Μολις πυροδοτησει θα γινει ακομα καλυτερο.
υ.γ. Κας, εχεις πολυ τριχωτα χερια.
Printable View
Μολις πυροδοτησει θα γινει ακομα καλυτερο.
υ.γ. Κας, εχεις πολυ τριχωτα χερια.
Παιδιά έχω πάθει ζημιά μ'αυτον εδώ.. Έχω ερωτευτεί, είναι απο τα πιο όμορφα γατιά που έχω δεί. Τον σκέφτομαι σε φάσεις μέσα στη μέρα μου for fucks sake! Το βλέμα του είναι τρελά σοβαρό, μελαγχολικό και έξυπνο. Πρέπει να έχει φοβερή προσωπικότητα.
Zηλεύω τόσο που δεν είναι δικός μου :(
Δώστε του άλλα δέκα πίνκς.
Αυτό το θρεντ συγχρονίζει περιόδους, όχι αστεία.
Σοβαρά τώρα, το βλέμμα του ΣΚΥΛΟΥ δεν θα το αποκτήσει ποτέ κανένα κωλόγατο :pink:
Χλόη, η γάτα της απέναντι γριάς. Μ'έχει αφήσει να την φροντίζω εγώ πιο πολύ. <3
http://i242.photobucket.com/albums/f...siab/Chloe.jpg
http://i242.photobucket.com/albums/f...oublechloe.jpg
:cry:
δειτε τον βιντεο
http://englishrussia.com/?p=1199#more-1199
μεγαλες thrash στιγμες
μλκ άνετα μπορούν να σε φάνε ζωντανό τόσες γάτες ε
:shock:
Woooooow!!! Γατοκατάληψη.
Αριστογατες :pink::pink::pink:
Η λύση σε όλα μας το προβλήματα.
ντουμ,ντουμ,ντουμ,ντουμ, Τέχνη
Βρήκαμε τον Candiru του youtube thread!
Το μόνο καλό με την περίπτωσή σου είναι πως όταν την λες σε κάποιον, δεν χρειάζεται να πει κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή να σου επιτεθεί για να αποδείξει ότι είσαι αστείος. Είναι κοινώς αποδεκτή αλήθεια.
xaxax, pioyr fakin Καντιρίστικο στυλ απάντησης^ !11`1~
Αυτά είναι.
Λοιπόν, παρατήρησα σήμερα ότι το γατόνι μου ανακάλυψε τελικά το λιλί του και μάλιστα έπαιξε για λίγο μαζί του εμφανώς παραξενεμένο, μέχρι που βαρέθηκε και ξεράθηκε στον ύπνο. Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να καθίσω να του εξηγήσω κάποια πραγματάκια για τις μελισσούλες και τα ελεφαντάκια. Αυτό δεν με απασχολεί, κάτι θα βρω να του πω, στην τελική θα αυτοσχεδιάσω, όμως θα δώσω στο παιδί μου τις απαντήσεις που ποτέ δεν πήρα απ'τον πατέρα μου :|
Άλλο θέλω να ρωτήσω εδώ.
Τι παίζει με φάση_στείρωση?
Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να την κάνουμε?
Μήπως είναι καφρίλα?
Είναι απαραίτητη?
Πείτε όσοι γνωρίζετε, να μαθαίνει και ο κόσμος, να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει στην πορεία. Όσοι αποφασίσουν να πάνε τέλος πάντων :ρ
Spoiler
απλα καθαριζετε ρε
Εντάξει και να αυνανιζόταν δε θα με πείραζε. Για τη στείρωση τη ξες!
Μάλλον δεν έχεις δει γάτο να αυνανίζεται.
Δεν καθαρίζεται κασχερν. Τον παίζει κανονικότατα.
:moutza:
Εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι στα αρσενικα. Εκτός αν έχει πρόσβαση σε θηλυκες για να γαμάει.
Αν έχει, το πρόβλημα είναι πως αν δεν τον στειρώσεις θα γυρίζει σαπισμένος στο ξύλο, με διαμελισμένα αυτιά και γρατζουνιές στη μούρη, αφού πρώτα θα εξαφανίζεται για μέρες.
Αν δεν έχει πρόσβαση σε θηλυκές, θα κλαίει σα μαλάκας διαρκώς, ΔΥΝΑΤΑ και κυρίως βραδινές ώρες στα μπαλκόνια ξεσηκώνοντας τη γειτονιά, καλώντας ταίρια και θα βασανίζεται γενικά γιατί δεν θα μπορεί να ξεδώσει. Σιγά σιγά θα αλλάξει τελείως συμπεριφορά/χαρακτήρα απο την αγαμία. Ξέρω γιατί κι εμείς έτσι μαλακιστήκαμε με τον γάτο μου ("έλα μωρε τι να τον στειρώσουμε αρσενικό είναι") και τώρα έχει γίνει μια κομπλεξικη πουστάρα του κερατά που φοβάται και τη σκιά της.
Στείρωσέ τον κανονικά. Απο ηλικία μια χαρά τον κόβω (ρώτα κάνα γιατρό πάνω σ'αυτό, νομίζω κάπου στο χρόνο τα στειρώνουν). Ο κίνδυνος είναι να παχύνει. Θα πρέπει να του αλλάξεις τροφή και να προσέχεις πολύ τη δίαιτά του. Επίσης, πάλι ενδέχεται να αλλάξει λίγο χαρακτήρα.
Εγω την πριγκιπισσα μου θα την στειρωσω συντομα. Αρχισε να τριβεται εδω και κει :D
μεγάλη καφρίλα να τα στειρώνεις... οι αρσενικοί γίνονται χοντρομπαλλάδες φλούφληδες χωρίς καμία χρησιμότητα κ οι θυληκές μπορεί να πάθουν καρκίνο. ας πλακώνεται όλη μέρα στο ξύλο, αν έτσι γουστάρει.
Καφρίλα να στειρώνεις;
Τι είναι προτιμότερο; Να δώσεις στο γατί σου τη χαρά να πηδηχτεί μια φορά (γιατί υπάρχει και αυτό το επιχείρημα) με κίνδυνο να πάθει σηψαιμία στη γέννα (όπως είχε πάθει ο σκύλος μας, RIP) και ακόμη κι αν δεν πάθει μετά να μείνεις με 8 γατιά τα οποία δεν θα παίρνει κανείς και που ακόμη κι αν τα πάρει, δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι κάποιο από αυτά δεν θα κακοπάθει στα χέρια κάποιου μαλάκα; Ή να αφήνεις το γατί να βασανίζεται και να τρίβεται όλη μέρα από δω κι από κει με το τσουτσούνι όρθιο, να υπάρχει κίνδυνος να φύγει και επίσης να σου σπέρνει το σπίτι (που αν έχεις μυρίσει, είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και δεν φεύγει με τίποτα);
Edit: Πλας, το αν ο γάτος θα παχύνει ή όχι είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα φροντίδας του από τον ιδιοκτήτη. Υπάρχει ειδική τροφή για στειρωμένα γατιά. Επιπλέον, του κόβεις τις πολλές κονσέρβες και τον τρέχεις λίγο παραπάνω. Ο δικός μου δεν έχει παχύνει, τα βράδια τρέχει μόνος του πάνω κάτω, παίζουμε όσο γίνεται κ.λπ.
να αφήσεις το γατί ελεύθερο να κάνει αυτό που προστάζει η φύση και να μην κλείνεις ζώα στα διαμερίσματα ή σε πόλεις σαν την αθήνα. αυτό είναι το καλύτερο.
στείρωση κ στους ανθρώπους τότε
edit: δυστυχώς, οι αρρώστιες και οι θάνατοι είναι μέσα στη ζωή. η στείρωση όχι. το ξέρω ότι δε θα σας πείσω ποτέ γιατί υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας. ποτέ δε θα φυλάκιζα ένα ζώο σε μια μεγαλούπολη. ούτε φυσικά θα το στείρωνα.
Ωραία απάντηση ρε, θενκς.
@κυυ, κι εγώ έχω χάσει πολλά γατιά από αμάξι, από αρρώστειες ή από δάγκωμα σκύλου. ένα το είχα ανάπηρο 1 μήνα στο σπίτι πριν πεθάνει. τι να κάνω όμως? να τα κλείνω σε κλουβί για να μην κινδυνεύουν (και κατ'επέκταση να μη στεναχωριέμαι ;) )? τον γάτο που έχουμε αυτή τη στιγμή, λίγες μέρες αναγκαστήκαμε να τον κλείσουμε στο διαμέρισμα για μια θεραπεία και κοιτούσε έξω όπως οι φυλακισμένοι.
Ε και άλλων τα γατιά έχουν μεγαλώσει μέσα σε σπίτι και παθαίνουν εγκεφαλικό στην ιδέα να βγούνε στον έξω κόσμο... Ναι, δεν είναι οτι πιο φυσικό, αλλά τι να κάνουμε τώρα?
Πραγματικά έχω χάσει δεκάδες γατιά απο φόλες, αμάξια, γατο-aids και άλλες αρρώστιες και δε με πείθεις με τίποτα πως μες το σπίτι κάνουν χειρότερη ζωή.
Αν μέναμε επαρχία, δεν το συζητούσα. Φυσικά θα τα άφηνα να γυρνοβολάνε, αφου θα διατρέχανε μόνο φυσικούς κινδύνους.
μπα, δε λέω αυτό... απλά εμένα δε θα μου έκανε ποτέ καρδιά να κλείσω ζώο σε διαμέρισμα. ο καθένας βάζει ότι θέλει σπίτι του, εννοείται. μου φαίνεται λίγο εγωιστικό, όμως, για τη δικιά μας ευχαρίστηση να πάμε κόντρα στη φύση. μπορεί να κάνω κ λάθος...
agoraphobic cat
http://img269.imageshack.us/img269/3232/img2226e.jpg
:pink:
Καταρχάς, είχα ορκιστεί να μην ξαναβάλω ζώο στο σπίτι (αυτό συμβαίνει σε κάποιους που δένονται με ζώα και μετά πεθαίνουν), αλλά όταν μου τον έφεραν, δεν μου βγήκε να τον αρνηθώ (βλ. σχετικές φωτογραφίες :p). Ναι, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να τον είχα στην εξοχή να έχει την άπλα του, να βγαίνει για να παίζει και να τσακώνεται κ.λπ. Αλλά 1. γάτα και σκύλος δεν είναι το ίδιο (σκύλο χωρίς αυλή -τουλάχιστον- δε λέει...) και 2. οι γάτες αυτές -και δεν εννοώ τις γάτες ράτσας- δεν γεννήθηκαν έξω, δεν μεγάλωσαν έξω κι αν τις αφήσεις έξω, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα επιβιώσουν πάνω από 24ωρο.
Επίσης, πιστεύω πως είναι δικαίωμα κάποιου να αποζητά τη συντροφιά ενός ζώου υπό την προϋπόθεση να μπορεί να το φροντίσει και να το αγαπήσει. Δεν του λείπει ούτε η αγάπη ούτε η φροντίδα ούτε το παιχνίδι σε μεγάλο χώρο.
Ο γάτος στον οποίο αναφέρεσαι προφανώς είχε μεγαλώσει/συνηθίσει έξω και γι αυτό ξενέρωσε τη ζωή του γιατί περιορίστηκε.
Πάω να δουλέψω. Το μυστρί περιμένει :p
γατί-γκαργκοηλ*
http://i4.photobucket.com/albums/y10...e/IMG_0325.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y10...e/IMG_0328.jpg
* εγώ δε θα το είχα δει, μου το έδειξε ο λόκη και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
χμ, σιγουρα δεν ειναι μέλος του κονσεπτ, "γατες και πολεοδομία";
οχι το "γατες και πολεοδομια" ειναι οταν σφαζουμε τις γατες και τις παλουκωνουμε σε πασσαλους εκμεταλευομενοι την νεκρικη τους ακαμψια και χρησιμοποιωντες το ενα απ τα μπροστινα τους ποδια σε γωνια 90 μοιρων απ το παραλληλο του εδαφους για να δειχνει την αντιστοιχη πορεια του ρευματος του δρομου, ενω στο γδαρμενο τους κορμι χαρασσουμε το ονομα της οδου.
Στείρωση στα θηλυκά μετά την πρώτη φορά που αρχίζουν να σέρνουν , αρσενικά δεν ξέρω.
Καφρίλα δεν είναι , είναι υπευθυνότητα, όπως το προφυλακτικό. Αυτά περί φύσης είναι γραφικότητες πριν από τα 80's.
Απαραίτητη για τα θηλυκά 100% (σκυλιά γατιά) εφόσον δεν σκοπεύεις να τα ζευγαρώνεις τακτικά. Παρουσιάζονται από τις συσπάσεις στην μήτρα διάφορες ασθένειες , μέχρι και καρκίνος. Στο τσακ προλάβαμε την σκύλα του αδεφού μου.
Για τα αρσενικά δεν ξέρω να σου πω. Ο πχιο κατάλληλος φυσικά είναι πάντα ο κτηνίατρος , δεν σε βλέπουν στην τσέπη το 90% , και αγαπάνε τα ζωάκια.
Πάρτε και ένα μπονους από την κουκλάρα μου :pink::pink::pink:
Spoiler