Page 15 of 20 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 293

Thread: Κλοπές thread

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Κι όσον αφορα την "αστεία" αντίδραση μου όταν μου κλέψανε τη μηχανή, αφενος δεν σχετίζεται με κανέναν τρόπο με το οτι ήταν κλεμμένη ή με το οτι σουφρώνω βίδες και βρακιά, αφετέρου άσε να γνωρίζω καλύτερα πόσο μεγάλο πλήγμα ήταν για μένα σε εκείνη τη φάση η κλοπή της κι άσε το πνεύμα.
    Λοιπόν, μιλάω ειλικρινά όταν λέω ότι γενικά σε συμπαθώ, αλλά εδώ κάνεις μεγάλο φάουλ.
    Ήταν πλήγμα το ότι έχασες την κλεμμένη μηχανή σου, ναι. Δλδ για να καταλάβω, είσαι (ή θέλεις να γίνεις, no pun intended, απλά δεν παρακολουθώ τη δουλειά σου) επαγγελματίας φωτογράφος και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ήθελες να ζεις από αυτό, και η επένδυση που κάνεις σ'αυτό σου το όνειρο είναι να κλέβεις μια μηχανή;

Sorry, αλλά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Και η απορία μου είναι ειλικρινής.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το σημείο που έλεγε πως την έκλεψε ο κολλητός μου για να μου την προσφέρει σαν δώρο στα γεννέθλιά μου, σε φάση που δεν είχα καμία δυνατότητα να αποκτήσω μηχανή τέτοιας αξίας.
    Αυτό έγινε προ πενταετίας και ήταν μόλις είχα αρχίσει να ενδιαφέρομαι για το σπόρ. Χάρη σ'αυτη την κλεμμένη μηχανή έγινε η αρχή και κάνω σήμερα αυτό που κάνω.
    Απο κει και πέρα δεν έχω δηλώσει ποτέ επαγγελματίας αλλά ούτε αν θέλω ή όχι να γίνω επαγγελματίας.

Senior Member intronaut's Avatar

Τελευταία φορά που είχα πάει στα Fnac αγόρασα 3-4 βιβλία.
    Στο ταμείο λοιπόν μαζί με τα βιβλία, free-press, διαφημιστικά, κάρτες μέλους για προσφορές κτλ που είχα μαζέψει βλέπω και στο πάγκο κάτι καρτελάκια φάση <<μη καπνίζεται>> με φιγούρες και ατάκες απο παλιό ελληνικό κινηματογράφο.
    Ε νόμιζα ότι τα δίναν δωρεάν λόγω καμιάς αντικαπνιστικής εκστρατείας κ'έτσι και είπα ας πάρω ένα..
    Εκ των υστέρων βέβαια που είδα απο πίσω barcodes κτλ συνειδητοποίησα ότι είχα διαπράξει κλοπή αφήνοντας στο πολυκατάστημα το συγκλονιστικό πιστόλι των 0,60e
    Τουλάχιστον στο δικάστήριο αν με πάνε θα έχω το ελαφρυντικό ότι το έγκλημα ήταν εξ αμελείας
    Last edited by intronaut; 13-10-2009 at 14:11.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

ωραία υπογραφίς
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

χαχαχαχαχαχα..

Η πιο αστεία κλοπή που έχω κάνει, έχει γίνει κατα λάθος και ήταν το Stationary Traveller των Camel στο μετρόπολις. Κρατούσα το cd στο χέρι μου και κατέβαινα τις σκάλες πηγαίνοντας προς το ταμείο, αφηρημένη όμως γιατί παράλληλα έγραφα μήνυμα στο κινητό. Μεγάλο μηνυμα. Συνειδητοποίησα τι είχε γίνει όταν έφτασα θεμιστοκλέους. Δεν ξέρω γιατί δεν χτυπήσανε τα ιου ιου στην πόρτα..
    παρόμοια ιστορία, μόνο που ήταν και η μοναδική φορά για μένα, είχα στα χέρια μου το πρώτο Domine, κ απλά ήθελα να πάρω τηλ ένα φίλο, κ αποφάσισα να μην το κάνω μέσα στο μαγαζί γιατί είχε φασαρία.
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

μιας και το 'χω δει η ηθικη του θρεντ, λεω οτι αυτο ειναι μαλλον χειροτερο της κλοπής. να το παιζεις νομοταγης που πας να πληρωσεις και τετοια, αλλα μολις δεις οτι τη σκαπουλαρες, το βουλώνεις και συνεχιζεις το δρομο σου. τουλαχιστον ο αλλος που παει με σκοπο να κλεψει εχει ξεκαθαρο σκοπο και δικαιολογια (οπως ανεφεραν ολοι σχεδον εδω μεσα), ξερει τι κανει βρε παιδι μου.

χωρις μπατσους δε μπορειτε ρε γμτ. χωρις το φοβο της τιμωριας οι περισσοτεροι δε λειτουργουμε και μου τη σπαει αυτο, σορρυ ικονοκλαστ

πειτε τωρα αν κλέβετε, τι κλέβετε, τι είναι το πιο large που έχετε κλέψει και τι το πιο μαλακία. Πείτε για fail κλοπές που γίνατε ρόμπα και σενάρια ocean's 11, πείτε ψέμματα και πείτε αλήθειες, εγω το βουλωνω
    Vielen Dank für alles was mal war

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

και καλά κάνεις βασικά, μην εκθέτεις άλλο τον εαυτό σου :/
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member intronaut's Avatar

Enitharmon, απλά διευκρινιστικά ήθελα να πω, πως για τη δική μου περίπτωση δεν ισχύει ο συλλογισμός σου (που δεν αντιλέγω ότι έχει βάση).
    Απλώς χοιυμοριστικά/σαρκαστικά για την όλη φάση είπα αυτό για το πολυκατάστημα.
    Δε χάρηκα δλδ που πήρα κάτι χωρίς να το πληρώσω άλλα ούτε και ότι δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ λόγω τύψεων. Και αυτό καθαρά λόγω αξίας, ιδιότητας του αντικειμένου και τρόπου/λόγου που έγινε..

Για για να δώσω ένα παράδειγμα για τις έντιμοτητα των προθέσεων μου, όταν μου δίνει κάποιος παραπάνω ρέστα καταλάθος (π.χ. ΚΨΜτζης προχτές 5e) δε λέω ωραία καβάντζωσα λεφτά ή κορόιδεψα το βλάκα αλλά του το λέω και τα δίνω πίσω..

Ε όσοι έχουνε περάσει απο δουλείες με ταμείο χρεωμένο ή σερβιτόροι και τα σχετικά είναι και πιο ευαισθητοποιημένοι σε τέτοιες καταστάσεις εξ'ορισμού.

Senior Member Griffith's Avatar

ο μέιχεμ να ξέρει ότι δε λαμβάνεται υπόψη ως γνωστός ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    κατά τ'άλλα σύμφωνα με το μαρξισμό ξέρω ότι η ηθική και η ιδιοκτησία δεν είναι ωραία πράγματα και δε φοβάμαι τίποτα.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

cabrón Xtikio's Avatar

pithanos h eni tha to eklavei ws prosvolh auto alla sumfwnw apolita mazi ths.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

Quote Originally Posted by GuardianOfIvorytower View Post
    χαχαχαχαχαχα..

Η πιο αστεία κλοπή που έχω κάνει, έχει γίνει κατα λάθος και ήταν το Stationary Traveller των Camel στο μετρόπολις. Κρατούσα το cd στο χέρι μου και κατέβαινα τις σκάλες πηγαίνοντας προς το ταμείο, αφηρημένη όμως γιατί παράλληλα έγραφα μήνυμα στο κινητό. Μεγάλο μηνυμα. Συνειδητοποίησα τι είχε γίνει όταν έφτασα θεμιστοκλέους. Δεν ξέρω γιατί δεν χτυπήσανε τα ιου ιου στην πόρτα..
    παρόμοια ιστορία, μόνο που ήταν και η μοναδική φορά για μένα, είχα στα χέρια μου το πρώτο Domine, κ απλά ήθελα να πάρω τηλ ένα φίλο, κ αποφάσισα να μην το κάνω μέσα στο μαγαζί γιατί είχε φασαρία.
    xaxaxa to idio to exei pa8ei i aderfi mou se magazaki 3x3 sto palio village sto marousi opu koitaei tsantes k mias k 8elei na dei tin teleftea arxizei k pernaei tis ipolipes sto xeri tis.
    to magazi 3x3 opos proipa me 3 ipalilous panw apo to kefali mas mi soufrosoume tipota k telika afou den eixe kati pou i8ele vgike me pente tsantes sto xeri.

alla tis girise pisw giati einai i8ikos an8rwpos opos k i eni k 3erei pos auto einai xirotero apo tin klopi!

satan was a lez

Senior Member

ποια ή τι είναι η eni?

Senior Member

a, h enitharmon. giati na to eklavei ws prosvolh? enitharmon to e3elaves ws prosvolh?

Senior Member

(sorry gia to prwto post apla thn e.m.y. 3erw, kai mou'r8e kapws apotomo, nomiza pws 8a einai arxika apo kamia uphresia h 3erw gw ti, pantws) apo pou ki ws pou na to eklavei h enitharmon ws prosvolh?
    Last edited by run4rum; 14-10-2009 at 00:33.