έχουμε κλείσει για 10.35-11.25 σπασίματα κ καγκελάκι
Printable View
έχουμε κλείσει για 10.35-11.25 σπασίματα κ καγκελάκι
ok eimai flwros kai eisai alani. alla gia kapoio gamimeno logo oute persi se eida pou8ena oute to 2004 pou htan wraia. xm? EXEI TPT SIMERA,H 8A PAW NA GLEIFW TON KWLO THS PAPOULIA STH DOULEIA?
ναι έχει δίκιο ειδικά πέρυσι ήμουν σπίτι μου κ έβλεπα μπάχαλα από τις ρουφιανοκάμερες του μάκη.
σήμερα έχει δικαστήρια.
αυτοι ειναι αλανια http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=109852
πεθανα στα γελια με τον ξεχασμενο μπατσο.
η μεγαλυτερη χθεσινη ξεφτιλα ηταν τα προπυλαια. δεν γινεται να το ανεχτηκε ο κοσμος αυτο. τελικα τα παππουδια οι εεκιτες εχουν υπαρξει οι μονοι μαγκες των ημερων.
ρφο καμια συγκεντρωση αλληλεγγυης στο ρεσαλτο πουθενα;
Καλκι, μολις ειδα στην TV οτι αυτοι του ρεσαλτο αφεθηκαν ελευθεροι.
Khalkji είχε κάθε μέρα στα δικαστήρια του Πειραιά. Κάπου τώρα έχει πάλι γιατί ξεκινάει η δίκη για τους αλληλέγγυους του Δημαρχείου. Οι του Ρεσάλτου τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και θα οριστεί δικάσιμος. Σίγουρα θα κανονιστεί κάτι για οικονομική ενίσχυση (μόνο οι εγγυήσεις είναι 42000ε), για άλλα θα δούμε, τον πρώτο λόγο άλλωστε τον έχει το Ρεσάλτο.
πω ρε πουστη και ειμαι ασχημα χανγκοβεριασμενος. τωρα καπως μου καθεται να παω σε πορεια της ακ γαμωτο αλλα δεν βαριεσαι, ειναι για καλο σκοπο.
οι του δημαρχείου δεν έχουν πάρει ακόμα τις δικογραφίες τους [βασικά ούτε καν στην γραμματεία δεν έχουν πάει ακόμα] αλλά τους ενημέρωσαν χ8ες πως είναι 600 περίπου σελίδες.
ε κ λογικά το πάνε για αναβολή.
όχι ρε συ, δεν ισχύει αυτό:
:?:Quote:
- Ένας με χρηματική εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ.
- Δύο με χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας
- Έξι με χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ ο καθένας.
- Τέσσερις χωρίς καμμία εγγύηση
- Οι υπόλοιποι με λοιπές εγγυήσεις (απαγόρευση εξόδου, παρουσία στο Α.Τ.)
http://www.tvxs.gr/v27858Quote:
Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του χώρου καλείται να καταβάλει εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ, 3 άτομα, που είχαν κλειδιά του χώρου 5 χιλιάδες ευρώ και οι υπόλοιποι 13 θα καταβάλλουν το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ.
:?:
ναι το είδα και εγώ αυτό αλλά κάτι μου λέει ότι το indy έχει δίκιο.
ας μας πει η lady που είναι και ο τομέας της:)
αχαχαχα τα του ιντυ μου έχουν πει κ μένα, αλλά θα επιβεβαιώσω αργότερα ;)
α, επισης
ΕΝΑ - ΔΥΟ - ΤΡΙΑ
ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΜΟΙΡΙΑ
Μηδέν. Πάτος. Λαιφστάιλ αναρχία.
γαμάει.
πασοκικη λερα οταν περασεις εστω και ενα δευτερολεπτο σε κρατητηριο ελα να ξαναμιλησεις για μπατσοι και ξυλο
Εγώ; Γιατί μετράω δυο φορές στοκελίτριάντατρία ήδη.
εδιτ: α, ο Ι. μάλλον.
Η σύλληψη του μέλους του ΕΕΚ από τους φρουρούς της "Δημοκρατίας"Χρυσοαυγίδη
http://i45.tinypic.com/2s929dz.jpg
http://i47.tinypic.com/27wwow2.jpg
Εκτός που συλλαμβάνουν προληπτικά και προκλητικά έναν προφανώς αθώο άνθρωπο- διότι τι θα μπορούσε να είχε κάνει κρατώντας το πανό;- προσέξτε και το αδιανόητο:
Συλλαμβάνουν και το πανό, το οποίο μάλιστα ένας (ακόμα) τρελαμένος μπάτσος χτυπάει με το γκλομπ κι ύστερα το κλωτσάει!!!
Η κωμικοτραγική παράκρουση του ένστολου δολοφόνου συνεχίστηκε επί ώρα ώσπου...
...Τελικά το αναρχοκομμουνιστικό μιαρό πανό υπέκυψε στα τραυματά του αφού το έσκισε με τα χέρια του ο φρουρός της "Δημοκρατίας"Χρυσοαυγίδη.
http://mpatsok2009.blogspot.com/2009...post_5405.html
2 μαρτη 2010 η δίκη για το δημαρχείο
Χμ. Στο ρεσάλτο γίνονται συναυλίες; Υπάρχει εξοπλισμός;
Νέα μέτρα ανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Ο ίδιος ανήγγειλε την κατάθεση σχεδίου αντεγκληματικής πολιτικής για την άλλη εβδομάδα. Επιπλέον, ενημέρωσε πως από τις 2 Ιανουαρίου όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά στις στολές τους, όταν θα απασχολούνται κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων. Παράλληλα, δεσμεύτηκε για την απαγόρευση της χρήσης χημικών και δακρυγόνων από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.
Λοιπόν, μέσα στα σκατά των τελευταίων ημερών, αυτό είναι ένα καλό νέο (αν ισχύσει). Φαντάζομαι βέβαια ότι θα αντικατασταθούν από εκτόξευση νερού και δεν ξέρω τι άλλο, αλλά τουλάχιστον δε θα τρώμε άλλο καρκίνο στις πορείες.
θα φάμε τρελή πούτσα...
Καλά ναι, πού να δεις και την υπόλοιπη ανακοίνωση, πχ "Αναφορικά με την υπόθεση του Ρεσάλτο, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της, ενώ επέκρινε τη στάση του δημοτικού συμβουλίου του Κερατσινίου, υπογραμμίζοντας ότι τις καταστροφές στο δημαρχείο της πόλης, δεν θα τις πληρώσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά ο φτωχός εργαζόμενος πολίτης και δημότης του Κερατσινίου." ενώ ΔΕΝ έγιναν ζημιές. Αλλά φυσικά τα μμε θα παίξουν πολύ περισσότερο τη δική του ανακοίνωση παρά του ΔΣ Κερατσινίου. Απλά απομόνωσα το μόνο θετικό γιατί από σκατά χορτάσαμε. Εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για "μεγαλοψυχία" απλά αντικειμενικά είναι ένα (1) καλό (μέσα στα 100 σκατά).
μωρέ ποιο είναι το ένα καλό?
μπιζάριε μάλλον ότι θα βάλει αριθμούς στις στολές των ΜΑΤ.
οι Δ έχουν αριθμούς;
Ότι οι μπάτσοι στις στολές τους θα φέρουν ένα προσωπικό διακριτικό (έναν κωδικό ή κάτι) όπως κάνουν σε διάφορες χωρες για να αποφεύγονται περιπτώσεις ασυδοσίας κλπ.
Θα έχουν και στις κουκούλες νούμερα φαντάζομαι εγώ.
βγάζουν τα χημικά βάζουν αντλίες, πλαστικές σφαίρες, σφαίρες με μπογιά που είχαν ρίξει πριν κάνα δυο τρία χρόνια στον κορυδαλλό κ όσοι φάγαμε έστω κ λίγο γεμίσαμε κοκκινίλες κ σπυριά.
για να μη το πιάσουμε στην καταστολή