Ρεεεεε, όλη μέραααααααααααα, είμαι υπνωτισμένος..
Όλη μέρα στο ρεπιτ..
είναι λίγοοοοοοοοοοοοο
Printable View
μαλακίες λέτε. :dfinger:
καλό άλμπουμ μου φαίνεται γενικά, μην με κάνετε να αναλύω τους λόγους που είναι ένα σκατό μπροστά στα προηγούμενα.
ας πω τα θετικά μόνο.
- Ο Amos ευτυχώς περιόρισε τις μαιμουδιές που έκανε ασελγόντας στο At Giza live και προσπαθεί να παίξει λίγο σαν Hakius.
- Τα σιταρ-οτέτοια γεμίζουν τον ήχο. Στα προηγούμενα θα ήταν περιττά, υπερβολή, τώρα είναι αναγκαία.
- Αυτά.
εδιτ: ah και ευχάριστη έκπληξη η διαφορετικότητα του Cremation Ghat I.
Ο χρήστης stam and the witches λέει:
το καινούργιο ομ είναι το soundtrack της παντοκυριαρχίας συγκυβέρνησης ισλάμ-ινδουισμού
είναι το soundtrack του ξελογιάσματος καλόγριας στην τεχεράνη
είναι το soundtrack της επανάκτησης της πόλης
Μαλάκες είναι όντως πάρα πολύ καλό, το ακούω για τρίτη φορά τώρα και τείνω να συμφωνήσω με το Σταμάτη, αν και δεν μου αρέσει το ίδιο σε όλο του το μήκος.
Για τα αρνητικά θα γράψω σεντόνι.
Και αν συγκρίνω κιόλας πάει για νουβέλα.
Βαργιέμαι.
Συμφωνούμε πάντως στα 2/3 (Conference και Pilgrimage). Το Variations είναι πρωτόγονο αλλά το On The Mountain At Dawn παραμένει ό,τι καλύτερο μετά το At Giza.
Με αγάπη και μεράκι.
http://i30.tinypic.com/2ebtoj4.jpg
πολυ καλό ακούγεται.
Πρώτη εντύπωση θετική.
Νωρίς όμως για συγκρίσεις με τις υπόλοιπες δουλειές τους.
Θα λιώσει πρώτα, και τα συγκριτικά τεστς μετά.
αναμικτα τα συναισθηματα, υπαρχει μεγαλη διαφορα και ποιοτητα αναμεσα σε χακιους και αμος.
αρκετα τραβηγμενο αυτο το "Σαν δισκος Grails είναι." =Ρ
εχει παιξει αρκετες φορες το αλμπουμακι και οπως λεει και ο λοκι το thebes ειναι η ουσια και μπορουσαν να πατησουν πανω στ' αλλα 3 κομματια να γραψουν κατι παραπανω, δεν με ξινισαν τα πνευστα και τα τουμπερλεκια, με ειχαν προετοιμασει με το 7" οτι θα εχει και τετοια μεσα.
απλα να, το thebes ειχε ολα τα κομφορ να μπει στα καλυτερα OM αλλα το βλεπεις οτι οχι.
ευχαριστώ :!:
Τα tags είναι ανώνυμα, αυτή είναι η μαγεία τους, ας μείνουν έτσι
".. η αβυσσαλεα χοανη του χρονου ανοιγει και η στερημενη λογικη του σημερα, καταποντιζεται.... τα ποδια μου λυγιζουν και ομως δεν ακουμπανε γη. Η Απολλωνεια λαμψη ραινει τη Διονυσιακη εξαρση. τα ξωτικα των Κελτων γλωσσοφιλανε την oriental ζαλη. η ακεραια φωνη καλει τη θυληκη θεα! εκεινη ανταποκρινεται. το ασημι που λαμπρυνει το προσωπο της, χαραζει πανω απο το σκοτεινο βουνο. η κυρα Σεληνη δεν χαλαει χατιρι σε τουτο το σαμανο που χαριζει προζες και τραγουσια στα θελγητρα της. η πυξιδα αυτοκτονει. Βορας Νοτος Δυση Ανατολη γευονται την ηδονη της αποκοσμης, παγανιστικης ενωσης...."
Ωραίο κομμάτι το Thebes αλλά δε θα μου άρεσε να είναι όλο το άλμπουμ έτσι, είναι πάνω κάτω μια από τα ίδια όπως και να το κάνουμε.
Όταν αρχίζουν να μπαίνουν τα νταούλια ο δίσκος γίνεται πολύ ωραίος, θα ήταν κρίμα να έχουμε άλλο ένα pilgrimage ή conference.
Το τελευταίο κομμάτι πάντως θα χωρούσε άνετα στο burning off impurities των grails, ίδιο είναι.
Γενικά με τις πρώτες ακροάσεις το άλμπουμ μου φαίνεται ό,τι καλύτερο μπορούσαν να βγάλουν οι ΟΜ τη συγκεκριμένη στιγμή και με ένα conference να τους "κυνηγά" σε όλη την μετέπειτα πορεία τους.
polu trance to cremation ghat I!
to thebes einai polu wraio,
san prwtes entupwseis panta