μας αφησε με 10 απ το 50, μας ακυρωσε γκολ
ειναι ολοφανερη σφαγη υπερ μας.
Printable View
μας αφησε με 10 απ το 50, μας ακυρωσε γκολ
ειναι ολοφανερη σφαγη υπερ μας.
Έτσι. Όπως ήταν ολοφάνερη η σφαγή υπέρ μας στο πρώτο, που μας ακύρωσε κανονικό γκολ. Τόμπολα!
Edit: Το γκολ σας, καλώς δεν ακυρώθηκε; Και οι αποβολές σωστές δεν ήταν; Έτσι από περιέργεια.
εντάξει δε το λες και αεκάκι για χτες! άμα σε έχει σκίσει πχ ο πανιώνιος εκτός και δεν έχεις πάρει αποτέλεσμα πουθενά άμα στο ΟΑΚΑ σου έρχεται ένα γκολ στο 9' + και δεν τελειώνουν οι άλλοι + μπάγεβιτς αυτό κάνεις, πουλάς και λίγο αδικία και μετά και βγαίνεις ακέραιος.από το να ρισκάρεις και να τύχει κάνα σεξ δηλαδή.
για μας τι να πω, είχανε και ρέντα οι κερατάδες άλλα να παίζεις καλύτερα και να λήγει 1-1 είναι κάπως σαν τον τίτλο του ηθικού πρωταθλητή.
Έχετε γεμίσει ηθικά πρωταθλήματα εσείς εκεί στους Θρακομακεδόνες.
φιλαράκι δεν είμαι αεκ εγώ.
εντιτ. οταν παιζεις το χαζο, δεν εχει πλακα.
μια χαρά περίμενα.παίζετε σκατά, δεν έχετε πάρει αποτέλεσμα πουθενά και τα τελευταία χρόνια ειδικά έχετε την τιμή να έχετε εισπράξει 4 από τον παο του μουνιόθ εντός και 4 από τον παο του τεσέιρο εκτός (<~ ζεν).ήρθε χ, μπράβο άεκ! δεν κοροϊδεύω μάλιστα, ότι μπορεί ο καθένας και αυτή τη στιγμή η αεκ της καρδιάς μας τόσα μπορεί.
Είναι μια απλή ερώτηση. Δυο είναι, αλλά οκ.
Εγώ πιστεύω ότι ήταν όσο οφσάηντ όσο ήταν του Πανιωνίου το γκολ, τρομερά οριακά και αφού έδωσε το ένα καλώς έδωσε το άλλο. Για τον αργεντινο καλώς αποβλήθηκε. Επίσης ο αβραμης όντως σπρώχνει και θα μπορούσε να το δώσει. Αυτά.
ο ντερμπυσαηρ ειναι οφφσαιντ και ο ντατολο καλως αποβαλλεται.
το πεναλτυ του Μπουλελελε πως λεγεται, δε το δινει ουτε ο Οντονιαν στο Καυτατζογλειο.
Παρών! Καμία σχέση, δεν βλέπω σοβαρό λόγο γκρίνιας.
Τα γκολ (Derbyshire και του νιόνιου) είναι και τα 2 offside, πέναλτι χλωμό το είδα, αλλά εγώ έχω και κόκκινα γυαλιά ως γνωστόν! Μιλάμε βέβαια για τον Αβρααμ, γιατί αυτό του Μέλμπεργκ είναι αστείο ακόμα και να το συζητάμε. Ο βλαμμένος ο σκούφαλης επίσης έπρεπε να βλέπει το ματς από τη φυσούνα από ένα σημείο και μετά. Αυτά.
Είδα το γαύρο μέχρι το 70 (μετά στο ραδιόφωνο έλεγαν για καθαρό πέναλτυ και αδίκως ακυρωμένο γκολ του Πανιωνίου). Στις φάσεις που είδα το βράδυ, το πέναλτυ πολύ δύσκολα το δίνει κάποιος, είναι όσο ήταν και εκείνο του ντουντού με τον THRASHυβουλο.
Τα γκολ νομίζω ότι καλώς ακυρώθηκαν και τα 2.
Αυτο το μ@#@%πανο ο Σκουφαλης έπρεπε να φαει κοκκινη στην αγκωνια και αφού δεν την έφαγε, έπρεπε να τον τιμωρήσει βάσει βιντεο η λίγκα.
Το αργεντικό καυτό αγόρι καλώς εφαγε και τις 2 κίτρινες.
Στα δικά μας, περισσότερο ο Βύντρα άξιζε ν αποβληθεί παρά ο Σαριεγκι. Και γενικά ο κόρακας μας πηγε.
Αμα οντως ειναι ο Ροβας, εχεις προβλημα!
γιατι, δεν εχει χερια?
εβαλα και ενα ερωτηματικο!!!
eee min ta ksanaleme
o amyntikos Zmprwxnei ton paikti tou gay
autos kanei miso vima mprosta .... kai ksafnika ...
niw8ei to wstiko kyma tou Zmpwksimatos kai swriazetai keraynovolimenos alla eytyxws zwntanos ...
Mpenaltara.-
λυπαμαι παιδακια, ας μην τον εσπρωχνε.
και ειναι πεναλτυ.
Τον εξαύλωσε λέμε ο αμυντικός.
Ελεος ρε μιτσμανν.
δε χρειαζεται να ξαναλεω τα ιδια, τα ελεγα τοτενες.
Warlord, σε παραδεχομαι για το προηγουμενο σου ποστ, πραγματικα, οπως και για αλλα προσφατα ποστς. Σε λεω σαλιγκαρι για τη φαση ωρες ωρες αλλα πιστευω δεν εισαι καμμενος βαζελος, σε αντιθεση με αλλους που ξερω (και γαυρους και αεκτζηδες κτλ). Αλλα κι εγω πιστευω πως το συγκεκριμενο ειναι πεναλτυ, σορρυ. Μπορει ο Ντουντου να τρωει και μια δευτερη σφαιρα αφου εφαγε την πρωτη, αλλα ο αμυντικος ειναι απλα βλακας, τον σπρωχνει εμφανως και δεν εχει προθεση να παει προς τη μπαλα, αλλα να αποτρεψει τον αλλον απο το να την πιασει.
καλά τα λες eulogy.εγώ πάντως δε στάζω χολή να ξέρετε.
bbq εντάξει είσαι άνετος αλλά η στατιστική έπαιξε το ρόλο της για να σταματήσετε να λέτε λέξεις όπως πελάτης χαχαχ.
αυτό του dudu βτς είναι πέναλτυ από τεχνικής άποψης.η πολιτική στη διαιτησία είναι ένα καπέλο αλλά αυτό το πράμα είναι πέναλτυ και κυρίως όσο μας δίνουν τέτοια σφυρίγματα είναι κάπως να λέμε άλλα.
Προφανως και ισχυουν ολα αυτα και ο αμυντικος ειναι ηλιθιος, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εγινε και η φαουλαρα που ο διαιτητης δεν μπορουσε να μη σφυριξει. Σκεψου να γινοταν αυτη η φαση στην Αγγλια. Νομιζω οτι θα γελαγε ο κοσμος με τον Ντουντου.Quote:
Μπορει ο Ντουντου να τρωει και μια δευτερη σφαιρα αφου εφαγε την πρωτη, αλλα ο αμυντικος ειναι απλα βλακας, τον σπρωχνει εμφανως και δεν εχει προθεση να παει προς τη μπαλα, αλλα να αποτρεψει τον αλλον απο το να την πιασει.
πολλούς fan του βόλεϊ έχουμε στο φορουμ...
σοβαρευτειτε που ναι πεναλτι αυτα
νιωθει ο ντουντους ενα χερι στη πλατη του να τον χαιδευει και πεφτει
και ειναι μπεναλτι?
τοτε κι αυτη η μαλακια του αβρααμ την κυριακη ηταν μπεναλτι τοπε και ο βαρουχας
Σόρι που σας το χαλάω ε, αλλά κολλητός κωλόγαυρος πλέον ντρέπεται να μιλά για Καραγκούνη. Εδώ πλέον βλέπει τις βουτιές και λέει πως ο τάδε παίχτης ντιογκίζει.
Προσέχτε το ε;
ενταξει ρουθλες
Δεν έχουν και τις τραγικές διαφορές οι φάσεις, γι' αυτό έγραψα και το "σφυρίζεται" - το έχουμε δει να το σφυρίζουν.
χαχαχαχαχα ΝΤΙΟΓΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑ αχαχαχαχαχα βαρεσε το 18 χρονο λολ
Γύρω στα 24-25 δεν είναι;
giannis papadopoulos re....o koftis...kana 23ari prepei na einai..