ε ρε μαλάκες, πρέπει να δουλέψω κιόλας
Printable View
ε ρε μαλάκες, πρέπει να δουλέψω κιόλας
pethainw.
φέρτε κιάλλους ροκιντζιαρικούς στο φόρο. πεθαίνω λέμε.
πόσο ψηλή; ψηλότερη από του χαλφορντ;
καλα το καταλαβαμε οτι τον παιρνεις στα κρυφα κι εσυ
εντιτ: ξεχασα
ΟΚΣΩ ΠΟΥΣΤΡΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΜΑΣ
ρουθλες, να επιληφθείς επί του θέματος και να ενημερώσεις γιατι οι γκεη δε μπορουν να ακουνε χεβι μεταλ και ειδικα επικ
http://www.youtube.com/watch?v=zPoOgxQ5o7g
Παγκόσμιος ύμνος ο οποίος καλά σας γαμεί τα σπίτια, τα οικόπεδα και τ'αυθέρετα....
:pink:Αμνιζιακ
Midnight αποκλείεται να σου αρέσουν οι Iron Maiden.Εγώ προσωπικά δεν το πιστευω δηλαδή.
λιγα για τους maiden
ε μα δεν το βλέπεις? με τετοιες απόψεις και μας πουλάει παραμύθι οτι ακουει maiden.έλεος
φεϊκ του ρίτζεκτ μήπως?
εσυ τι τσουτσεκι παριστανεις?
τι τσου-τσε-κι παριστα-νεις!
Καμμια απειλη δεν ειναι κουφια, και αυτο μπορει να στο προσυπογραψει ο ΓΓ του ΑΣ διαμεσου του ΜΚΔ που βρισκεται στην Αιθουσα Επιχειρησεων 10 μετρα κατω απ τη γη, στη λαρισα.
Καποια στιγμη πρεπει να συνελθεις και να δεις τον Αληθινο Κοσμο, φιλαρακι.
Χυσε δακρυα με τους στιχους του Φηαρ οφ δε Νταρκ τωρα, οσο εμεις θα Χυνουμε τραγουδωντας την Ραψωδια ΣΤ της Οδυσσειας. Εκει που λεει για τον Οδυσσεα που εφτασε την ελληνικη σημαια μεχρι τα περατα του Βορειου Πολου, αν ξερεις να μεταφρασεις, γιατι Αυτοι Ειμαστε. Εσαει Οδηγητες και Καπετανιοι των Πολιτισμων.
Οσο για τον Ερικ Ανταμς Φαμιλυ και τον Και Χανσεν, τευτονοσιωνιστη του ταγματος του Γκελζενκιρχεν (διαβασε κανα βιβλιο και ξεστραβωσου, δες τα κρυφα μηνυματα που εχει μεσα το Gorgar) δε χρειαζεται να πω κατι παραπανω. Σε περιμενω να παρεις το Καλασνικοφ, χαχα, του ανατολικου μπλοκ, τι να μας πουν και τα νεροσφέντονα σας, G3 και σας γαμαμε γι αστεια, φιλαρακι.
Φανταζει ωραια, ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!!!!!!!!!
:ελληνικησημαιασυγκινηση:
Μιτς μην εξοργίζεσαι με το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΚΙ
Σας αγαπάω
Όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλος, μαλάκα! Αλλά καλύτερα πούστης παρά ρατσιστής και σεξιστής! Και ο Halford η μέγιστη πουστάρα σε όλο το μουσικό φάσμα σας τον χώνει τον πούστικο πούτσο του στον αντρικό σας κώλο και σας αρέσει κιόλας!!!
Βασικα ο Χαλφορντ εκτος απο πουσταρα, ειναι γελοιος και τραγουδαει σα να του πιεζει καποιος με μεγγενη τα αρχιδια, και η φωνη του ειναι για τα μπαζα, τωρα αν εσενα σου αρεσει δικαιωμα σου φυσικα.
Μidnight, ειπες πολλα και θα προβουμε σε κατεπειγουσα ECDL.
μα δείτε σιγκνατσουρ που έχει. όλο υπονούμενα.
έφτασε η μέρα, ήρθε ο αντι-ΑΙΓΕΑΣ.
λες;
ώπα, οι κομμουνιστές είναι άντρες, να το ξέρετε.
Ταηλερ Νταρντεν, δεν ειναι δυνατον η καθε μια μυζηθρα εδω μεσα να προσβαλλει το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ που γι αυτο πολεμησαν ο Αχιλλευς, ο Διομηδης, ο Νικηταρας, ο Κωνσταντινος Καζακος σαν κυβερνητης υποβρυχιου στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, στην ταινια ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
η αποφαση ειναι ειλημμενη και κατοχυρωμενη υστερα απο εκτακτη γενικη συνελευση του ΗSV υπο τον αντιναυαρχο Παυλο Γκερρέρο.
σωστά.τι σχέση έχει αυτό το ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ με τους ΑΝΤΡΕΣ!
εντιτ. το ροζ πως μπαίνει στο νεο φορουμ ρε γμτ?
τον αιαντα ξεχασες
ο Αίας αλλαξοπίστησε τελευταία στιγμη και πήγε στην Ολλανδία με τους αδερφούς Δεβόρη
Μαλάκες, πάρτε το χαμπάρι, όλο το metal που ακούτε (αν είναι metal αυτό που ακούτε) έχει βασιστεί σε Black Sabbath (με πρεζάκια και ανώμαλο τραγουδιάρη) και σε Judas Priest (με πούστη τραγουδιάρη)! Ότι και αν ακούτε είναι παιδί ενός πούστη και ενός ''δεν την παλεύω απο τα ζουμιά, τα κουμπιά και ΄τι άλλο πίνεται ή σουτάρεται'' ανωμαλιάρη!
Θα μου πεις ότι είσαι metalhead (που σκατά είσαι) και ότι δε σε έχει γαμίσει καλά ο Halford!!!
κάπου εδώ προσυπογράφω κι εγώ για fake. αλλιώς νομίζω οτι ο midnight δεν έχει ιδεά απο ΑΓΝΟ, ΜΕΒΓΑΛ, ΚΙ ΑΝΟΘΕΥΤΟ Μ Ε Τ Α L !
Εγω ακουω Type O Negative και ο τραγουδιαρης ειναι πολυ ΓΑΜΙΑΣ και σκιζει πρωκτους Χαλφορντ!!