Αμνήζιακ πες μας τι θα γίνει με τα μείον, πόσα και από που τελικώς.
Printable View
Αμνήζιακ πες μας τι θα γίνει με τα μείον, πόσα και από που τελικώς.
μη χαλάς το δεκάλεπτο σου σε ανούσια ζητήματα
^like a boss^
πάμε όλοι μαζί ρεφραιν:
Σας γαμεί, σας πήδα, ως το Άβαλον
Είναι αυτός, μέγιστος, ο τιτάνας ΦΑΙΡΣΤΟΡΜ.
Κομματάρα, να τα λέμε όλα.
ποτε κλεινει η καλπη?
ειμαι αναποφασιστος
μου κάνει συγκλονιστική εντύπωση που δεν έχει ψηφίσει ακόμα ο τσόνος.
τον φαντάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναποφάσιστο, να αγωνιά να πάρει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σωστή απόφαση
Den ka8omai na diabasw 15 selides malakies, alla pera apo proswpikwn sympa8eiwn, mono k mono epeidh merikoi to lene sobara oti tous enoxlei pshfizw na meinei.
Αν βγει ισοπαλία τι κάνουμε;
αν φύγει ο klapse το φορουμ θα είναι 10% πιο μάπα
θα μείνει, φαίνεται το πράμα μωρέ... τουλάχιστον απαυτό το πολλ, θα μείνει...
δε γαμιεται..ας μεινει
πραγματικό θρίλερ. αναζητήστε, ποντάρετε και κερδίστε την ψήφο μου στο ebay της γειτονιάς σας.
edit. sold to firestorm4
1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ
εγώ δεν ψήφισα
Λοιπόν, καταρχάς σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο πολλ. Κάποιοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και δε ρίξαμε κατευθείαν μπαν, κάποιοι άλλοι όχι. Λοιπόν η αλήθεια είναι η εξής. Πολλοί της "παλιάς φρουράς" συζητούσαμε τελευταία ότι έχει παραγίνει η κατάσταση με τους καθυστέρες που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια και δε δίνουν δεκάρα για το ερ. Ήταν σαφές ότι έπρεπε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλά δεν ξέραμε τον τρόπο. Η ιδέα μάς ήρθε ξαφνικά και ήταν ομολογουμένως η καλύτερη, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα (κι ας στεναχωριέμαι για κάποιους που θα τους ήθελα): όσοι θα ψήφιζαν να μείνει ο φάιρστορμ ή είναι καθυστέρες ή δεν ενδιαφέρονται που έχουμε γεμίσει καθυστέρες, οπότε σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να πάρουν πόδι και να πάνε στο ρόκινγκ ή όπου γουστάρουν. Τέσπα, τώρα την κάνω για αθήνα και δεν προλαβαίνω να μπανάρω 59 άτομα (κι έναν τον φάιρστορμ 60). Θα μπω αργότερα ή αύριο, δε βιαζόμαστε, το σημαντικό είναι ότι έχουμε μια καλή λίστα για ξεκαθάρισμα. Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην το πάρετε στραβά, θα δείτε από αύριο ότι είναι σωστή επιλογή, οκ, θα πέσει λίγο η κίνηση αλλά νομίζω ότι θα έχουμε επιτέλους ένα φόρουμ γαμάτο, έτσι όπως ήταν παλιά.
Spoiler
ή θα μπορούσατε απλά να φτιάξετε το γαμωιγκνορ (και τα λινκ στο μπραιτ)
Αποχωρώ από το φόρουμ.
Εεε πραγματικά δεν ισχύει αυτό και το ξέρεις ε. Το πολλ ήταν αρκετά αστείο για να λάβεις τα αποτελέσματα υπόψη. Ένα μεγάλο μέρος χρηστών ψήφισαν να μείνει επειδή είναι συμπονετικοί και αγαπούληδες (και καθυστερημένοι υπό μια έννοια, αλλά όχι αυτή που σε/μας ενοχλεί) και ένα άλλο απλά επειδή το πολλ ήταν χαζό. Δεν πιστεύεις ειλικρινά ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν τον firestorm και τον κάθε firestorm εδώ μέσα, ε? Κι αν υπάρχουν, σίγουρα δεν ξεπερνούν τους 5, όχι 59.
Δε θα μιλήσω για όλους, αλλά εγώ προσωπικά, όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ εδώ, ψήφισα μόνο και μόνο επειδή το κουράσατε. Ή μπανάρεις κάποιον ή όχι. Μπαν, ξεμπαν, μπαν, ξεμπαν, πολλαπλά φέηκς, σπάμμινγκ με τις ευλογίες των διαχειριστών, όλο αυτό το δράμα, οκ έχει πλάκα στην αρχή, αλλά μετά τις πρώτες 5 φορές καταντάει κουραστικό.
Αυτά από ένα χρήστη που παράτησε σιωπηλά το φόρουμ για 2-3 χρόνια, ακριβώς για τους λόγους που ανέφερες παραπάνω.
Η μαλακία είναι πως νόμιζα ότι το πολλ έκλεινε το βράδι και δεν πρόλαβα να ψηφίσω "να φύγει" για να αγχωθεί ο ΚΛΑΠΣΕ http://images.encyclopediadramatica..../Trollface.gif
Mαλακία.
Από κει και πέρα, το αφήνω εδώ που θα το δει η Ντράμσικ, γιατί στο τσατ δεν την πετυχαίνω σε ώρες που δε βρίζεται με τον Φάιρστορμ.
Άμα αντί για "bright" βάλεις "bright fap-fap" εμφανίζονται τα λινκς. Ω ναι.
To bright fap fap είναι γενικά διαφορετικό όμως. Το δοκίμασα δυο μέρες, αλλά τελικά με χάλασε.
ban τον admin και απολυτη αναρχια .
Δεν ήθελα να το πω γιατί είναι πολύ αστείο αυτό που γίνεται με τα λινκς στο bright αλλά μπορείτε να βάλετε πχ αυτό και να βλέπετε το ερ όπως θέλετε.
Μετά την εγκατάσταση, κλικ στο εικονίδιο κάτω αριστερά και find styles for this site :!:
Επιτελους λιγη δικαιοσυνη σε αυτο το φορουμ
επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μια δόση κυριολεξίας στην υπέροχη, φυσικά, δημοσίευση του δράκον και επιπλέον φιλτράροντας τις τοποθετήσεις αλλά και τους ψηφοφόρους των πολεμίων του Firestorm, καταλήγω στα εξής: οι λεγόμενοι "παλαιοκομματικοί" ζουν στην ανάμνηση του παρελθόντος, κάτι που έχει αλλάξει εδώ και χρόνια ανεπιστρεπτί. ένα μπαν στο Firestorm δε σώζει την κατάσταση. ψάχνετε για αποδιοπομπαίους τράγους όταν στη πραγματικότητα για να επανισχυροποιηθούν όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, χρειάζονται περισσότερη όρεξη και δραστηριοποίηση. γενικά πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι το φόρουμ έχει εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό και θα συνεχίσει να μετσαλλάσσεται. όποιοι επιθυμούν να φέρουν αυτήν τη διαδικτυακή κοινότητα πιο κοντά τους, είναι (και) στο χέρι τους να γίνουν πιο ενεργοί ώστε να μεταφέρουν λίγο από το ύφος τους στο πολυαγαπημένο μας φόρουμ.
λοιπον
2 πραγματα εχω να πω
πρωτον, αυτος ο φαιαρστορμ που στο διαλο σας εχει ενοχλησει? εγω χαμπαρι δε τον εχω παρει τοσο καιρο.
δευτερον. αν αγαμημενε μας αντμιν θελεις να φερεις το φορουμ στις παλιες καλες εποχες,
στα ρχιδια μας ρε
ΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ 90ς ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
οσοι φοβουνται μη γινουμε ροκιν
σταρχιδια μας επισης
(μιλαω εκ του ασφαλους εχω κιαλλο λογαριασμο)
εγώ πάντως αγαπάω και το τωρινό ερ, το ζήτημα είναι ότι ο ρόκαβλον και ο κάθε attention whore του παρελθόντος ήταν ξεχωριστή και πρωτότυπη μορφή και μάς άφησε τόνους flames, ατάκες και σκηνικά. ο firestorm και η νέα γενιά που ανακάλυψε ότι μετά το chat του yahoo και το hi5 υπάρχει το 4chan και κάτι "μέμε" είναι απλά μηχανές επαναποσταρίσματος αστείων που έχουν δημιουργηθεί σε άλλο περιβάλλον, σε τραγικό αριθμό και πρήξιμο. δεν είναι θέμα βλακείας ή μίσους, απεχθάνομαι πολλούς χρήστες περισσότερο από τους firestorm και κλάψε κλπ., αλλά εκείνοι αφήνουν το δικό τους σημάδι με ένα ποστ αηδία, δε χρειάζεται να σκρολλάρουμε χιλιάδες ποστς για να βρούμε μήπως υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον στη γαμωσελίδα. ακόμα και η γιουλάι έχει τη φάση της γιατί θα λέμε κάποτε ότι υπήρχε μια τύπισσα σε εκείνο το φόρουμ που πόσταρε για μήνες τι ταινίες παίζει το βράδυ η tv, τα "trolls" τι προσφέρουν; απλά αναλώσιμα ποστ που κάνουν το φόρουμ πιο δύσχρηστο, τίποτε ενδιαφέρον- είτε επειδή ΓΑΜΑΕΙ είτε επειδή εξοργίζει.
Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.
Και επειδή τα λόγια είναι περιττά:
Spoiler
Spoiler
Καταγγέλω επίσημα τα αποτελέσματα αυτού του πολλ αφού ψηφοφορία είχε ήδη γίνει και με το σωστό αποτέλεσμα μάλιστα.
Αν και βέβαια δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία αφού πιστεύουμε πως οι υποσχέσεις θα τηρηθούν