Αν είναι, πάντως, τα γαλακτοκομικά δεν ενδείκνυνται.
Printable View
Αν είναι, πάντως, τα γαλακτοκομικά δεν ενδείκνυνται.
Δε ρισκάρω να πιώ γάλα. Ήπια ένα χαμομήλι, θα πιώ άλλο ένα. Απ'τη στιγμή που πόσταρα μεγάλωσαν τα διαστήματα μεταξύ των πόνων, οπότε ίσως τσάμπα πανικοβλήθηκα.
Έλκος από το πουθενά δεν υπάρχει (εκτός αν είχε και από πριν πόνους).
Δηλητηρίαση λογικά, εννοείται εμετός (συνήθως έρχεται και μόνος - όπως και οι τσάρκες στην τουαλέτα).
Αν επιμείνει, που οκ πάνε ήδη 2 ώρες, πάρε στο κέντρο δηλητηριάσεων.
perastika kardoula mou
Ξέρασα λίγο, πίνω χαμομήλι, και κάνω υπομονή. Ευχαριστώ γκάης.
η πρωτη μου τροφικη δηλητηριαση στη Ριγα με κρεββάτωσε μια ολόκληρη μέρα και την επόμενη ήμουν σα κοτόπουλο, οπότε υπομονή
σαν αρχοντας των ξερασματων εχω να σου πω το εξης.
πρωτον ακανεις αριστα μετο χαμομηλι. οχι τσαι, χαμομηλι. ειναι σουπερ για να σοθ φτιαξει το στομαχι. δευτερον πρεπει ολα τα χαλασμενα που εφαγες, να φυγουν. οποτε αν μπορεις βαλε και δαχτυλακι. και πηγαινε στην τουαλετα για το χοντρο.
επισης πινε πολυ χαμομηλισε φαση να φουσκωσεις. ετσι ωστε να βγει με εμτο πιο ευκολα και αυτο και οτι αλλη σαβουρα εχεις φαει. ξερω τι σου λεω
Παίζει να είναι και γανστρεντερίτιδα. Όπως και να'χει, και τα 2 περνουν σύντομα, οπόταν καλή δύναμη
ua xe gamhuei sto xesimo re an htan gastrenteritida
Απλώς ήθελε να πει «οπόταν».
Περαστικα Ντραμσικ, μαλλον απλη γαστρεντεριτιδα ειναι, και απλα πρεπει να κανεις υπομονη.
Η γαστρεντερίτιδα έχει ως συστατικό στοιχείο της τον πυρετό απ' ότι ξέρω.
Πριν 3-4 βδομάδες, σε εξοχικό φίλων, με πείθουν να πάμε ταβέρνα (κάνω διατροφή και δεν τρώω μαλακίες), τρώω λίγο απ'όλα και, μετά από κανά 2ωρο ύπνου, τρέχω τουαλέτα και ξερνάω. Για την ακρίβεια, είχα το κεφάλι μου πάνω από το νιπτήρα και ξερνούσα ενώ, ταυτόχρονα, έψαχνα να βρω τρόπο να φτάσω τον κώλο μου στη χέστρα, πριν θρηνήσουμε θύματα. Ευτυχώς ήταν κοντά.
Τελικά, ξέρασα μια φορά, πήγα τουαλέτα άλλες 2-3 και αυτό ήταν όλο. Παρολαυτά μου κόπηκε η όρεξη και η διάθεση για ολόκληρο το επόμενο 24ωρο. Δεν έμαθα ποτέ αν ήταν γαστρεντερίτιδα ή δηλητηρίαση, αλλά, γενικά, δε με θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου άρρωστο, οπότε δε με έπεισαν όταν μου ανέφεραν το πρώτο. Από την άλλη, όλοι έφαγαν από τα ίδια πιάτα. Meh.
E αν από τη μπριζόλα στον ατμό, την σαλάτα και τα δαμάσκηνα πήγες στα κοντοσούβλια, στα τηγανιτά κολοκυθάκια και λοιπά ξίγκια μίας κάποιας κακής ποιότητας, και γω δεν το κόβω να ναι γαστρεντερίτιδα.
γιατι η τεχνη συμβαδιζει με την πεζη καθημερινοτητα
το λοιπόν
πάτησα μια βίδα ( . ) η οποία καρφώθηκε στην πατούσα, ένα φανταστικό θέαμα, ένα υπέροχο βράδυ, γελάω μόνος.
η βίδα δεν ήταν σκουριασμένη, έβαλα οινόπνευμα και ΜΕΡΚΟΥΡΟΧΡΩΜ και χάνζαπλαστ για να περιορίσω το λουτρό αίματος που ακολούθησε. υπάρχει λόγος να πάω σε νοσοκομείο ορ σθ ή να κάτσω σπιτάκι μου και να δω Ράδιο Αρβύλα;
εχω πατησει δις προκα κλπ και μαλιστα στον δρομο και δεν επαθα τπτ αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα :p
Συνήθως ένα αντιτετανικό εμβόλιο το κάνεις.
Αυτό. Κάνε ένα αντιτετανικό για να είσαι κομπλέ.
έριξα ένα εμβόλιο στο στρατό για τέτανο (πριν 5 χρόνια). τέλος πάντων, θα περάσω από ένα φαρμακείο αύριο να κάνω τα κουμάντα μου.
το μονο που μ ενδιαφερει πραγματικα ειναι οτι παλι δε θα παιξεις την Παρασκευη?
Για πείτε τι ξέρετε γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ λιγάκι.
Το μικρό δάχτυλο και ο παράμεσος του δεξιού χεριού είναι μουδιασμένα εδώ και κανά τριβδόμαδο, σε σημείο να έχω χάσει αρκετή από τη δύναμη της λαβής μου και να δυσκολεύομαι στο να κλειδώσω/ξεκλειδώσω την πόρτα-να σβήσω το τσιγάρο μου στο τασάκι-ακόμα και να φάω.
Πήγα σε ένα φίλο γιατρό και με λέει ''σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα σπυράρα,ξεκούρασε το και όλα θα γιάνουν''. Αλλά όντας δεξιόχειρας είναι λίγο δύσκολο ως και μπακάλικο να μου λες ξεκούρασε το νομίζω. Έχετε ιδέα εσείς οι γιατροί του φόρουμς(φάντομντακ) ή κανάς συμπάσχοντας τι παίζει? Ή σε τι γιατρό να απευθυνθώ?
και όχι, τη μαλακία δεν την κόβω.
Από ανάγκη όμως, μπορείς να γίνεις αμφιδέξιος.
Δοκίμασε να φορέσεις νάρθηκα για να περιορίζει τις κινήσεις των δαχτύλων. Θα μπορείς να κάμεις διάφορα πράματα, χωρίς να τα κουράζεις παραπάνω από όσο πρέπει. Ε και κάποια στιγμή θα γιάνουν.
Άσε τα κομπογιαννίτικα και πάνε σε γιατρό. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί (χτύπα ξύλο) να είναι και κάτι πιο σοβαρό.
νευρολογο μαλλον θες
η' δοκιμασε να τον παιζεις με το αριστερο για καποιο διαστημα
ορθοπεδικό θέλει μάλλον, δεν ξέρω αν είναι σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα. να πας σε γιατρό!
στείλε πιέμ στον sand merchant να σε φτιάξει στο άψε σβήσε, εγγύηση ο γιατρός του φόρουμ
μπέρνι δεν το'χω καθόλου με τα παιχνίδια οπότε αποκλείω να έγινε από κάτι τέτοιο. γενικά με έπιανε πότε-πότε αλλά ποτέ τόσο έντονα και τόσες πολλές μέρες.
έχω ανησυχήσει λίγο γιατί σήμερα πήγα να βιδώσω ένα γυαλί και το χέρι δεν συνεργαζόταν καθόλου, τρεμόπαιζε.
βτς ο γνωστός που με κοίταξε νευρολόγος είναι και απλά μου είπε ξεκούραση. μάλλον θα πάρω και άλλη μια γνώμη όμως.
ο σαντ μέρτσαντ τι γιατγός είναι?
εχεις πμ
pροβληματισμενο μυαλο, μπορει να ποσταρω σα μπερνης αλλα κρυβονται αληθειες απο πισω. παρε ενα περικαρπιο ετσι ωστε να σου περιορισει τη κηνηση του καρπου σου. οταν ο αλλος σου λεει ξεκουραση εννοει να μη ταλαιπωρεις τον καρπο σου. αυτο γινεται ειτε οταν κοιμασαι (επειδη δε κουνας τον καρπο σου) ειτε οταν εχεις κανα περικαρπιο. παγενε αγορασε ενα μαν
Eχει κανει κανεις αθροσκοπηση για αφαιρεση μηνισκου? Μετα απο ποσο διαστημα σταματανε οι ενοχλησεις στις τομες??