Οκ, apparently με χώσανε οπότε γκρίνιες, σπαμ, απειλές κλπ, στο inbox.
Printable View
Οκ, apparently με χώσανε οπότε γκρίνιες, σπαμ, απειλές κλπ, στο inbox.
apparently...
decadance...
Μην ανησυχείς κωλόταυρε δε θα κάνω το σερίφη γιατί δε προλαβαίνω (και δεν έχω και καμία διάθεση). Θα κάνω όμως χαμαλίκι όσο μπορώ οπότε ό,τι παρατηρείτε περίεργο η αν έχετε κάποιο φίλο σας που θέλει να γραφτεί (!) και δεν έγινε accept το mail του γράφετέ το. Σε άλλη στιγμή θα γράψω για 1-2 πράγματα που μπορούμε να προσθέσουμε και να μου πείτε αν έχει νόημα να τα βάλουμε μπρος.
Προσωπικά συμφωνώ με τον Leech σε ό,τι είπε. Επίσης ο Κοιλιάς είναι μακράν ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να υπάρξει σαν admin. Αλλά το φόρουμ δεν είναι του σαμπρέλα, όπως δεν είναι το φορουμ του ντραγκον ή της ίφι, όπως δεν είναι δικό μου ή κανενός. Το φόρουμ είναι όλων όσων πέρασαν απο δω αυτά τα 13 χρόνια και αν με ρωτάτε είναι μακράν το σημαντικότερο community στο ελληνικό ιντερνετ. Από τη στιγμή που ο Σαμπρέλας για όλους τους δικούς του λόγους δεν θέλει να ασχοληθεί και υπάρχει κόσμος που ακόμα μπαίνει και διαβάζει/γράφει στο φόρο μπορούμε να κρατήσουμε ένα αυτοδιαχειριζόμενο community που γράφει εδώ, κάνει τα ηβεντς του, κρατάει το φόρουμ, κάνει τη φάση του. Δεν είναι στα καλύτερα του αλλά εμένα δεν μου πάει καρδιά να κλείσει, γι' αυτό και θέλω να βοηθήσω να το κρατήσουμε, ας βοηθήσει κι ο καθένας που νοιάζεται όσο θέλει και μπορεί. Αυτά.
Ικονοκλαστ αντμιν :touched:
το σκοτεινό του σχέδιο, που ήδη είχε μελετήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από εκείνον τον πνιγηρό Ιούνη του 2006 έγινε επιτέλους πραγματικότητα... τους είχε κοροϊδέψει όλους, κέρδισε την εμπιστοσύνη τους με μια φτιαχτή περσόνα που κράτησε χωρίς να βγει ποτέ εκτός χαρακτήρα για 10 ολόκληρα χρόνια. είχε εφεύρει μέχρι και τα ελαττώματα του ρόλου που θα έπρεπε να υποδυθεί για να ανέβει στην κορυφή και τα αναπαρήγαγε με ευβλάβεια όσο κι αν τα σιχαινόταν (στην αρχή) ακόμα κι όταν δεν τον έβλεπε κανείς. Ύστερα από τόση δολοπλοκία και τόση προμελετημένη κοινωνική στρατηγική, ήταν πλέον ο αρχηγός τους. το άλφα αρσενικό στην κορυφή της αγέλης. υπήρχαν καναδυό αξιώματα από πάνω του, αλλά δεν είχαν πραγματική Εξουσία. δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μαριονέτες, σαν τον βασιλιά της σουηδίας, τον προκόπη παυλόπουλο και τον αυτοκράτορα της ιαπωνίας.
Τώρα όμως που κατείχε τη Δύναμη του Ριζικού Χρήστη θα καταλάβαιναν τον πραγματικό του εαυτό.
Μ' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον ικονοκλαστ που αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο. να αυτοδιαχειριστούμε, συμφωνώ, οι ήδη έμπειροι χρήστες σε αυτό μπορούν να μας πουν τι γενικά χρειάζεται και τι έχουν βαρεθεί να κάνουν να δούμε πώς θα γιεν η φασ'.
Σεβαστικό ποστ ικόνοκλαστ,
Σπύρο ό,τι βοήθεια θες εδώ είμαστε κι εμείς
Let's make ER great again
Εγώ πάντως θα προτείνω να υπάρξει κάπου κάπως ένας διαδικτυακός κουμπαράς να χώσουμε και φράγκα για το φόρουμ της καρδιάς μας.
Ο Τραμπ πλανητάρχης, το μαγάρισμα αντμινιστρέιτορ, way to go, apocalypse is here and now
Μιλάμε για τέτοια κακομοιριά και μιζέρια, που είναι να σε πιάνει οίκτος. Ποιός βρε αγόρι μου στο άφησε αυτό το κουσούρι, ποιός έβαλε σε κίνηση αυτό το υπερεγώ που κρέμεται χρόνια πάνω σου και σε πιέζει αφόρητα σε κάθε σου βήμα; Ποιός; Ο μπαμπάς; Και πόσο οδυνηρό πρέπει να είναι το να μη μπορείς να βρεις στιγμή ηρεμίας με αυτό που κατάφερες τέλος πάντων να είσαι, να πρέπει να διατηρείς με νύχια και με δόντια και μέχρι το ενενηντατέσσερα κάθε ικμάδα κολακείας που πήρες μέσα σε αυτή τη ζωή; Γιατί Σπύρο μου δεν κάνεις ανάλυση (μπας και) λυτρωθείς, γιατί μας φέρνεις αυτά τα πράγματα στη μουρή βραδιάτικα και σφίγγεται η ψυχή μου βρε αγόρι μου;
Κατά τ' άλλα μια υπερμπανάλ καγκουριά πάει κι έρχεται και σέρνεται μέσα σε αυτή την αηδία τόσα χρόνια, η κανονικότητα σπάταλα ξεδιπλωμένη με ένα και δύο πολιτιστικά τουϊστ. Το οποίο βέβαια δεν είναι έγκλημα, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το φοβερό να τρέχεις ένα τσίρκο έμπλεο στην αυτοδικαίωση, στην αυτοανύψωση και στις αυταπάτες σημαντικότητας. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, όποιον ταρίφα κι αν ρωτήσεις, ένα ελληνικό τέτοιο θα βρεις από κάτω άλλωστε. Εγκληματική είναι η στιγμή που το τσίρκο αυτό μεταμορφώνεται σε ψυχοπορνείο, έγκλημα είναι η πραγματική βία που ασκήθηκε μέσα σε αυτό το θλιβερό παράπηγμα, σε ανθρώπους με υπαρκτά και σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα.
Άντε μου στο διάολο λοιπόν και στα πιο γκρεμνά τσακίδια, αν μια ώρα αρχύτερα, τόσο το καλύτερο.
αυτός, πάλι, ποιος είναι;
Γιατί αν αποσυνθέσεις το ηάρ, στο τέλος θα δεις να σου μένουν μια "επίσκεψη" σε κορασίδα στη Σάντα, ένα πλάνετ μαδερφάκερ, το χαρντ ροκ καφέ Αστόρια τι-σερτ του Τζον, και μια φαντασιόπληκτη παρήχηση που αντηχεί στο έρημο βουνό. Που σημαίνει: με άλλα τόσα το ξαναφτιάχνεις.
νομίζω είναι φέικ της Γιουλάι
Dythor, καλά με συγχωρείς :!:
άντε , μέχρι τον Dythor φέραμε guest να γράψει :)
ναι Σταυρούλα έχεις δίκιο αλλά νομίζω μας ταιριάζει περισσότερο σαν ανθρώπους να προσπερνάμε κάποια πράγματα όταν βλέπουμε ότι βελτιώνονται από το να αναμασάμε το παρελθόν και να αναπαράγουμε τα κακώς κείμενα.
Επειδή επίσης είμαστε μεγάλα παιδιά πλέον (εγώ ούτε για πλάκα δεν μπορώ να βάζω το παιδί αλλά τέσπα ) επιλέγουμε τελικά με τι αξίζει να ασχοληθούμε και με τι όχι. Εγώ ας πούμε προσβάλλομαι από κάποιον που σέβομαι και μετράει η γνώμη του για μένα, από τον μέσο ιντερνετικό τύπο που θα περάσει μια βόλτα να με μπινελικώσει και να φύγει. Δεν τον αγνοώ αλλά δεν σκάω κιόλας.
Αυτό με κάνει ανώτερο ? σε καμιά περίπτωση , ψυχική διαχείριση το ονομάζω και πληγώνομαι/χαλιέμαι/εκνευρίζομαι λιγότερο.
Εγώ προτείνω να γίνει συνδρομητικό για να μη μπορεί να μας απειλήσει ο εκάστοτε αντμινιστρέιτορ πως θα μας κάνει μήνυση και θα μας πάρει και τα σώβρακα χαρακτηριστικά αν συνεχίσουμε να ποστάρουμε, όπως μήνυσε ο ντράγκονλορντ σε μένα.
Προτείνω να ανοίξει ένα paypal account από άτομο που ξέρουμε & εμπιστευόμαστε , και εκεί να γίνονται μεταφορές χρημάτων μέχρι κάποια καταληκτική ημερομηνία. Στη συνέχεια, βλέπουμε τι ποσό έχει μαζευτεί, για πόσους μήνες επαρκεί, και η διαδικασία να επαναλαμβάνεται, όταν στερεύει το ταμείο. Φυσικά, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, η πληρωμή , όπως και το φορούμ, είναι ευθύνη όλων μας (πάντα ήταν, αλλά τώρα κάπως παραπάνω), για αυτό και χρειάζεται συνέπεια και υπευθυνότητα.
Για ο,τι άλλο χρειαστεί, εδώ είμαστε όμως.
Στα πολύ σοβαρά θέματα, αν είσαι ακόμα admin Σαμπρελίνο, κάνε ένα search and replace στα posts σου το "παρών" με "παρόν" :p
Στα λιγότερο σοβαρά τώρα, προτείνω να βάζουμε χρήματα στο paypal του καινούργιου admin (:puke:) ή απευθείας στο paypal του λιούμπεν.τιβι γιατί ούτως ή άλλως εκεί θα καταλήξουν.
Στα εντελώς ασόβαρα, μπορεί να πει ο Σαμπρέλας αυτά τα 19 ευρώ το μήνα πως καλύπτονταν ως τώρα;
τα ορθογραφικά είναι τρόπος ζωής για μένα, με κάνουν να ζω το τώρα έντονα
Για το οικονομικό όποιος δεν εμπιστεύεται που θα πάνε τα λεφτά του δεν δίνει δεκάρα.
το φόρουμ ως γνωστόν είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται συνδρομή για να μπεις
Το ER που αγαπάμε. Με την παραμικρή αφορμή και ενώ το θέμα προς συζήτηση είναι άλλο και πιο συνολικό, σκάει από το πουθενά ο κάθε πικραμένος (μέχρι και ενας αγνοοούμενος αμπελαλε) για να βγάλει τα προσωπικά του κόμπλεξ με συγκεκριμένα άτομα. Συνεχίζουμε δυνατά, δεν πεθαίνουμε ποτέ \m/
Γύρνα μωρή χαμούρα νταιθορ να ανάψουν τα αίματα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκε τόσο έτσι ποιητικά που το έγραψα.
Μάλλον δεν αναγνωρίζει το ταλέντο μου. Τέσπα είναι πρώην η κοπελιά εδώ και 15 χρόνια και δεν νομίζω να έχει σημασία η γνώμη του νταιθορ για το πως θα εκφραζόμαστε.
Σε άλλα νεά θα στηριξω τον εμετό που βάλαμε για αντμιν (αφού σε έχρισε ο κοιλιάς κάτι θα αξίζεις) μαζί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του er.
Να τον δούμε και σε μια υπεύθυνη θέση και όχι στην αντιπολίτευση που μαλακιζόταν τόσα χρόνια. Σερίφη εγώ πάντως δεν ζήτησα ποτέ, ακόμα και για σένα.
οκ, στα σοβαρά τώρα, συμφωνώ με το ποστ του. paypal παρακαλώ και μήπως να δούμε πως θα διαμοιραστεί το κόστος στα ενδιαφερόμενα μέλη της αυτοδιαχειριζόμενης κοινότητας;
Για να βλέπω χεράκια για συνδρομές μέσω paypal του μισού εβρού/μήνα! Νομίζω είναι αστείο το ποσό και μπορούμε να μαζέψουμε 39 νοματαίους. Ορίστε κάνω πρώτος την κίνηση με 0,59 ευρώ/μήνα!
Δεν ξέρω, αν γίνεται, αλλά μήπως μπορείς σαμπρέλα να ανεβάσεις στοιχεία λογαριασμού;
προσφερομαι οικειοθελως για μοντερεητορ αρκει να εχω αβαντα δυο μπαν (ή, και τρια)
ψηφιζω τον δηλητηριο αρκει να μας κανει 1 παρουσιαση αναλυτικη, μπαντας καθυε βδομαδα. και μια πανξ ο πανκιος
Αν κλείσετε το η-αρ, θα κατέβω κάτω, θα σας βρώ έναν έναν, και θα σας δείξω τα βυζγιά μου.
In a more related topic (αν και καθυστερημένα - no pun intended, ping pong, ντούμπουντούμπου και άλλα τέτοια φαιδρά), αν θέλετε να με βάλετε global moderator, όσο προλαβαίνω και μπορώ, με ξέρετε. Ντάξει, το μιούζικ ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, θα προσπαθήσω να κάνω κουμάντα, αλλά νομίζω, είναι το πλέον πολιτισμένο φόρουμ απ'όλα.
Ένας μοντ είναι πολύ χρήσιμος στο er. :lol:
νατονα. μαλακα μου θα κανεις κανα 90ζ παρτυ? τι θα γινει θα σε παρακαλαμε? να δουμε λιτς να κανει κραουντσερφιν με κρισταλιν ντριμ. απο τοτε το εχω ρινγκτοουν
Χαχαχ, ήμουν σίγουρος όταν είχα δει τα πρώτα ποστ του Σαμπρέλα για το ποιος θα ήταν ο επόμενος.
Πληρώνω όσο όσο για να μην το πάρει ο πιο σκατόψυχος και μίζερος άνθρωπος που έχει πατήσει πόδι, αλήθεια. Κι ας το τρέχει όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το φόρουμ κι όχι για τη χολή του =)
Κοίτα αντικειμενικά μιλώντας είναι η καλύτερη επιλογή φαντάζομαι που έχουμε. Η προσφορά σου για τα 38 ευρώ το μήνα πάντως είναι ευπρόσδεκτη.
Για το σκατόψυχος και μίζερος δεν μπορώ να συμφωνήσω. Λίγο καριολάκος στο δίνω όμως άνετα.
Ορίστε που μας φτάσατε! Να υπερασπιζόμαστε και τον ικονοκλατς.Καρδούλες.
Να γίνει πολλ.
μέσα πάντως. δε θα έχω κανέναν ενεργό ρόλο, δε θα φτιάξουμε τίποτα, "αντμίνς" θα είναι τύποι σαν το WBRB. Αλλά όχι και ικονοκλατς, να σοβαρευτουμε. Σαμπρέλα;
ΠΑΑΑΛΙ κλαις ρε φίλε, τι φάση με σένα?
γτφ ρε ψηλε, εισαι τερμα ηλιθιος;