ο από πάνω έχει γεράσει από τα 25, μου μαραζώνει η ψυχή.
κλειδώστε το θρεντ, έβαλε ο βλάκας τα πράγματα στη θέση τους.
Printable View
X, σιγα μη σε εχω και αχτι, σοβαρεψου, δε γυρνα γυρω σου ο κοσμος. απλα δεδομενου του πως αντιμετωπιζεις το σουφρωμα, και με νεο δεδομενο οτι και η παλια καμερα ηταν κλεμμενη, ε η αντιδραση σου τοτε οταν σου κλεψανε την καμερα γινεται ακομα πιο αστεια. Δεσ' το σαν την εκδικηση του συμπαντος.
Ησουν απλως ενα ωραιο παραδειγμα, τιποτα περισσοτερο
Aναφέρθηκες σε μένα σε 2 (δύο) πόστ, οπότε μάλλον μ'έχεις λιγάκι άχτι.
Κι όσον αφορα την "αστεία" αντίδραση μου όταν μου κλέψανε τη μηχανή, αφενος δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με το οτι ήταν κλεμμένη ή με το οτι σουφρώνω βίδες και βρακιά, αφετέρου άσε να γνωρίζω καλύτερα πόσο μεγάλο πλήγμα ήταν για μένα σε εκείνη τη φάση η κλοπή της κι άσε το πνεύμα.
σου ειπα, εισαι καλο παραδειγμα, βολευε και στα δυο ποστ
δεν κανω πνευμα, ηρεμησε. και σιγουρα δε θα σε πεισω πως και τι
οποτε ολα κουλ
πφφ τι ερώτηση. Και στα δυο προφανώς. Και μετά τράβηξα και δυο μαλακίες για να ηρεμήσω.
diafores mikromalakies apo psilikatzidika-supermarkets.
mia PERIOUSIA se magic the gathering, soufrwna apo thn epoxh tou Mirage mexri kai mirodin aneta.
to agaphmeno mas hit spot htan ekeino to ARXIDI pou eixe to magazi gwnia stournarh kai mpotash, ton opoio ton eixame ksafrisei eidika apo singles. Milame tou exw psyrisei isa me 2 yawgmoth bargain katw ap to trapezi... :touched:
AUTOS EIMAI, k sth psyristikh NERDOULAS!!
Λοιπόν, μιλάω ειλικρινά όταν λέω ότι γενικά σε συμπαθώ, αλλά εδώ κάνεις μεγάλο φάουλ.
Ήταν πλήγμα το ότι έχασες την κλεμμένη μηχανή σου, ναι. Δλδ για να καταλάβω, είσαι (ή θέλεις να γίνεις, no pun intended, απλά δεν παρακολουθώ τη δουλειά σου) επαγγελματίας φωτογράφος και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ήθελες να ζεις από αυτό, και η επένδυση που κάνεις σ'αυτό σου το όνειρο είναι να κλέβεις μια μηχανή;
Sorry, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Και η απορία μου είναι ειλικρινής.
Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το σημείο που έλεγε πως την έκλεψε ο κολλητός μου για να μου την προσφέρει σαν δώρο στα γεννέθλιά μου, σε φάση που δεν είχα καμία δυνατότητα να αποκτήσω μηχανή τέτοιας αξίας.
Αυτό έγινε προ πενταετίας και ήταν μόλις είχα αρχίσει να ενδιαφέρομαι για το σπόρ. Χάρη σ'αυτη την κλεμμένη μηχανή έγινε η αρχή και κάνω σήμερα αυτό που κάνω.
Απο κει και πέρα δεν έχω δηλώσει ποτέ επαγγελματίας αλλά ούτε αν θέλω ή όχι να γίνω επαγγελματίας.
Τελευταία φορά που είχα πάει στα Fnac αγόρασα 3-4 βιβλία.
Στο ταμείο λοιπόν μαζί με τα βιβλία, free-press, διαφημιστικά, κάρτες μέλους για προσφορές κτλ που είχα μαζέψει βλέπω και στο πάγκο κάτι καρτελάκια φάση <<μη καπνίζεται>> με φιγούρες και ατάκες απο παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
Ε νόμιζα ότι τα δίναν δωρεάν λόγω καμιάς αντικαπνιστικής εκστρατείας κ'έτσι και είπα ας πάρω ένα..
Εκ των υστέρων βέβαια που είδα απο πίσω barcodes κτλ συνειδητοποίησα ότι είχα διαπράξει κλοπή αφήνοντας στο πολυκατάστημα το συγκλονιστικό πιστόλι των 0,60e 8-)
Τουλάχιστον στο δικάστήριο αν με πάνε θα έχω το ελαφρυντικό ότι το έγκλημα ήταν εξ αμελείας :wink:
ωραία υπογραφίς
μιας και το 'χω δει η ηθικη του θρεντ, λεω οτι αυτο ειναι μαλλον χειροτερο της κλοπής. να το παιζεις νομοταγης που πας να πληρωσεις και τετοια, αλλα μολις δεις οτι τη σκαπουλαρες, το βουλώνεις και συνεχιζεις το δρομο σου. τουλαχιστον ο αλλος που παει με σκοπο να κλεψει εχει ξεκαθαρο σκοπο και δικαιολογια (οπως ανεφεραν ολοι σχεδον εδω μεσα), ξερει τι κανει βρε παιδι μου.
χωρις μπατσους δε μπορειτε ρε γμτ. χωρις το φοβο της τιμωριας οι περισσοτεροι δε λειτουργουμε και μου τη σπαει αυτο, σορρυ ικονοκλαστ
πειτε τωρα αν κλέβετε, τι κλέβετε, τι είναι το πιο large που έχετε κλέψει και τι το πιο μαλακία. Πείτε για fail κλοπές που γίνατε ρόμπα και σενάρια ocean's 11, πείτε ψέμματα και πείτε αλήθειες, εγω το βουλωνω
και καλά κάνεις βασικά, μην εκθέτεις άλλο τον εαυτό σου :/
Enitharmon, απλά διευκρινιστικά ήθελα να πω, πως για τη δική μου περίπτωση δεν ισχύει ο συλλογισμός σου (που δεν αντιλέγω ότι έχει βάση).
Απλώς χοιυμοριστικά/σαρκαστικά για την όλη φάση είπα αυτό για το πολυκατάστημα.
Δε χάρηκα δλδ που πήρα κάτι χωρίς να το πληρώσω άλλα ούτε και ότι δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ λόγω τύψεων. Και αυτό καθαρά λόγω αξίας, ιδιότητας του αντικειμένου και τρόπου/λόγου που έγινε..
Για για να δώσω ένα παράδειγμα για τις έντιμοτητα των προθέσεων μου, όταν μου δίνει κάποιος παραπάνω ρέστα καταλάθος (π.χ. ΚΨΜτζης προχτές 5e) δε λέω ωραία καβάντζωσα λεφτά ή κορόιδεψα το βλάκα αλλά του το λέω και τα δίνω πίσω..
Ε όσοι έχουνε περάσει απο δουλείες με ταμείο χρεωμένο ή σερβιτόροι και τα σχετικά είναι και πιο ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιες καταστάσεις εξ'ορισμού.
ο μέιχεμ να ξέρει ότι δε λαμβάνεται υπόψη ως γνωστός ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
κατά τ'άλλα σύμφωνα με το μαρξισμό ξέρω ότι η ηθική και η ιδιοκτησία δεν είναι ωραία πράγματα και δε φοβάμαι τίποτα.
pithanos h eni tha to eklavei ws prosvolh auto alla sumfwnw apolita mazi ths.
xaxaxa to idio to exei pa8ei i aderfi mou se magazaki 3x3 sto palio village sto marousi opu koitaei tsantes k mias k 8elei na dei tin teleftea arxizei k pernaei tis ipolipes sto xeri tis.
to magazi 3x3 opos proipa me 3 ipalilous panw apo to kefali mas mi soufrosoume tipota k telika afou den eixe kati pou i8ele vgike me pente tsantes sto xeri.
alla tis girise pisw giati einai i8ikos an8rwpos opos k i eni k 3erei pos auto einai xirotero apo tin klopi!
ποια ή τι είναι η eni?
a, h enitharmon. giati na to eklavei ws prosvolh? enitharmon to e3elaves ws prosvolh?
(sorry gia to prwto post apla thn e.m.y. 3erw, kai mou'r8e kapws apotomo, nomiza pws 8a einai arxika apo kamia uphresia h 3erw gw ti, pantws) apo pou ki ws pou na to eklavei h enitharmon ws prosvolh?
κι εγω αναρωτήθηκα, αλλά είπαμε, δεν ξαναγαμάω το θρεντ!
χτικιο, ουτε σε αντιπαθω, ουτε την εχω δει ελιτ
:)
Χθες βράδυ ο Λόκη έκλεψε από έναν τύπο την τσάντα μου, την οποία ο τύπος είχε κλέψει περίπου ένα λεπτό νωρίτερα. Πάνω στην προσπάθεια, ο Λόκη απείλησε "ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ!". Χαλάλι τα κουκουνάρια.
χαχαχαχαχαχα :dfinger:
Το θέμα είναι τόσο ηρωικό που δεν μπορώ να το εκφράσω σε πεζό, θα επανέλθω με επική μπαλάντα.
Πάντως όσοι κάνετε παρέα με το Λόκη καλό θα ήταν να προσέχετε τα πράγματά σας, δυο φορές έχουν δοκιμάσει να με κλέψουν στη ζωή μου (τη μια τα κατάφεραν κιόλας) κι ήμουν και τις δυο με το Λόκη. Δεν έχω καταλήξει αν τραβάει η φάτσα του τους κακοποιούς ή αν συνεργάζεται με κύκλωμα τσαντάκηδων, αλλά έχετε το νου σας.
βαζει κοσμο να σου κλεβει την τσαντα για να τον πεις ηρωα μετα και τετοια.
την πρωτη φορα που το δοκιμασε ηταν τοσο αποτυχια που τελικα καταφεραν να στην κλεψουν χωρις καν να το θελουν.
πρόσεχε τι λες για τον ήρωά μου, κύπριε.
ον τόπικ, μια φορά ΕΚΛΕΨΑ καμιά 50αριά οδοντογλυφίδες από ένα χόστελ κι όταν πήγα να πληρώσω με ρώτησαν αν έχω ψιλά και γύρισα ανάποδα το πορτοφόλι κι αντί για ψιλά έπεσαν οι οδοντογλυφίδες με το λόγκο του χόστελ κι έγινα ρεζίλι, γιατί ποιος γύφτος κλέβει οδοντογλυφίδες; (εγώ).
loki gera save the damsels
οκ, ομως... "θα σε φαω"; ρηλι;;; :-|
tamagothi αμα ποτέ ο (όποιος) θεός με ευλογήσει να πάμε και μαζί μια βόλτα, σου υπόσχομαι ότι όχι μόνο δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να σε ληστέψουνε αλλά θα μοιραστώ μαζί σου και την οδοντογλυφίδα μου (μη πει τπτ σεξουαλικό για την οδοντογλυφίδα κανας καθυστερημένος)
μια χαρά είναι το "θα σε φάω" άμα ακολουθηθεί από το καθιερωμένο "ρε πούστη" τουλάχιστον, συν κάνα δυό αποχαιρετιστήριες φάπες στον εγκληματία, τι να απαγγέλουμε τέτοιες στιγμές, λογοτεχνία?
αρχετυπική αντρική φαντασίωση πάντως αυτή ε :touched:
na sou swsei thn tsanta o lokis?
nai apo ta 14 mexri ta 19 mou thn epaiza mono me auth thn eikona.
εγώ θα στην έσωζα πάντως κι ας είσαι λίγο μαλάκας.
επειδή η ταμαγκόθι υπερβάλλει όμως, να πω ότι εγώ σιγά μη τον έφτανα, πόναγε το στήθος μου μετά τα 10 μέτρα, ευτυχώς πετάχτηκε ένας που έτρεχε σα τον roadrunner και σχεδόν τον έφτασε, οπότε χέστηκε ο νταβέλης και πέταξε την τσάντα.