ε η παραπληροφόρηση είναι μαλακία.
ε η παραπληροφόρηση είναι μαλακία.
το βιντεο ειναι απο χανια οπως και ο λιτης παρακατω:
ρεμουβντ
Last edited by attila; 08-12-2009 at 15:41.
χαχαχαχαχα
ΟΧΙ.ΝΟΜΙΖΑ.ΜΗΠΩΣ.
"I'm a brat. Get over it."
Kelly Osborne
εγώ πάντως γέλασα. άκου τον ξέχασαν!
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1202809
rfo, άσχετο, αλλά μιας και είχαμε πριν κάποιο καιρό συζήτηση για προβοκάτορες στα σπασίματα και διαφωνούσες. Δεν μπορώ να πω μαγαζί ή γενικά να δώσω παραπάνω ίνφο, αλλά σε κεντρικό μαγαζί πέρσι το Δεκέμβρη είχε πληρώσει ο ιδιοκτήτης ασφαλίτες και εν τέλει είχαν σπάσει όλα τα γύρω μαγαζιά, εκτός από το δικό του. Προφανώς και καταλαβαίνω ότι σε κάποιον τρίτο αυτό ακούγεται εντελώς ράδιο αρβύλα, αλλά είναι από κοντινό μου έμπιστο πρόσωπο η πληροφορία, για μένα δηλαδή είναι 99% φακτ. Δεν επανέρχομαι στο συγκεκριμένο γιατί φυσικά και δε θα πείσω κανέναν, απλώς το λέω.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Απλά πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σπασιμάτων δεν είναι από ασφαλίτες και ξέρω και κόσμο που είναι ικανός να σπάσει μέχρι και περίπτερο γριάς. Βασικά αυτό που έλεγα και στην προηγούμενη μας κουβέντα, ότι καλό είναι όταν βλέπουμε καφρίλες να μην αρχίζουμε τις θεωρίες συνωμοσίας και να κόβουμε τον μπούτσο μας ότι είναι προβοκάτσιες γιατί έτσι δεν καθόμαστε να σκεφτούμε τι οδηγεί τον καθένα σε αυτές τις καφρίλες.
Last edited by rage for order; 08-12-2009 at 02:48.
ντάξει αγκρί.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ε ρε συ ρφο,δεν θα έρθει ο άλλος μπροστά σου και θα γράφει στο μέτωπο του "ζήτω το 3ο ράιχ".'Αλλωστε είναι παραπάνω απο προφανές ότι όλα αύτα τα σώματα της ΕΛ.ΑΣ αποτελούνται κατά ένα σημαντικό μέρος από τέτοια σκουλίκια(όπως και οι σπέσιαλ φόρσιζ,αλλά αύτο είναι άλλο ζήτημα).
Αυτό που έχει σημασία,όχι τόσο για εμάς,αλλά για τη κυρα-Γιώργαινα είναι να χρησιμοποιούμε κάθε τέτοια πηγή που έχουμε σα μέσο αντιπληροφόρησης και αντιπροπαγάνδας.Γιατί δυστυχώς,έτσι οπώς έχουν έρθει τα πράγματα,όλα είναι εις βάρος μας.Καλά,δεν γραφώ κάτι προτότυπο έτσι και άλλιως,αλλά καλό θα είναι να τονίζονται κάποια θέματα.
Ήδη,έχει περάσει στο ντούκου η δολοφονική απόπειρα ενάντια στη τροτσκίστρια(με ιστορία στο κίνημα)από έναν τυχαίο γουρουνίσκο και το άσυλο καταρέει.Και είναι άλλα τόσα και τόσα,από τον Καλτέζα μέχρι τον Τζουλιάνι σε παγκόσμια κλίμακα που δεν ευαισθητοποιούν κανένα και στη καλύτερη δέχονται την υπάρχουσα κατάσταση.Διαφωνείς λοιπόν,ότι κάτι "εναλλακτικό" σε σχέση με την παπαγαλισμένη πληροφόρηση τους,τουλάχιστον θα τους ιντριγκάρει?Όχι.
Ακόμη και ο τελευταίος αχυράνθρωπος σε αυτή τη γη,που πάει και στηρίζει Βορίδη π.χ. θα σταματήσει να τον ακούει όταν μάθει ότι σαν ΕΠΕΝίτης έκοβε βόλτες το 85 με τσεκούρι.
Σόρρυ αν επεκτάθηκα πολύ,αλλά θαρρώ πως όλα λίγο πολύ έχουν σχέση.![]()
Мама Люба давай, давай, давай
Ναι ρε παιδί μου οκ, αλλά πες ότι έβγαινα εγώ σήμερα και έλα "παιδιά σήμερα οι μπάτσοι ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΑΝ την πορεία". Θα το έβλεπε αυτό ο ράντομ που ενδιαφέρεται λίγο αλλά όχι τόσο ώστε να κατέβει και θα έπαιρνε τον φίλο του που κατέβηκε να τον ρωτήσει τι παίχτηκε. Ο φίλος του θα του έλεγε ότι εγώ υπερβάλλω και από εκεί και πέρα κάθε φορά που θα μιλούσα για καταστολή αυτόματα ο άλλος θα υπέθετε ότι πάλι υπερβάλω. Οπότε καλό είναι να λέμε τα πράγματα ακριβώς όπως είναι και σε βάθος χρόνου θα κερδισμένοι θα βγούμε.
έντιτ νομίζω ότι δεν διαφωνούμε ακριβώς για το ίδιο πράγμα ε;