θα σου σπαγα ταρχιδια επι μια ωρα
Printable View
Βλεπεις και συ το "θελω" ροζ και το "πουτσος" κοκκινο?
Ο χρηστης Custom User ηταν online και παιζαμε haxball κατα τη διαρκεια της αλλαγης του ετους στην Ελλαδα :touched:
Εχασα 5-2 γιατι ειχα λαγκ :(
Μίνι έκδοση: Με τον πατέρα μου τώρα τα χριστούγεννα παίξαμε μια παρτίδα σκάκι που κράτησε 5 μέρες (λόγω επισκέψεων κλπ κλπ) και (φυσικά) κάθε που σταματούσαμε έβγαζα φωτογραφία τη σκακιέρα με το κινητό σε περίπτωση που σκουντήσει κάποιος τα πιόνια.
Όσον αφορά .bat κλπ, ο λόγος που ασχολήθηκα πρώτη φορά με αυτά ήταν για να φτιάχνω διαφορετικά boot disk ωστε να έχω 1) Πολλή base memory για το frontier 2)XMS για το ultima και 3) EMS για το wing commander
Υ.Γ.: πινκ σε όποιον (άλλον) παραδεχτεί οτι μικρός άφηνε δισκέτες πάνω στην κεντρική μονάδα και μετά αναρωτιόταν γιατί χαλούσαν τα αρχεία
Edit για το TIE Fighter: Δεν το αγόρασα ποτέ όταν βγήκε (δεν πέφταν γενέθλια κοντά; δε θυμάμαι γιατί) και κάθε τόσο καθόμουν και διάβαζα ένα 5σέλιδο αφιέρωμα που είχε κάνει το αγγλικό PC Gamer και έδειχνε όλα τα σκάφη με εικόνες και σχόλια κλπ για να ξεχνιέμαι.. Γενικά αυτό το έκανα με πολλά παιχνίδια που δεν μπορούσα/δεν με άφηναν να πάρω...
ξεκίνησα να παίζω haxball με τον αδερφό μου. μετά από 5-6 ματς βαρεθήκαμε και ξεκινήσαμε το μονοκόμματο (από την μία εστία στην άλλη, προχωράμε μέχρι το κέντρο για να κάνουμε σουτ), στο οποίο έχασα γιατί ακούμπησα την μπάλα 2 φορές και ο αδερφός μου κέρδισε πέναλτυ το οποίο και έβαλε. μετά σκεφτήκαμε να παίξουμε "χρυσό γκολ", δεν ξέρω πως το λέγατε εσείς, ένα φάουλ ένα πέναλτυ και μια κατεβασιά. μετά από αποτυχημένες προσπάθειες για να βάλουμε ένα γκολ, φτάσαμε στο "ένα εγώ ένα εσύ", ο αδερφός μου έχασε την κατεβασιά, εγώ έβαλα το πέναλτυ με τεχνικό πλασέ στο γάμα και ΝΙΚΗΣΑ. :happyjump:
To θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ να παίρνεις βούτυρο απο το κουπάκι (το σοφτ δηλαδή) και αντί να το παίρνεις ομοιόμορφα από όλη την επιφάνεις, να σκαβεις!!!
Επίσης αδιανόητο να πατάς στο μέσον του σωληναρίου να βγει η οδοντόκρεμα.
Μεγάλες μάχες στο σπίτι για αυτά τα δύο.
Οδοντοκρεμα εννοειται την παταω οπου ναναι
όταν κλειδώνω την εξώπορτα(κανονισμός ντε) πρέπει το κλειδί να μπει ΠΡΙΝ η πορτά κλείσει. νόμος απαράβατος.
Οποιος πατάει την οδοντόκρεμα από οπουδήποτε εκτός από την κανονική μεριά (και κυρίως από τη μέση όταν είναι καινούριο το σωληνάριο), χρήζει δημόσιας εκτέλεσης.
Το συνειδητοποίησα σήμερα. Όταν τρώω kinder bueno, τρώω τα 2 πρώτα κομμάτια της μπάρας ένα-ένα και τα άλλα 2 πακέτο. Δεν έχω κάποιο λόγο, απλά συμβαίνει :-):-):-)
αμα ανατριχιάσω με κάτι δεν το ξεχνάω και ανατριχιάζω συνεχως με αυτό. Βλέπω Boardwalk Empire, τη σκηνή που η γκόμενα γρατζουνάει τον Thompson στο κρεβάτι και από τότε όποτε τον βλέπω ανατριχιάζω. Παίζει να μου κατέστρεψε τη σειρά αυτό
Στην πορτα της εισοδου κατω,αφου ανοιξω,αντι να τραβηξω το κλειδι εξω απο την τρυπα,κλωτσαω την πορτα ελαφρα προς την αντιθετη κατευθινση για το ιδιο αποτελεσμα.
χα! εγώ σπρώχνω την πόρτα με το κλειδί στη θέση που είναι ελεύθερο και βγαίνει από την κλειδαριά καθώς ανοίγει η πόρτα!
(αλλά μόνο πάνω που το κλειδί είναι ασφαλείας και δε θα στραβώσει)
Ανεξάρτητα από το πόσο διψάω δε μπορώ να πιώ στα καπάκια δεύτερο ποτήρι νερό - ακόμα κι αν το ποτήρι είναι κρασοπότηρο ή πιο μικρό. Όταν διψάω της πουτάνας φροντίζω να διαλέγω απλώς το μεγαλύτερο ποτήρι/κούπα που υπάρχει στο ντουλάπι για να είμαι ok.
δε θέλω να φοράει κανένας άλλος της παντόφλες μου και φοβάμαι τα πυροτεχνήματα όταν σκάνε πάνω απο το κεφάλι μου
όταν περνάμε κάτω από γέφυρες με το αυτοκίνητο σκύβω το κεφάλι μου.
Κανω αυτο με το φαγι που αναφερθηκε νομιζω και απο αλλους, θελω π.χ. αν στο πιατο εχω πατατες ρυζι και κρεας και σος να τρωω μια μπουκια απ το καθενα με τη σειρα, μεχρι να φτασω στο τελος οπου θα χει μεινει μια μπουκια απ'το καθενα και θα τις φαω με σειρα ωστε να μεινει το πιο νοστιμο(δλδ κρεας) στο τελος.
Οταν περπατω στο δρομο ή παω καπου με λεωφορειο/αμαξι παντα χαζευω και διαβαζω απο μεσα μου τις πινακιδες μαγαζιων κ.λ.π. και αν ειμαι με παρεα ενιοτε τις διαβαζω και φωναχτα στην παρεα μου.
Αν περπαταω και υπαρχει φυλλο ξερο χαμω θα βγω απ' το δρομο μου για να το πατησω. Το ιδιο και με περτικαλια/μανταρινια/οτιδηποτε, για να τα κλωτσησω.
Οτι αναπτηρας υπαρχει στην παρεα και πεσει στα χερια μου(που θα πεσει),παροτι δεν καπνιζω θα τον τελειωσω γιατι θα παιζω μ'αυτον κανα 2ωρο συνεχεια.
Πριν κοιμηθω γεμιζω ενα ποτηρι με νερο και το χω διπλα μου σε περιπτωση που διψασω αλλα καθε μα καθε πρωι ειναι ανεπαφο.
Επισης οι παντοφλες πρεπει να ναι σε συγκεκριμενο σημειο και οχι αναποδα ή πεταμενες η μια να κοιταει κειθε κι η αλλη δωθε.
Αν ειναι να ξεκινησω κατι, π.χ. διαβασμα ή δουλειες του σπιτιου ή κατι, θελω και επιδιωκω να ειναι ακριβως ή και μιση η ωρα, αλλιως θεωρω οτι δεν θα παει καλα το πραμα.
Τα μακαρονια παντα και μονο σε βαθυ πιατο.
Κοιμαμαι ακομα και το καλοκαιρι με κλειστα πατζουρια και τζαμια γιατι νιωθω οτι θα μπουνε μεσα ολα τα κουνουπια και οι κατσαριδες του κοσμου.
Ακομα κι εναν αδειο φακελο να σβησω ή ενα αρχειακι στο πισι, πηγαινω αμεσως και αδειαζω και τον καδο ανακυκλωσης. Το ιδιο κανω και με τις κλησεις στο κινητο μου, αμεσως μολις τελειωσω μια κληση, την σβηνω κιολας.
Κοιταω το ποτο μου 15 φορες πριν πιω γιατι φοβαμαι οτι εχει πεσει μεσα μυγακι/τριχα/σταχτη. Αυτο προσπαθω να το αποβαλλω τελευταια.
Ολα αυτα προερχομενα απο μια κοπελα που περιπου 24 ωρες πριν κανει το ποστ αυτο δηλωνε γεματη περηφανεια πως "διαβαζει αυτο το θρεντ με τις καιλες και τις καμμενιες και χαιρεται που συνειδητοποιει πως δεν εχει κανενα ψυχαναγκασμο"
Ioannis likes this :thumbsup:
Aυτα τα κανω κι εγω, ειδικα πορτοκαλια μανταρινια τα γαμαω τη μανα.
Οταν ημασταν μικροι και γυρνουσαμε απο το σχολειο, ο σκοπος μας ηταν να κλωτησουμε το μανταρινι ή το πορτοκαλι και να το πατησει το διερχομενο αυτοκινητο. Οποτε τριπλαραμε μεχρι να ερθει το αυτοκινητο και μετα σουταραμε. Μετρουσαμε και σκορ...
Σοφι-κ εχω και γω τα ιδια, σχεδον ολα, αλλα..
Σας εχω ολους.
Χθες κατα τις 5 τ' απογευμα και γυρω στις 24 ωρες χωρις υπνο, προσπαθω να μεινω ξυπνιος για να μπορεσω να παω σε ενα ραντεβου στις 6:30.. Χανω ομως στη μαχη με το παπλωμα και κλεινουν τα ματια χωρις να το καταλαβω. Τανοιγω αγχωμενος και κοιταω το ρολοι : 8:30. Ακριβως η ωρα που θα γυρνουσα σπιτι να κοιμηθω και να ξυπνησω νορμαλ το πρωι. Ξενερωμενος, ξανακοιμαμαι. Ξυπναω πριν 5 ωρες. Μην εχωντας ουτε pc ουτε λεφτα για νετ, μπαινω στο ΕΡ και στο μσν απ το κινητο, ενα ταπεινο nokia n82 μπας και βρω καναν ξεχασμενο να περασει η ωρα. Βαζω νακουσω το bleeding και μετα το theli. Οταν ξεκινησα να γραφω το ποστ ημουν στην αρχη της 3ης φορας που ακουω το theli. Κανω 10 ωρες να γραψω στον φιξξξερ στο μσν ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΕΙ?! Που μου λεει 'τοση ωρα περιμενα να γραψεις κανα σεντονι' Τωρα ειμαι στο προτελευταιο τρακ. Με τοσο βαρυ μουλτιτασκιγκ μου βγαλε ηδη χαμηλη μπαταρια ενω το χα ολη μερα φορτιζε. Αλλο ενα μισαωρο απομενει περιπου μεχρι να ξυπνησουν οι δικοι μου και να μπορεσω να κατσω στο ps3 να παιξω τα καινουργια παιχνιδια που ηρθαν χθες απ το ζαββι. Μπηκα αισιως στη 4η φορα και το αριστερο ακουστικο των ultimate ears μου αρχισε να κανει ζζζζ γιατι ειχαν μπει στο πλυντηριο μαζι με τη ταυτοτητα μου και εκτοτε αντιμετωπιζει προβληματα, πρεπει καποια στιγμη να τα στειλω για ΡΜΑ αλλιως θα συνεχισω να ακουω therion σα να εχω σαπουναδες σταριστερο αυτι. Ενα σωρο αχρηστες πληροφοριες, δε ξερω γιατι τα γραψα ολα αυτα, αυτο που ξερω ειναι οτι τα χερια μου πονανε αλλα καπως πρεπει να περασει η ωρα μου, δημιουργικα! Ειμαι σιγουρος πως επελεξα τον καλυτερο τροπο. Ξημερωσε. Και μολις ξυπνησαν! Παω να συνεχισω το ασυστολο καψιμο μου ΓΕΙΑ ΣΑΣ
firestorm σε αγαπάω κατέβα αθήνα και θα σε προπονήσω ως νέος Pai Mei
είμαι σπίτι της φίλης μου τις προάλλες και καταλάθος πατάω την παντόφλα darth που έχει και εντελώς ασυναίσθητα γυρνάω και του ζητάω συγνώμη! :touched:
ΚΑΛΕ ΣΤΟΝ ΝΤΑΡ ΒΕΙΝΤΕΡ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
είσαι τόσο μάγκας που δεν θα του ζητούσες αν τον πατούσες?
είναι αλήθεια, δεν με έπαιρνε!
trww xartakia rizzla, kai masoulaw ta kapakia apo stilous bic.
Double post :d .Mikros ekana parea me ena geitona mono k mono giati ithela na xanapaw spiti tou gia na klepsw ena stylo parker p eixa stabarei :P
http://static.letsbuyit.com/filer/im...point-pen.jpeg
μπλιαχ
Δεν την παλεύω να τρώω έξω μόνος μου, το θυμήθηκα τώρα που αντί να πάω να φάω επικό burger pj clarke's στα 600 μέτρα από το ξενοδοχείο παίζει να παραγγείλω καμια μαλακία από το room service...
ελπίζω να ξεκολλήσω...
εντιτ: οκ ξεκόλλησα, γάμησε το μπέργκερ
παλιότερα το είχα και εγώ αυτό αλλά το ξεπέρασα πριν μερικά χρόνια που είχα στο κέντρο τη σχολή το πρωί και μετά κενό κάνα δυο ώρες και μετά άλλες δουλειές πάλι κέντρο οπότε δεν έπαιζε να γυρνάω σπίτι.