Βγήκε.
Βγήκε.
ρε, δωστε τους ενα δικιο, τοσα λεφτα δωσανε στο Hammer για:
α) ολοσελιδη προακροαση-παρουσιαση του δισκου στις δισκοκριτικες του προηγουμενου τευχους
β) εξωφυλλο στο τευχος αυτου του μηνα
γ) 6σελιδη συνεντευξη του μαρτυρα Τσαμη
δ) φυσικα παρουσιαση του δισκου ως δισκου του μηνα(δυστυχως δεν μπορουσαν να τον βγαλουν απο τωρα της χρονιας)
ε) ολοσελιδη διαφημιση
πρεπει να κανουν αποσβεση αμεσα :excl:
διαβάζω τα παραπάνω λινκς με φοίβο ντόκο και τα κόμμεντς στις αναρτήσεις και να είμαι ειλικρινής με πιάνει λίγο θλίψη. μιλάμε για κατάντια όχι μαλακίες. επίσης official fan club και μαλακίες. μόνο έλληνες γράφουν εκεί μέσα και αυτοί είναι 10-20 οι ίδιοι και οι ίδιοι που ποστάρουν. ο Σαφέτης έχει πολύ πιο δυναμικό fan club. παρόλ' αυτά θα συμπάσχω στο προσωπικό δράμα που προφανώς βιώνουν οι "οπαδοί" του william και δεν θα πω παραπάνω, γιατί κατανοώ οτι εδώ μιλάμε για ανθρώπους που απροκάλυπτα τους δηλώνουν οτι τους εκμεταλλεύονται και αυτοί συνεχίζουν και προσκυνάνε.
πριν από κανα μισάωρο έβαλα να ακούσω αυτό το 70.000 sorrows στο youtube. μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. λυπάμαι για αυτούς που κάθονται και εκθειάζουν τέτοια πράγματα με την δικαιολογία "ΓΟΥΣΤΑ". κρίμα ρε λεβέντες.
http://www.youtube.com/watch?v=vNZ0DWhStNo
Dol Ammad - Star tales (release date 2004 Black Lotus)
Lineup :
Zoe Tsokanou - vocals
Marieta Panagiotidou - vocals
Kortessa Tsifodimou - vocals
Alexandra Voulgari - vocals
Vicky Alexaki - vocals
Maria Stolaki - vocals
Panos Iampoultakis - vocals
Themis Mpasdekis - vocals
Alexandros Barmpas - vocals
Kyriakos Chouvardas - vocals
Petros Moraitis - vocals
Yiannis Tsalouhidis - vocals
Jimmy Wicked - guitars
Nick Terry - bass
Thanasis Lightbridge - keyboards
Alex Holzwarth - drums
Tracklist :
1. Dreamport
2. Eclipse (Corona Of The Sun)
3. Weaver's Dance
4. Boxed Daylight Part 1
5. Boxed Daylight Part 2
6. The Veil (Seven Face Danger)
7. Back to the Zone
8. Master of All
9. The Hill of Hope
10. Kruug
11. Vortex 3003
12. Mission Butterfly
Μιλάμε για το τολμηρότερο εγχείρημα που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του metal. Πόσο μάλλον όταν το συγκεκριμένο προέρχεται απο μία ελληνικής καταγωγής μπάντα και ιδιαίτερα απο το μυαλό ενός Ελληνα συνθέτη.
Οι Dol Ammad είναι το πνευματικό παιδί του πληκτρά Thanasis Ligthbridge και ο μόνος τρόπος για να περιγράψεις την μουσική που αποδίδουν, είναι electronica metal. Είναι πραγματικά περίτεχνος ο τρόπος που μπλέκουν το power metal με την ορχηστρική και την ηλεκτρονική μουσική, όπως επίσης και η ύπαρξη της 12μελούς χορωδίας αποτελούμενη απο 6 γυναικείες και 6 αντρικές φωνές.
Το μόνο συγκρότημα που μπορεί να φτάσει κοντά στο μεγαλείο της μουσικής που δημιουργούν είναι οι Therion αλλά και πάλι οι ηλεκτρονικές περιπτύξεις των Dol Ammad οπως και το οτι δεν υπάρχουν lead φωνητικά μιας και η χορωδία είναι τα φωνητικά πηγαίνουν το όλο εγχείρημα μίλια μακριά απο αυτούς. Απόλυτα λογικό επίσης είναι και το γεγονός πως οι κιθάρες ακούγονται ένα σκαλί κάτω απο τα πλήκτρα, για να αποδοθεί καλύτερα αυτό το majestic feeling της μουσικής.
Ιδιαίτερη μνεία επίσης στον απίστευτο Alex Holzwarth (Angra, Avantasia, Paradox, Sieges Even) που με το διακριτικό know how συμπληρώνει το μεγαλειώδες παζλ των συνθέσεων του Ligthbridge.
Προσωπικά το θεωρώ ως μια προσπάθεια που θέλει καταρχάς τρομερή μουσική γνώση και συνοχή αλλά και αρκετά cojones για να εμφανιστείς απο το πουθενά με ένα ήχο που όμοιος του δεν υπάρχει. Είναι by far μια απο τις καλύτερες κυκλοφορίες των '00s και μία απο τις πιό μοναδικές μπάντες που έχει δει ποτέ το metal ιδίωμα.
Το 2006 κυκλοφόρησαν ακόμα ένα φοβερό δίσκο με τίτλο Ocean Dynamics.
Η τελευταία κυκλοφορία του Ligthbridge που έχει μετονομάσει το project σε Dol Theeta ονομάζεται The universe expands και είναι διαθέσιμη προς πώληση και πρέπει κάποια στιγμή και ο γράφων να αξιωθεί να το παραγγείλει.
Link : http://www.thanasislightbridge.com/
καλά εντάξει εσύ δεν έχεις κάνε ποτέ λάθος κρίση, δεν έχεις πει ποτέ λάθος πράγματα, δεν έχει ακούσει ποτέ κακή μουσική. γεννήθηκες τέλειος και πάντα άκουγες τα γαμάτα και τα καλύτερα και τα ψαγμένα και ποτέ δεν χρειάστηκε ποτέ να ανακαλέσει ή να αναθεωρήσεις τα γούστα σου. βλάκα. μίζερε.
το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ γιατί νομίζεις οτι κάνεις κάποιο πόιντ αυτή την στιγμή. πολλά από τα πράγματα που άκουγα στο παρελθόν τα έχω αποδομήσει, τα έχω κρίνει ξανά και ξανά και τα έχω αποκαθηλώσει. δεν θα σου αναλύσω τους λόγους που με οδήγησαν στο να ακούσω κάποιες κακές μουσικές αλλά θα ήθελα να μείνεις στο γεγονός οτι τις αναγνωρίζω ως τέτοιες πλέον.
Ε αφού έχεις αποδομήσεις τα παλιά σου ακούσματα, πάσο τότε! Ποιά είναι η διαδικασία ακριβώς; Διαβάζεις Derrida και Caputo και παράλληλα προσπαθείς να βρεις αδύναμα σημεία σε Θανάση Lightbridge και Hammerfall; Ή είναι ακόμα πιο σύνθετη;
εσύ γιατί ειρωνεύεσαι τώρα δεν έχω καταλάβει;
συμμετέχεις και εσύ στην σταυροφορία του αποπάνω για πινκς ή θίχτηκες που σου μαγαρίσαμε το είδωλο και ήρθες να με βάλεις στην θέση μου;
και στην τελική τι σε νοιάζει κιόλας πως κάνω εγώ την όποια αποδόμηση μου. πρόκειται να κάνεις κάτι ανάλογο εσύ ποτέ; είπαμε ΝΤΕ ΜΑΙΟ, ΤΣΑΜΗΣ και άγιος ο θεός.
Νομίζω ήταν λίγο υπερβολική η κρίτικη σου στο τραγούδι Κρουξάκο. Περίμενα εντελώς διαφορετικά πράγματα διαβάζοντας την.
Τα φωνητικά είναι μετριότατα και καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεται κάποιος το τραγούδι αν είναι σε anti-σπαθί/ατσάλι/λυρισμός/τσίγκινο βρακάκι state of mind. Παρολαυτά, αν προσπαθήσεις να δεις λίγο πιο πέρα, θα βρεις πολύ ιδιαίτερο κιθαριστικό παίξιμο και κάποιες ωραίες ιδέες αν και πρέπει να πω πως το τραγούδι, μου φάνηκε απλώς λειτουργικό (=συμπαθές) χωρίς να φτάνει κανά μνημειώδες peak.
αν τελικα το any publicity is good publicity, προβλεπω να γεμιζει το ΟΑΚΑ.
δεν διαφωνώ οτι η αρνητική μου φόρτιση με τα γεγονότα των ημερών και τις απανωτές βλακείες από πλευράς του Τσαμή και των ακολούθων του, μπορεί να έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην προδιάθεση μου ακούγοντας το κομμάτι. παρόλ' αυτά προσπάθησα να το ακούσω όσο πιο ψύχραιμα και "αντικειμενικά" γίνεται και εντάξει αυτό που με απωθεί πλήρως είναι το γεγονός του πόσο cheesy ακούγεται το τελικό αποτέλεσμα. δηλαδή ούτε αυτοκρατορίες, ούτε βασιλείες των ουρανών, ούτε ιερούς βομβαρδισμούς πλαισιώνει αυτό το πράγμα. είναι ξεκάθαρα μια μουσική ενός ανθρώπου σφηνωμένου σε μια συγκεκριμένη χρονική μουσική κάστα που φωνάζει οτι δεν επιδιώκει και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με οτιδήποτε άλλο. σε τελική ανάλυση πιστεύω οτι ο άκρατος εγωκεντρισμός του william αντανακλάται πλήρως και στην μουσική του.
Krux, το «ανάλογο» που περιγράφεις έχεις καταλάβει ποιο είναι; Θα σου πω εγώ πώς το εκλαμβάνω: άκουγες μέχρι κάποια ηλικία power metal, μέρος του οποίου ήρθες στο forum και έγραφες review γι' αυτό (αν θες την άποψή μου, όχι για τους καλύτερους δίσκους του είδους), και έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και αποφασίζεις ότι αυτή η μουσική είναι uncool πλέον. Δεν σου ταιριάζει, βρε αδελφέ.
Οι δύο βασικές ενστάσεις μου είναι:
α) διατηρώ τις αμφιβολίες μου κατά πόσο αυτή η επιλογή σου έγινε με μουσικά κριτήρια. Προσωπικά, δεν θα είχα απολύτως κανένα πρόβλημα να μου έλεγες ότι ακόμα γουστάρεις ΝΤΟΛΜΑΔΑ, εάν όμως συνεχίζεις και κρυφογουστάρεις και ταυτόχρονα γράφεις περί αποδόμησης για να μη σε βρει «γυμνασιάκι» στα ακούσματα ο Ικόνοκλαστ, τότε είσαι φάουλ. Ανειλικρινής προς τον εαυτό σου.
β) είναι ελαφρώς χαζό να πιστεύεις ότι κατάφερες να αποδομήσεις ένα ολόκληρο ιδίωμα. Η κατάσταση από μόνη της είναι παράδοξη: μέχρι ένα χρονικό σημείο y σου ταιριάζει μια μουσική και περνάς καλά με αυτήν, και κατόπιν αποφασίζεις ότι είναι σκουπιδαριό, καρακιτσαριό και πλήρως οπισθοδρομικό. Είναι δυνατόν ένα ιδίωμα σε όλες του τις εκφάνσεις να εμπίπτει στα παραπάνω κατηγορήματα; Εγώ πιστεύω πως όχι.
Ρα δεν θα μπω σε διάλογο για την πάρτυ μου. αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να μάθεις για τα γούστα μου και τις απόψεις μου έλα τα πούμε κάπου αλλού ξερωγώ. εκτός και αν έχω κριθεί ανάξιος από το κονκλάβιο του ιερού χυτοσίδηρου να σχολιάσω την ιερή αυτοκρατορία, θα προτιμούσα η συζήτηση να παραμείνει οντόπικ.
Κανένα πρόβλημα δεν θα υπήρχε με αυτό αν όλα αυτά που έκανα paste τα έγραφες στα 16 σου ή στα 18 σου ή στα 20 σου. Και τα αναθεώρησες αργότερα σε μια ώριμη μουσική ηλικία.
Η αλήθεια είναι ότι τα έγραψες τον Μάρτιο του 2010. Ακριβώς πριν τρία χρόνια δηλαδή. Αν υποθέσουμε ότι τώρα είσαι τουλάχιστον 30 χρονών (είμαι βέβαιος ότι είσαι μεγαλύτερος αλλά στο βάζω και έτσι), τότε αυτά τα έγραψες τουλάχιστον 27 χρονών. Η εικόνα σου για το heavy metal και τη μουσική συνολικά στα 27+ σου λοιπόν, ήταν ότι το τολμηρότερο εγχείρημα στην ιστορία του metal ήταν ένας έλληνας τσοπάνης που προσπαθεί να γράψει metal όπερες με πιου πιου και που ακόμα και ο ίδιος δεν παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του.
Τα forums υπάρχουν ώστε όταν γράφεις κάτι να μπορεί κάποιος άλλος να γράψει κάτι άλλο σαν απάντηση. Αν λοιπόν γράφεις αυτό που έγραψες, δηλαδή ότι «μιλάμε για σκουπιδαριό όχι μαλακίες. μιλάμε για βλαχομέταλ του μπαρμπα-μήτσου της κατώτατης διαλογής. κρίμα ρε λεβέντες», θα πάρεις την πιο πληρωμένη απάντηση. Μη βρίζεις εμένα, αν δεν ήμουν εγώ θα ήταν κάποιος άλλος. Μη βρίζεις τους Warlord γιατί φαίνεται αστείο μπροστά σε αυτά που ακούς/άκουγες.
ξεχνάω πάντα οτι στο ίντερνετ αναγκαστικά θα συναναστρέφομαι και με άτομα που δεν αφήνουν ούτε μισή κουβέντα να πέσει κάτω και μέσα από τρεις αράδες είναι πάντα στις επάλξεις έτοιμοι να φτιάξουν το προφίλ σου, να το κρίνουν και να το αποβάλλουν. κουλ εντάξει μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα λόγου λοιπόν.
edit
επειδή βλέπω πάντως οτι αυτή είναι η πάγια τακτική σου με τον καθένα με τον οποίο προσπαθείς να αντιπαρατεθείς, δηλαδή αμέσως εμφανίζεις κάτι που είπε/έγραψε 2-3-4 χρόνια και ουσιαστικά θεωρείς οτι τον βάζεις στην θέση του, εγώ έχω να σου πω το εξής. σε αυτό το φόρουμ μπήκα προβληματικά εξαρχής. είχα ένα προσωπικό πρόβλημα που με ζόριζε και βρήκα το φόρουμ και ξέσπασα κατά κάποιο τρόπο γράφοντας ακατάπαυστα ρηβιούζ. κάποιοι θα πουν οτι έψαχνα αποδοχή, καθόλου περίεργο. εγώ λέω οτι έψαχνα διέξοδο. η πλειοψηφία των κειμένων ήταν ιδιαίτερα φορτισμένα με συναισθηματικούς προσδιορισμούς και υπερβολές. για μένα αυτό λειτουργούσε απελευθερωτικά, για σένα είναι απλά ακόμη ένα όχημα για να νιώσεις γαμάτος ιντερνετικά. φυσικά δεν ασχολήθηκες με κανένα άλλο από τα ρηβιούζ μου. η μοναδική φορά που ασχολήθηκες με κάποιο από αυτά ήταν γιατί σου έδινε βήμα για να κοροιδέψεις. εγώ έχω αποδεχθεί το λάθος μου και φυσικά το κουβαλάω μαζί μου αλλά απ' ότι φαίνεται εσύ δεν πρόκειται να το ξεπεράσεις ποτέ. να' σαι καλά.
Ή όταν σου λένε "έγράψες πράγματα που εξόφθαλμα δεν στέκουν" να το ψάξεις λίγο περισσότερο.
Ή όταν κάνεις κριτική σε δίσκο να τον έχεις ακούσει τουλάχιστον αντί να διαβάζεις το facebook του κιθαρίστα.
μπορεί να μην το κατάλαβες αλλά δεν έκανα κριτική στο δίσκο αλλά σε ένα κομμάτι που άκουσα στο youtube.
η οποία ήταν φορτισμένη με συναισθηματισμούς και υπερβολές, ίσως πάλι κάτι υπάρχει από πίσω που ψάχνει διέξοδο κρουξ. απλώς, όταν οι συναισθηματισμοί και οι υπερβολές είναι προς πράγματα που αγαπάει κάποιος, αυτά ενοχλούν μίζερους ικονοκλαστς. όταν είναι το ίδιο πράγμα αντεστραμένο προς κάτι που δεν σου αρέσει μεν (οπότε λογικά θα έπρεπε να σου είναι αδιάφορο), βγαίνει ελαφρώς κομπλεξικό και φαίνεται σαν να ψάχνεις την αποδοχή του κάθε ικόνοκλαστ (ή τέλως πάντων κάτι ψάχνεις αλλά ρίχνεις προς λάθος κατεύθυνση).
ναι είμαι σίγουρος οτι από την αγάπη τους προς τους Warlord αντέδρασε ο ικόνοκλαστ
Δεν εννοεί αυτό ρέι, μιζεριάζει και γίνεται κυνικός όταν γράφεις για πράγματα που αγαπάς λέει.
το γιατί αντέδρασε ο ικονοκλαστ είναι άσχετο με το τι έγραψες εσύ. η δουλειά του στο ιντερνετ είναι να κερδίζει μάχες και ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι να ξεσκεπάζει κομπλεξισμούς και να τους τιμωρεί με ειρωνεία. κομπλεξισμός στον κομπλεξισμό, συμβαίνει σε όλους μας, απλώς ο ικόνοκλαστ έχει ταλέντο.
"κανε μη σε πιασει ο Ικονοκλαστ στο στομα του" ελεγε η θεια μου
μάνα μου τι λες; εγώ αυτό που βγάζω από το παραπάνω είναι πως ενοχλήθηκε γιατί έστρεψα την κριτική μου με συναισθηματισμούς και υπερβολές προς πράγματα που αγαπάει κάποιος άλλος.Quote:
η οποία ήταν φορτισμένη με συναισθηματισμούς και υπερβολές, ίσως πάλι κάτι υπάρχει από πίσω που ψάχνει διέξοδο κρουξ. απλώς, όταν οι συναισθηματισμοί και οι υπερβολές είναι προς πράγματα που αγαπάει κάποιος, αυτά ενοχλούν μίζερους ικονοκλαστς.
τέσπα το θέμα εδώ προφανώς και δεν είναι ο ικόνοκλαστ, ας κάνει ότι καταλαβαίνει και προφανώς δεν ήθελα να είμαι και εγώ το θέμα αλλά έγινα επειδή έτσι έχει περισσότερη πλάκα η φάση...
Το τελικό συμπέρασμα είναι πως όλοι είμαστε μίζεροι και έχουμε στη δισκοθήκη stratovarius.
αυτό είναι λίγο βαράτε με κι ας κλαίω. ούτως ή άλλως, περισσότερη και πιο εύκολη πλάκα έχει όταν είναι το θέμα ο τσάμης. ίσως γι'αυτό κρατάν τα ζύγια ο ικονοκλαστ και ο φθόγγος.Quote:
η οποία ήταν φορτισμένη με συναισθηματισμούς και υπερβολές (η κριτική στους warlord), ίσως πάλι κάτι υπάρχει από πίσω που ψάχνει διέξοδο κρουξ. απλώς, όταν οι συναισθηματισμοί και οι υπερβολές είναι προς πράγματα που αγαπάει κάποιος (κριτική στους ντολ αμάντ ή όπου αλλού έκανες), αυτά ενοχλούν μίζερους ικονοκλαστς.
τέσπα, όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά το άλφα που έγραψε ο ραπαριαη στο ποστ του, συμβαίνει συχνά και έχει συνήθως τη μορφή επαναπροσδιορίσμου των κιτς ακουσμάτων σε χρόνο ντετε και παράλληλα κατακευραύνωμα σε ό,τι άλλο φαντάζει κιτς. υποθέτω από εκεί άρχισε το θέμα.
Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό όμως από αυτό σφηνοτουβλάκη. Πόσο έλλειψη αυτοπεποίθησης, ανάγκη αποδοχής, ψευτο-συμφωνία και ψευτο-αντικειμενικότητα φωνάζει (για σένα Κρούξε λέω, ναι). Άμα θέλετε να μιλήσουμε καμιά φορά για το "κιτς" και για πόσο μονόπλευρο και επιφανειακό κριτήριο είναι για την εσωτερική ποιότητα ενός πράγματος. Μέχρι τότε εγώ το υπόσχομαι, ότι ποστάρω εδώ πέρα θα είναι νεοκλασικό πάουερ μέταλ με μπλακ μέταλ φωνητικά και ζαν μισέλ ζαρ πλήκτρα, έτσι για σπάσιμο.
Μια χαρά ήταν το 70.000 sorrows (εντάξει εκτός του μεσαίου σημείου που γίνεται μπαρόκ ζαχαρίτσα)
ψυχολόγος νούμερο δύο μετά τον Ρα.
"για να δούμε το ψυχολογικό σου υπόβαθρο πριν εκφέρεις άποψη για το ατσάλι μας"
βρε ουστ από δω που έβγαλες και πόρισμα για την ψυχοσύνθεση μου.
Ε, να μην έκανες πίσω για το Θανάση Lightbridge! Σιγά που ωρίμασε μετά από αυτόν το μουσικό σου γούστο, μια χαρά ώριμο ήταν. Να μη ντρέπεσαι, να υποστηρίζεις τα πράγματα που γουστάρεις, αυτό εννοώ. Μπορεί τότε να έγραψα και γω τότε αρνητικές γνώμες αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αυτό εννοώ. Να μη φτάσουμε στο σημείο να αυτο-ευνουχιζόμαστε για να είμαστε στην κουλ παρέα του κάθε ικόνοκλαστ.
Χωρίς να θέλω να το παίξω υπερασπιστής του Χάρη, ναι, είναι από τους ανθρώπους που τα τελευταία 3 χρόνια αναθεώρησαν και αποδόμησαν πολλά.
Και όλα με βάση την μουσική τους αξία (αφού φαγώθηκε ο κάθε Ρα να ξέρει).
Εμπρός προς ένα τόπικ για Warlord που θα φτάσει στη σεξουαλικότητα του κάστορα, όπως μάντεψε ο Φθόγγον!
Το ER πιστεύω ότι έχει βοηθήσει αρκετούς χρήστες του. Κι εμένα προσωπικά. Συναναστρέφεσαι (έστω ηλεκτρονικά) άτομα με πολύ διαφορετικά γούστα, τρως αβέρτα κράξιμο, ρίχνεις κράξιμο, δέχεσαι ακούσματά τους (που παλιά απέρριπτες), δέχονται ακούσματά σου κ.ο.κ.
Όλα αυτά δεκτά και πραγματικά τα ασπάζομαι. Εξάλλου, έχω κάνει μια-δυο αναφορές στο παρελθόν γύρω από το ζήτημα. Έχω να ρωτήσω, όμως, κάτι άλλο: ο Krux αποδόμησε τα παλιά του ακούσματα για να προκρίνει ΤΙ; Π.χ. κάποιος αποδομεί το θεσμό της φιλοξενίας για να προτείνει μια πολιτική (υπό την ευρεία έννοια ο όρος) κατά την οποία η φιλοξενία θα λαμβάνεται ευρύτερα (χωρίς τις τωρινές προϋποθέσεις). Ο Krux αποδόμησε τον Ντολμάδα προς χάριν ποιού πράγματος; Επίσης, τον αποδόμησε/αποκαθήλωσε απερίφραστα; Ή κάποια ενοχλητικά σημεία του πακέτου 'Ντολμάδα' μονάχα;
Με μια κουβέντα, οι κρετινισμοί στον χώρο του metal περισσεύουν. Από μουσικά στοιχεία έως συμπεριφορές/απόψεις. Είναι, όμως, μονάχα αυτός ο χώρος που έχει κακώς κείμενα; Προσωπικά, δεν το πιστεύω. Επίσης, τα γούστα που έρχονται μετά την αποδόμηση κρατάνε για πάντα; Ή μήπως γίνουν κι αυτά αντικείμενα μετα-αποδόμησης και πάει λέγοντας; Εάν βρήκατε τη μουσική Γη της Επαγγελίας, ενημερώστε μας.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...47869533_n.jpg
Ο Χριστος ΣωζειQuote:
"Warlord Women's Wear" modeled by Tanit-Isis *NOTE: Any disrespectful comment will be DELETED! She is a friend and made this top herself.
Νόμιζα το θρεντ ήταν για warlord, αλλά αυτό εδώ είναι ενδιαφέρον.
ΛΥΡΙΣΜΟΣ
Εκτός αν έχει να κάνει με αληθινό ΑΤΣΑΛΙ.
το έχεις καταλάβει όμως οτι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν γίνονται πλέον μουσικές συζητήσεις στο φόρο είναι κάτι συμπεριφορές σαν την δική σου.
γιατί σου λέει ο άλλος "άσε ρε που θα πάω να εκτεθώ γι αυτά που γουστάρω και μετά να έχω τον κάθε ουρακοτάνγκο να με χλευάζει".
εγώ δεν βλέπω να έχεις συνεισφέρει κάτι στο τόπικ είτε θετικό, είτε αρνητικό προς τη μπάντα. είσαι εδώ για να κάνεις μόνο προσωπικές επιθέσεις. και δεν το λέω γιατί το έκανες σε μένα και το έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. το λέω γιατί κάνεις το ίδιο πράγμα στους 9 από τους 10 χρήστες εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το φόρο. νομίζεις οτι είναι εξυπνάδα και φαντάζομαι νιώθεις τεράστιος και γαμάτος κάνοντας όλα αυτά αλλά η αλήθεια είναι οτι για τους υπόλοιπους βγαίνει το εντελώς αντίθετο.
δεν σου κατσε ε ? :P
α, ΚΑΙ ασεβεια στον ναο του Θεου, το αθρωπινο σωμα
για τα λεφτα...
ΛΥΡΙΣΜΟΣ
Καμία σχέση.
Πάρε φωτό πίσω κίνησης και κρίνε μόνος σου :D
http://i45.tinypic.com/21l5pj6.jpg
ημουν σιγουρος οτι δεν λες παπαριες απλα ειπα να σε πειραξω λιγακι
χαλε ολε ιντιντ μαι φρεντ