κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα ρε ντιντιδες?
ολη μερα τβ
πως θα πα μπροστα ο τοπος να γλυτωσει την πτωχευση
κατι τετοια βλεπει ο σοσιαλιστης h και παρακαλα για νεα μετρα
Printable View
κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα ρε ντιντιδες?
ολη μερα τβ
πως θα πα μπροστα ο τοπος να γλυτωσει την πτωχευση
κατι τετοια βλεπει ο σοσιαλιστης h και παρακαλα για νεα μετρα
tha sou elega kai to Carnivale , alla den ksero an einai arketa grigoro ki afto :s
Αμνίζιακ, αν και στο παν κι άλλοι ήδη, απλά να πω ότι σιχαινόμουν και σιχαίνομαι τα διαστημικά πολύ παραπάνω απ' όσο μπορείς να φανταστεις και με βάλαν και είδα το pilot του BSG κυριολεκτικά με το ζόρι. Καν' το και θα με θυμηθείς.
γιατι ετσι με το how i met your mother ρε παιδια, εχω ακουσει και διαβασει παρα πολυ καλα λογια. πφ εγω αυτο θα ξεκινησω.
ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ,ΗΡΘΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ http://www.athensladies.com/sedcards/details/462 :malakia:
κ εγώ το himym το έχω για να το βλέπω μόλις βρω χρόνο... cancer, μη...μη με σκοτώσεις σε παρακαλώ
The IT Crowd ρε. Δεν είναι και μεγάλο. Δείτε.
Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο επέρυσις. Όπως τα λες σου λέω!!, στο μισάωρο. Πριν λίγο καιρό όμως, το πήαρ πρέσουρ με ανάγκασε να το ξαναδώ, και ναι, το πρώτο επεισόδιο είναι ΚΟΥΡΑΣΗ, αλλά αν περάσεις αυτό το τεστ, μετά στρώνει σε βαθμό που εγώ τουλάχιστο δεν περίμενα. Τώρα πια με τους φίλους μου μιλάμε για πρέζα, γκάνια, μαύρες γκόμενες και πύργους. ΓΙΟ ΟΜΑΡ.
Επιβάλλεται να δει κανείς στη ζωή του IT Crowd και Pushing Daisies.
kfc sti thessaloniki,sto kosmos
kalosirthes paxisarkia ksana
Σεισμός ατίνα. Νιώσαμε;