μα τι λέει
Printable View
Νομιζω πως εισαι εντελως αρνητικα προκατειλημμενος προς τα prequels, οποτε μπορουμε καλλιστα να το συζητησουμε κι απο κοντα το καλοκαιρι! Με τον ιδιο τροπο που ευκολα μπορεις να βαλεις ενα υποβαθρο σε Σολο και Λεια οπως παραπανω, μπορω καλλιστα να σου βρω κι εγω ΕΙΔΙΚΑ για την Πορτμαν, αλλα και για χαρακτηρες οπως ο Ανακιν, ο Qui Con...
είναι δυνατός χαρακτήρας. δεν χρειάζεται ανάλυση ο σόλο, aim for simplicity και έχεις την περιπέτεια που θες. σαφώς πιο αξιομνημόνευτος απ'ολους τους νέους μαζί βέβαια. βοηθάει και το ακτινγκ αλλά και οι ιδέες των ηθοποιών που έπεσαν στο τραπέζι και ο λούκας ήταν κάπως πιο δεκτικός (ευτυχώς) και πιο στριμωγμένος για τις επιλογές του (πάλι ευτυχώς) τα παλιά χρόνια. i love you -i know.&-
Σας έχω όλους με Y-Wing (γιατί γαμάω τόσο πολύ)
Από εκεί και μετά Φίξξερ κάνε μια το εξής: Το βίντεο που πόσταρε ο μαρούλλιος. Δες το, δες και το part 2. Αλήθεια. Περα του ότι κοιτα-να-δεις-έχει-δίκιο για διαφορα πραγματα (και δεν το περίμενα, συνήθως τα μουβι ρηβιους είναι μούφες) έχει ένα σημείο που ρωτάει τυπάδες να περιγράψουν χαρακτήρες. Καθώς το έβλεπα απαντούσα κι εγώ από μέσα μου, και κοίτα να δεις που σκεφτόμουν πάνω κάτω τα ίδια.
Επίσης είναι κωμικό, μπορεί και να γελάσεις οποτε θα περάσει όμορφα η ώρα :P
Μωρε το ξεκινησα αλλα εχει υφακι μαντοξ και δεν αντεξα :/
μόλις βγήκε και το ρηβιού του τρίτου, ζεστό ζεστό (χβιλελεεεεε). θα γαμάει δεν το δα ακόμα είναι 20 λεπτά μικρότερο απτην ταινία ρε πούστη μου (2 ωρες υπολογίστε) !!! όχι youtube όμως εδώ :
http://www.redlettermedia.com/
spirit άστονα θα στεναχωρηθεί :-p
ο ρεδλεττερμεδια λέει πως τα πρηκουελς κατάστρεψαν τις αναμνήσεις της εφηβείας παλιότερων. εμένα μου τις κατέστρεψε το ρηβιού των πρήκουελς :-(
1. Το ζουμι για το πως βλεπω StarWars (και τα εξι) το εκανε quote o Σαμπρελας. Οποτε δε στεναχωριεμαι, να σαι σιγουρος :P
2. Βασικα απο κομπλεξισμο και μονο, ΓΟΥΣΤΑΡΩ που θεωρει κοσμος οτι του κατεστρεψαν κατι τα prequels γενικα.
Δηλαδη οποτε βλεπω σε λιστες ταινιων αυτο το : Star Wars (4-6) χαμογελαω λιγακι :P
Αυτη η αναγκη να κανει καποιος το διαχωρισμο, με πεθαινει
το ξερω οτι επεμβαινω ακαιρα αλλα προκαλουμαι.
Σπιριτ, με Υ-wing (Why? - Wing), δε μ εχεις ακομα κι αν ειμαι μεθυσμενος με εξαρθρωμενο το ενα χερι και διπλωπια.
stamata βρε να τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς, σιγά μην εννοούσα ότι θα φύγει και δάκρυ. ούτε το εμότικον δε δούλεψε!
ε καλά δεν το κάνει απαναγκη τον διαχωρισμό είναι ότι πέρασαν και ένα καρο χρόνια μέχρι να του ξανάρθει του λουκά η καυλα (μεγαλομανία-παράδες πιθανότατα) και ότι τα γύρισε καπάκια το ένα μετά το άλλο τα νέα. σαφείς διαφορές σε αντίληψη-στάτους-στόχους-ιδέες του σκηνοθέτη. αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές μεταξύ των δύο τριλογιών γίνεται εμμέσω φανμπουσμού ξέρω γω. εμένα μια χαρά μου κάθεται να βλέπω την τριάδα σε λίστες και ας μην με πορώνει το return of the jedi όσο τ'αλλα δυο (δυστυχώς έχω αγοράσει την τριλογία σε ντιβιντί με τις γνώστες προσθήκες άρα έφαγα ακόμη μια ήττα, αμα τα βρω σε βίντεο μπορεί και να με αρμέξουν δε ξέρω ENTIT SHMANTIKON- οχι λόγω των ewoks μημεχεις και για αντιδραστικό) αλλά είναι προσωπική γνώμη. επίσης γουστάρω φρέντυ αλλά το αβαταρ ρε μλκ πληηηηζζζ
επίσης ontopic χειρότερη ταινία σταρ γουορς είναι αυτή :
http://www.imdb.com/title/tt0193524/
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ *ΚΑΥΛΩΝΟΥΝ* ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ X-W vs. T/F ΣΗΜΕΡΑ;
Στα ΧΡ μια χαρά το τρέχω, αν ψήνεστε πείτε. Και είμαι αυτοκρατορικός κι εγώ btw 8)
Όσο για τις ταινίες, ήμουν βαμμένος Star Wars φανμπόης μέχρι που είδα το μισό Phantom Menace (ναι, δεν άντεξα να το δω όλο). Από κει και πέρα, αφήστε τον FIXXXER (αυτόν δλδ που θεωρεί καλύτερο Metallica album το Load, καλύτερο PL album το Host και καλύτερο internet browser τον Internet Explorer πχ) να τρολλάρει :P
Παρασαητ και γω το TIE Fighter (την κολλεκτορ'ς εντισιον σε CD) το παιζω σε XP, χωρις κανενα προβλημα.
τωρα πρεπει να παρω joystick γιατι δεν εχω.
αλλα ακομα το 90% των αποστολων τις βγαζω χωρις κοπο σφαζοντας αβερτα.
κριμα που δε βγαλανε κατι πιο συγχρονο στο ιδιο στυλ να γινεται της κολασεως.