Dreamweapon, αν μπορέσεις, ανέβασέ το. Έχω περιέργεια επειδή διάβασα ότι είναι το καλύτερο αγγλόφωνο rock από Ελλάδα :!:
Printable View
Dreamweapon, αν μπορέσεις, ανέβασέ το. Έχω περιέργεια επειδή διάβασα ότι είναι το καλύτερο αγγλόφωνο rock από Ελλάδα :!:
Δεν βλέπω σχόλια για τα δυο καινούρια Boris.
πιο πολυ προς την ποπ παει μαριε.. κ αν ψαχνεις τα καλυτερα δες λήμματα
Last Drive, Nightstalker, Honeydive
Eπίσης το καλύτερο Bokomolech δεν ειναι το Xero αλλά το Jet Lag
χμ, δεν είμαι σίγουρος αν είναι καν το δικό τους καλύτερο αλμπουμ το xero. σίγουρα πάντως έχει το καλύτερο εξώφυλλο.
http://s.dsimg.com/image/R-1256723-1234791635.jpeg
στο jet lag που λέει ο cybernaut παραγωγή έχει κάνει o steve albini.
έχεις πμ, επίσης.
κάπου εδώ και μετά από 3 συνεχόμενες ακροάσεις του valley of death των last drive,να πω-μέσα απ'την ψυχή μου ρε παιδί μου-ότι η εκτέλεση του, στο γκρισ γκον γκαραζ φεστ,
είναι η πιο καυλωτική στιγμή που έχω ζήσει σε live. με τη δεύτερη να ακολουθεί από αρκετά μακριά(for whom the bell tolls στο χωράφι, με φουλ βροχή) κιόλα.
Γελάει ο κόσμος, αν και το σαπουνάκι Κοιλ δεν νομιζω οτι θα το ξεπερασει κανενας
δεν ξέρω πόσους δίσκους έχουν βγάλει φέτος οι boris, αλλά ένα "Attention Please" που μου έστειλε ο χρήστης rat_poison μου ακούγεται απλά υπέροχο.
Όχι και χαίρομαι πραγματικα που μου λύσατε την απορία για το αν τελικά ήταν άρωμα ή φλασκι. Ήλπιζα το δεύτερο αλλά τι να κάνεις.
αγαπημένο κομμάτι black flag.
Προτείνατέ μου κανά καλό album της Tori Amos.
Νομίζω τα 2 πρώτα - Little Earthquakes και Under The Pink - άντε και το 3ο, Boys For Pele.
Και από περιέργεια αν θες το άλμπουμ διασκευών, Strange Little Girls, όπου πιάνει Slayer μεταξύ άλλων.