εχτές 10 επεισόδια της 3ης σαιζόν .... σήμερα πάμε για ending και γιατί όχι και έναρξη 4ης
Printable View
μην ξεκινήσεις την 4η, δε θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις μέχρι το τέλος της 5ης
Το ξεκινησα και εγω πριν λιγο καιρο..στην αρχη ειναι λιγο ζορι μεχρι να μπεις στο κλιμα κλπ...αλλα μετα γαμαει απιστευτα..καλοι ηθοποιοι, ρεαλισμος κλπ..
σημερα θα ξεκινησω σιγα σιγα τριτη..
επισης:
Spoiler
Spoiler
Εγώ είμαι αργά αργά στο τέλος της 4ης τώρα που το ξαναμαναβλέπω με κόσμο που δεν το έχει δει. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην κάνω κουραστικό σχολιασμό κατά τη διάρκεια. :ρ
κοντεύω 5 μέρες που το τελείωσα ...
Κρίμα ....
Spoiler
χα έφτασα στα μισά της τέταρτης, το σταμάτησα με υπερπροσπάθεια και ξαναβλέπω παρέα με την κοπελιά την πρώτη σαιζόν. προφυλακτικό με επιβραδυντικό για έναν εξπλόσιβ οργασμό!!!!
Είμαι μαλάκας που δεν το' χα δει τόσα χρόνια. Το Σ/Κ δεν έκανα τπτ άλλο εκτός από το να βλέπω Wire.
Κοίτα που έφτασε 15 σελίδες το τόπικ. Με (σχεδόν) απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Αφου ειναι η καλυτερη αστυνομικη σειρα ολων των εποχων, τι να λεμε παραπανω ρε σεις...
αστυνομική λέει ο άλλος. τόσα κατάλαβες;
Μια σειρά με μπάτσους και υπόκοσμο, πώς στο καλό έβγαλε τέτοιο συμπέρασμα... :P
Αν έχει και άλλες πτυχές, την πολιτική και την διαφθορά ή τη ζωή στα γκέτο, όλα αυτά δεν την σταματούν από το να είναι crime fiction. Ούτε το crime fiction περιορίζεται σε whodunnit detective stories.
Κοιτα ρε που θιχτηκες κιολας enitharmon.
Στο πολυ γενικο το χαρακτηριζουμε "αστυνομικο δραμα", θες δεν θες. Με ολα τα συμπαρομαρτούντα.
Κουραση.
Τελείωσα μόλις 3η σεζόν. Πόσο γαμάει.
Spoiler
"Life: It's the shit that happens while you wait for moments that never come"
Καλύτερη ατάκα που έχει ειπωθεί σε σειρα.
από πρώτη σεζόν δεν είναι αυτό;
(ξεκίνησα πάλι προχτές)
Μπα, o λεστερ το λεει στο 10ο? 11ο? της τρίτης.
Εγω μπηκα 5η...νταξ δεν εχω λογια..
Kati allo pou de katalavainw
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Να πούμε επίσης πως η έκδοση του θημ στη δεύτερη σεζόν, ήταν η καλύτερη όλων. Τομ γουειτς ftw.
Diko tou einai to komati.
Aυτό δεν το'ξερα. Καληφα.
όχι, στην τέταρτη είναι το καλύτερο
Αισχρό είναι.
Λες βλακείες.
Από wikipedia:Λατρεύω τον Steve Earle ως μουσικό εδώ και χρόνια, αλλά (ελέω mp3 και αφού συνήθως δεν τα ψάχνω αυτά) δεν ήξερα πώς είναι εμφανισιακά. Έπαθα πλάκα όταν συνειδητοποίησα ποιος είναι στη σειρά και πόσο γαμάτα έπαιζε:Quote:
Earle, who performed the fifth season's version, is also a member of the cast, playing the recovering drug addict Walon.
http://jlfernandezblog.files.wordpre...9/10/stev6.jpg
Πόσο θεός δλδ :touched: Και απ'ό,τι βλέπω, παίζει και στο Treme.
Έχει πολύ ψάξιμο η σειρά.
Ε, ναι.
Αν και έχω δει μόνο την πρώτη σαιζόν Wire, ε δεν συγκρίνεται με Sons of Anarchy.
Το Wire σε καθηλώνει κσέρωγω απο την πρώτη σκηνή του πιλότου και ο ρεαλισμός του τα γαμάει όλα.
χμ όντως, τώρα το βλέπω καθαρά. ειδικά όπως το έθεσε ο ντάιθορ δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. τα παίρνω όλα πίσω!
Ούτε για "ξέρω'γω" ε :P Δηλαδή οκ, ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς είναι πως λόγω ρεαλισμού δεν σε καθηλώνει μέχρι να περάσουν 2-3 επεισόδια
ώστε να στρώσει κάποιες βάσεις για το τι πραγματεύεται ο κάθε κύκλος.
εδιτ: με πρόλαβε η Χ, και το 5-6 της είναι πιο σωστό. Ειδικά για τον 2ο κύκλο.
Καλά, στους επόμενους κύκλους, που πλεόν ξέρεις χαρακτήρες και λοιπά, γουστάρεις απ την αρχή (δεν καθηλώνεσαι, αλλά γουστάρεις τίγκα). Το ζόρι έιναι στον πρώτο, μέχρι να πιάσεις το όλο φήλινγκ, να αρχίσεις να καταλαβαίνεις την εξτρημ αργκώ κτλ. Δεν είναι λοστ τελος πάντων, που απ'το πρώτο επεισόδιο κολλάς.