Δεν ακούγεται πολύ λολ, σκέψου τον κάθε καθυστερημένο κυνηγόκαυλο να κουβαλάει ελάφια που «τράκαρε». Εκτός αν υπάρχει σώμα που κάνει τους νεκροψίες :!:
Printable View
μου φαινεται λολ γιατι θεωρω οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να ξεχωρισει καποιος (δασοφυλακας ? οποια ειναι η αρμοδια αρχη τεσπα) αν εχει φαει σφαιρα το ζωντανο ή αν σου εκανε ζημια στο αμαξι (βλ ελαφι)
Eγω οταν βγαινω για κυνηγι παντως θελω να τα στουκαρω. Καραμπινες και μαλακιες.
Μετά το υπερθεϊκό μπασκετάκι, κάναμε μπανάκι και καρφί στο οακα για ροτζερ γουωτερς.
Παρκάρουμε, κλειδώνουμε αμάξι, εισιτήρια στο χέρι, και κατευθυνόμαστε προς το κλειστό.
Όσο περπατάμε προσπαθώ να δω που θα κρύψω το κινητό μπας και ψάξουνε (που τελικά παπάρια).
Φτάνουμε λοιπόν, ακούμε το "τα εισιτήριά σας", κοιτάω τον τζακδεριπππερ, και μου λέει εγώ το δικό μου έχω μόνο.
Τριπλό εγκεφαλικό, ανοίγει η γη κάτω από τα πόδια και αγανακτισμένα μπινελίκια. 2 μήνες πριν αγορασμένο, και να το ΧΑΝΩ στο δρόμο από το αμάξι στο κλειστό... :( :( :(
Spoiler
3 το πρωί λαϊκός με μερτσεντε κάτω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας χαμουρεύει σκυλί ακούγοντας τέρμα το wonderfull life από τον Black. Βγαίνουμε με την κυρά μπαλκόνι και του φωνάζουμε να χαμηλώσει .... αυτός χαμπάρι, οπότε αποφασίζει η κυρά και τον βρέχει με το λάστιχο, βγαίνει να κάνει τσαμπουκά και μιλάει "άσχημα", τον ενημερώνω ότι "Κατεβαίνω να σε γαμήσω" και μόλις με βλέπει με το σώβρακο αναφωνεί "κοίτα κάτι χάλια"
FML
Αγαπαω Σαμπρελα
που να τα φατε τα λεφτα μου ολα σε γιατρους απο τον καρκινο, παλιογαμιοληδες πορτοφολοβουτες.
ανοιξαν την τσαντα μου κυριοι , πηραν πορτοφολι με καρτες , λεφτα αλλα ευτυχως οχι ταυτοτητες και εγγραφα.
το μουνι που τους πεταγε κ τη τυχη μου την κολομπινα.
toulaxisto twra emathes.
Σε αυτο το θρεντ κλαιγομαστε και δινουμε συμπαρασταση, δεν κραζουμε ουτε δινουμε συμβουλες. Ειδικα σε συμπαθεις χρηστες/χρηστριες οπως το Σνορκ.
* εξαιρειται ο Dythor
:pink:
και το χειροτερο που νομιζω οτι θα ταυτιστουν πολλοι
Spoiler
ksana.
συμπονια ρε
wpa snoop dogg
εγινε
Εκφραζοντας μαλακισμενη ανασφαλη σκεψη μετα απο υπεραναλυση σε γκευ φιλο μου, μου απαντησε: "Calm down Nancy". FML
στο ίδιο ύφος με κοιλιάσαμπρέλα της προηγούμενης σελίδας:
ώρα κάπου 13:00, σ'ένα στενό δρόμο της χαλκίδας μέσα στην ζέστη, πηγαίνω με το αυτοκίνητο να πάρω τον πατέρα μου γιατί είναι κουρασμένος να γυρίσει με τα πόδια σπίτι
μια ευτραφής κυρία γύρω στα 70, κοτσονάτη θα έλεγα, λουλουδένιο φουστάνι και γυαλί D&G περπατάει στον δρόμο. περνάω δίπλα της και ξάφνου ακούω μια στριγκιά φωνή (σαν αυτή της γειτόνισσας που σου σπάει τ'αρχίδια, αλλά εγώ δεν την είχα ποτέ γειτόνισσα) να λέει: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Ε... ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΑΤΑΓΕΣ;
Γελάω για λίγο, οπότε της απαντάω ευγενικά: Αν πηγαίνατε από το πεζοδρόμιο δεν θα χρειαζόταν καν να κορνάρω!
Για να πάρω την απάντηση: Α ΝΑΙ;... (περνάνε 3") ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΑ.
:|
fail απάντηση, η σωστή γραμμή είναι "θα άλλαζα αμάξι, τι να κάνω".
loipon
se diasthma 2 vdomadwn to polu
efuge to ftero apo to amaxi
zhmia gurw sta 200 eurw
spasan thn kleidaria. zhmia kana 100ariko
xtes ta eftuse h mpataria apo th zesth. zhmia kana 70ari (giati de vriskw thn apodeixh (mallon thn edwse o pateras mou sto logisth kai gamhse ta) kai h mpataria einai to polu ena 6amhno)
kala pame. toulaxiston tritwse
telika arxidia den einai mpataria. dunamo.
e na mh plerwsw parapanw? ti sto dialo..gamw to dia
καινουργιος στειτ οφ δι αρτ ανεμιστηρας 80 ευρο με τηλεκοντρολ... την δευτερη μερα λειτουργιας του ανοιγω ψηλο συρταρι... μπαμ μπουμ σπανε τα 2 πτερυγια τρωω το ενα στο ποδι... νεκρος ο ανεμιστηρας... ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ.
εντιτ - την ζεστοτερη μερα του χρονου ολα αυτα.
80 ευρώ και δεν είχε προστατευτικό περίβλημα;
Τσερνομπυλ ποσα εκατομμυρια και δεν ειχε, θα χε ο ανεμιστηρας?
Προφανως εννοει αυτον που κρεμιεται απ τα ταβανια.
3/3 ρητορικες ερωτησεις, σε παω :thumbsup:
καθυστερήσεις στις παραδόσεις φακών από τις εταιρίες aka γκρίνια από πελάτες
τρύπιο τεπόζιτο στο μηχανάκι(τουτέστιν 2-3 μέρες χωρίς όχημα)
έλλειψη χρημάτων
ημισπασμένο κινητό μετά από σημερινή πτώση
και σαν να μην έφταναν όλα αυτά λόξυγκας,ναι ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΛΟΞΥΓΚΑΣ.
:/
να πιεις 9 γουλιές νερό συνεχόμενα και φεύγει
εμενα δουλευε με 7. προτιμησε το δικο μου πακετο, ειμαι πιο οικονομικος.
Με ξυπνάει το τηλέφωνο κατα τις 2 το μεσημέρι, ήταν ο σπιτονοικοκύρης και λέει οτι η ήρθε λογαριασμός ΔΕΗ 480 ευρώ :|
Νταξ εννοείται πως είναι αδύνατο να έχω κάψει τόσα αλλά άντε να βγεί άκρη...
Η αλήθεια είναι ότι δε θα βγει άκρη και θα τα πληρώσεις, οπότε σωστά πόσταρες.
ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΡΕΙ? :shock::cry:
φοραω γυαλια για υπερμετρωπια απο ενος ετους. Οποια επεξεργασια και να κανεις παλι το ματι θα φαινεται μεγαλυτερο. :cry:
5 sto ena kai 7 sto allo..
forao fakous apo g gimnasiou alla panta oneireuomoun gialia pou de tha mu megalwnoun ta matia... kati mou hane pei se ena optikadiko oti tha mporouse na ginei alla de to ha psaksei parapanw..εσυ γυαλια η φακους? επισης ποσους βαθμους εχεις?
παντως κι εγω εχω απο πολυ μικρη προβλημα με ματια, δηλαδη απο τοτε που με θυμαμαι με γυαλια ημουνα...