κ, αυστηρά η τελευταία σου ευκαιρία.
Μόλις σου έστειλα μήνυμα μανώλη, το ερχόμενο σ/κ θα είμαι στη Ρεντίνα.
Αλλά προφανώς το ξέρατε αυτό παλιομουνιά.
Και σήμερα μέρα είναι ε.
Σήμερα δε γίνεται, γίνεται όμως αύριο.
Μη γαμάς το τόπικ.
(Να γίνει σήμερα. Αύριο δε γίνεται βρε πούστη, σας έχω σιχαθεί πια, πείτε το χύμα ότι δε γουστάρετε τη ΦΑΣΗ να τελειώνουμε)
(Δεν μπορώ σήμερα, δεν μπορεί και ο νάθιμας, ας επιβεβαιώσει, edit, εδώ που τα λέμε γίνεται, αλλά αργά.)
:dfinger:
Ειδικά αυτό το βραζιλιάνικο ακούγεται πολύ μιαμ.
Μιας και το κατέχεις, πες πού βρίσκουμε τα καλύτερα fish & chips και την καλύτερη lemon pie και θα φτάσεις επίπεδα Blindgeo στο θέμα της εξυπηρέτησης !!
Επίσης Milton δεν ξεχνώ ότι έμενες Λονδίνο. Κάνε λογκίν και λέγε.