Το οτι υπάρχει στα τορρενταδικα εδώ και μέρες, περιττό να ειπωθεί πιστεύω..
Printable View
Το οτι υπάρχει στα τορρενταδικα εδώ και μέρες, περιττό να ειπωθεί πιστεύω..
Spoiler
Ξέχασες ένα * :!:
Ωραία τα λες κατά τ'αλλα.
και καλά ροζ?
Μπα, σε καλό σου.
wat? Μιλούσα απολύτως σοβαρά. Έγραψες ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ-ΜΟΥΝΙ, χωρίς αστεράκι.
ωπ, σόρρυ. Φιξξξντ.
λολζ
Είδα την ταινία χθες, σήμερα σκέφτηκα να γράψω στο αγαπημένο μου φόρουμ ένα ποστ-χείμαρρο που θα προκαλούσε σεισμό στο νέο ψαγμένο ελληνικό κινηματογράφο, αλλά μετά διάβασα εδώ μέσα ότι συμμετέχουν η Μαίρη και το Κουστουμάκι και ηρέμησα.
Όλα βγάζουν νόημα πλέον. :thumbsup:
δε σ' άρεσε ρε αμνήζιακ?
Από πού ναρχίσω και που να τελειώσω. Καταρχάς, σαν ιδέα ήταν ενδιαφέρουσα και επίσης έμαθα ότι παίζουν οι Mary and the Koustoumaki αφού είδα την ταινία, οπότε δε νομίζω ότι ήμουν προκατειλημμένος.
Πάμε στα επιμέρους.
Spoiler
Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον που εκφράζει μια άποψη, το να τον βάλεις να γράφει λίστες με πράγματα που γουστάρει για να δεις "πού βρίσκεται".
Δεν ξέρω, λέω το Rambo III.
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λέει για τις ερμηνείες των υπολοίπων. Δηθενιά τρελή, αλλά οκ, εγώ το προσπέρασα.
ήλπιζα να μην είσαι τόσο προβλέψιμος, αλλά τι διάολο.
λίστες δε σου ζήτησα, η ερώτηση μου ήταν ειλικρινέστατη, έχω περιέργεια να δω τι ακριβώς θεωρείς ακομπλεξάριστα βαθύ και έξυπνο. μια ταινιούλα. δύο. μισό ποτάκι.
περί κυνόδοντα και γενικά ελληνικών ταινιών που θεωρούνται "κουλτούρα" (ανακατεύομαι και μόνο που το γράφω έτσι αλλά τελοσπάντων, αυτή τη γλώσσα μιλάτε!) έχω την αίσθηση ότι λόγο γλώσσας και κοινών σημείων μπορεί πολύ πιο εύκολα να μας φανεί κάτι δήθεν, αν ήταν ρώσος ο δε μπόη (μη κολλάμε στους ρώσους, με οποιαδήποτε γλώσσα δεν έχουμε μεγάλη επαφή τελοσπάντων) και έλεγε τα περί σκύλων δε νομίζω να σου καθόταν τόσο περίεργα. αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.
Ειλικρινά βαριέμαι να σκεφτώ μια ταινιούλα.δύο.μισό ποτάκι που πληρούν τις προδιαγραφές που ζητάς, έκανα μια προσπάθεια να σκεφτώ κάποια αλλά δε βρήκα, μάλλον δε μου αρέσει καμία!
Τι σχέση έχει όμως αυτό με την άποψη μου για τον Κυνόδοντα;