Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
decadance...
Μην ανησυχείς κωλόταυρε δε θα κάνω το σερίφη γιατί δε προλαβαίνω (και δεν έχω και καμία διάθεση). Θα κάνω όμως χαμαλίκι όσο μπορώ οπότε ό,τι παρατηρείτε περίεργο η αν έχετε κάποιο φίλο σας που θέλει να γραφτεί (!) και δεν έγινε accept το mail του γράφετέ το. Σε άλλη στιγμή θα γράψω για 1-2 πράγματα που μπορούμε να προσθέσουμε και να μου πείτε αν έχει νόημα να τα βάλουμε μπρος.

Προσωπικά συμφωνώ με τον Leech σε ό,τι είπε. Επίσης ο Κοιλιάς είναι μακράν ο καλύτερος άνθρωπος που θα μπορούσε να υπάρξει σαν admin. Αλλά το φόρουμ δεν είναι του σαμπρέλα, όπως δεν είναι το φορουμ του ντραγκον ή της ίφι, όπως δεν είναι δικό μου ή κανενός. Το φόρουμ είναι όλων όσων πέρασαν απο δω αυτά τα 13 χρόνια και αν με ρωτάτε είναι μακράν το σημαντικότερο community στο ελληνικό ιντερνετ. Από τη στιγμή που ο Σαμπρέλας για όλους τους δικούς του λόγους δεν θέλει να ασχοληθεί και υπάρχει κόσμος που ακόμα μπαίνει και διαβάζει/γράφει στο φόρο μπορούμε να κρατήσουμε ένα αυτοδιαχειριζόμενο community που γράφει εδώ, κάνει τα ηβεντς του, κρατάει το φόρουμ, κάνει τη φάση του. Δεν είναι στα καλύτερα του αλλά εμένα δεν μου πάει καρδιά να κλείσει, γι' αυτό και θέλω να βοηθήσω να το κρατήσουμε, ας βοηθήσει κι ο καθένας που νοιάζεται όσο θέλει και μπορεί. Αυτά.