Quote:
Originally Posted by
Shrinebuilder
- όλοι φοράνε συγκεκριμένα uber-uniques, shako/enigma/δε ξέρω πώς σκατά τα λένε. ότι sorceress βλέπω και είναι πάνω από 85 lvl, φοράει εκείνη τη χαρακτηριστική μωβ πανοπλία και το πάνινο καπελάκι.
- τα baal runs. σου παίρνει 1 λεπτό να τελειώσεις ένα baalrun, και αν είσαι 40 lvl ας πούμε, με 30 hell baalruns έχεις πάει 65. σε μια ώρα το πολύ δηλαδή.
- οι ηλίθιοι. το LoD έχει γεμίσει ηλίθιους που σε 5 μέρες έχουν πάει lvl 90, και δε ξέρουν που παν τα τέσσερα.
- στο classic τα uniques είναι άχρηστα γύρω στο lvl 40. μετά παίζεις με rare. γι'αυτό και δύσκολα θα δεις δυο χαρακτήρες που φοράνε τα ίδια πράματα, και αυτό είναι γ-α-μ-α-τ-ο.
- το quest που βάζεις socket σε αντικείμενο. για να βάλεις socket σε αντικείμενο στο classic, πρέπει να το κάνεις μέσω horadric cube, θυσιάζοντας ένα Stone Of Jordan. που το soj στο classic είναι το πιο σημαντικό αντικείμενο :smile:
1) Ναι, γιατί το theorycrafting έβγαλε πως είναι τα καλύτερα για min/maxing. Λογικά υπάρχουν αντίστοιχες λίστες και για το D2. Δεν είναι πως δεν υπάρχουν τα items όπως λες, απλά δεν τα ξέρετε μάλλον, που είναι και λογικό μιας και διάλεξες να μην παίζεις πχ LOD.
2) Πριν τα baal runs υπήρχαν και υπάρχουν τα meph runs, τα cow runs ή τα diablo runs (δε θυμάμαι πως τα λένε: όνομα-περιοχής-του-diablo-runs λέγονταν). Είναι απλά η ιδέα σου. Επίσης τι 1 λεπτό; Πρέπει να καθαρίσεις όλο το μέρος νομίζω για να βγάλεις exp από εκεί μέσα. Επίσης τα Baal runs είναι και επικίνδυνα.
3) Οκ, ναι. Λογικό κιόλας, μιας και έχει τον 10πλάσιο κόσμο, να συναντάς και παραπάνω ηλίθιους, δίκιο έχεις.
4) Δες το 1. Αν δεν θεωρούσαν δεδομένο το LOD σε τίποτα theorycrafting forums θα ήταν πανεύκολο να βρεις λίστες και πάλι θα φορούσατε όλοι τα ίδια. Απλα αντι για shako θα φορούσατε όλοι το ίδιο rare. Ίδιο πράγμα.
5) Δεν είμαι σίγουρος πως το πιάνω, πιθανότατα γιατί έχω να παίξω και 1-2 χρόνια, αλλα οκ.
Γενικά πάντως, πιστεύω πως τα πιο πολλά που λες είναι απλά η ιδέα σου.