δεν πιστεύω να σε πειράζει που κάποιοι δε θέλουν να πληρώνουν το λάδι 5-6 ευρώ;
Printable View
δεν πιστεύω να σε πειράζει που κάποιοι δε θέλουν να πληρώνουν το λάδι 5-6 ευρώ;
kakao k efimerides ksimerwmata
romantika nektarinia k irikia sto xwrio
kinder sto dimotiko
gamiountai oi mpistoles
trwme kraksimo oi servitoroi
Καταρχήν ρε ενιθαρμονάρα,
Έπειτα, αρχικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις το κομμουνιστικό μανιφέστο, είναι ένα σημαντικό κείμενο. Δεν λέει ότι πρέπει να κλέβεις βιβλία, το να κλέβεις βιβλία το λέω εγώ. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει έναν διαχωρισμό στο μυαλό του μεταξύ λουι βιτον, πορτοφολιών, καμερών, παρμπριζ αμαξιών και βιβλίων δεν είναι απαραίτητο να νιώθει έτοιμος να ηθικολογήσει. Λίγο πιο δύσκολο επίσης είναι να γίνει ο εξής διαχωρισμός: είναι διαφορετικό να κλέβεις κάτι που πωλείται (με οποιονδήποτε τρόπο) σαν εμπόρευμα και διαφορετικό να κλέβεις κάτι που είναι ατομική ιδιοκτησία κάποιου. Για κάμερες κλπ σε μαγαζιά, τι σε νοιάζει εσένα, κλέβεις τίποτα;
ινβαλιντ αργκιουμεντ δεξια κι αριστερα.
αυτο το τι σε νοιαζει εσενα, ειναι ιδιο με το "τι εχεις να κρυψεις, ας σε ελεγχω"?<
privacy και τα λοιπα σου παραθετω.
και οκ, βιβλια. Πες οτι πιστευω οτι το κανετε για τη γνωση, και τον μη περιορισμο της διαδοσης της, αλλα ρε μαλακες. Περιπτερα? Δηλαδη ελεος.
εντιτ: επισης οποιος δεν εχει κανει σερβιτορος εστω μια φορα στη ζωη του ειναι ΠΑΠΑΡΙ
Θα προτιμουσα σιχαμενε να κλεβεις τις κυλοτες της μανας μου παρα τον περιπτερα.
και ναι μπορει ναναι ο αρχιαχωνευτος. αλλα τι εχει να του κλεψεις? εκτος αν ειναι ο αλυσιδας. Μπορεις αμα θες να ληστεψεις ταξιτζη.
Δεν κλέβω ποτέ. Ποτέ δεν το είχα συνήθεια, ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχω πέσει θύμα κλοπής 2-3 φορές (μια φορά μάλιστα στην Ομόνοια με φουσκωμένο πορτοφόλι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και αυτή την ξενέρα δεν την εύχομαι σε κανέναν.
Όσο για το "χτύπημα" και καλά μόνο στα μεγαλοκαταστήματα και τις πολυεθνικές, αρχίδια όλα. Χέστηκε η μεγαλοεπιχείρηση. Αυξάνει τις τιμές των προϊόντων και όλα καλά. Επίσης, όπως είπωθηκε ήδη, δίνονται δικαιολογίες για την αύξηση μέτρων ασφαλείας κλπ.
Για πιστόλες σε μπαρ κλπ περιττό να πούμε πόσο τραγικές είναι, αφού πάντα το χρεώνεται ο σερβιτόρος/μπάρμαν.
Τεσπα, εκεί στέκομαι εγώ, προφανώς κάτι δεν πιάνω σε όλη αυτή τη φάση "κλέβω όποτε μπορώ και είμαι γαμάτος λόγω αυτού". Αντίδραση στον υλισμό της καπιταλιστικής κοινωνίας; Αφού δε σε ακουμπάει ο υλισμός για ποιο λόγο κλέβεις ο ίδιος υλικά πράγματα; Εκτός αν τίθεται θέμα ζωής/θανάτου και μιλάμε για φαγητό/φάρμακα, εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση σ'αυτό το topic.
και τέλος πάντων βαρεθήκαμε τους ηθικολόγους της πούτσας.
Διαβάστε το πρώτο ποστ , και μετά ΠΟΥΛΟ.
Το γιατί μπορεί να το έκανε κανείς , και αν μπορεί να είναι σωστό η λάθος είναι εκτός scope του thread
τίποτα δεν έχεις καταλάβει. ίδια είναι η ξενέρα όταν σου κλέβουν εσένα το πορτοφόλι σου κι όταν εγώ βουτάω κουκουνάρι απ'το σουπερμάρκετ; ποιός είπε οτι βουτάει από πολυεθνικές για να τις 'χτυπήσει'; ποιός ακριβώς νιώθει γαμάτος; ποιός είπε ότι το κάνει από αντίδραση στον υλισμό;
περισσότερη ιδεολογία μου φαίνεται ότι του προσδίδετε οι κριταί παρά οι ίδιοι οι κλέφται.
ποιντ.
γενικα, συμφωνω, πιστολια ειναι μαλακια γιατι την χρεωνεται ο σερβιτορος. αλλα το να σηκώσεις μεγαλοβιβλιοπωλεια, σινταδικα, σουπερ μαρκετ, ρουχαδικα, ζαχαροπλαστεια, μπουρδελα, αστυνομικα τμηματα κ.α. ειναι μια χαρα επιτρεπτο με οποια ηθικη θελετε (εξαιρειται η ηθικη "η παρανομια ειναι κακη, ο νομος ειναι καλος")