πολύ καλά συνεχίσαμε
Printable View
πολύ καλά συνεχίσαμε
πάω να κατεβάσω το δεύτερο, και βλέπω πριν λίγη μισή ώρα λήκαρε το τρίτο :!:
false alarm, το πρώτο fake torrent που βλεπω με 6.500 seeders :(
Δε μου λέτε ρε παλικάρια, δύο επεισόδια μόνο είναι ως τώρα, έτσι; Γιατί στο podnapisi.net έχει για Game of Thrones και κάτι υποτίτλους για επεισόδιο 0, χωρίς βέβαια να βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Για το making of είναι. Επίσης φαίνεται ένα πολύ προσεγμένο παραμύθι μέχρι στιγμής, κάτι σαν Άρχοντας για ενήλικες, πλάκα έχει. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι που έγκειται η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του, μάλλον όσοι το λέτε έχετε προσδοκίες λόγω βιβλίων, ε;
Δε σας τη λέω ξερωγώ. Απλά είμαι περίεργος αν θεωρείτε αυταξία τα δύο αυτά επεισόδια ή το ποτένσιαλ.
Εγώ να κατέβω από το άλογό μου για να πω ότι μαρέσει και ότι είναι τρομερά πυκνό για σειρά (πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο), ειδικά στο πρώτο επ, κάτι που δε με ενοχλεί καθόλου.
ε μονο απο 2 ep δεν μπορεις να πεις κατι εξαιρετικο ,φαινεται να εχει τα υλικα να γινει
ηταν αρκετα καλο και το 2ο (αν και οχι καλυτερο του 1ου)
η μαλακια ειναι οτι θαναι μονο 10 η πρωτη
και μια ερωτηση
Spoiler
Spoiler
Γενικά στα επίπεδα της πρεμιέρας και απ'ότι λένε τα επόμενα είναι ακόμα καλύτερα. Το καλό είναι ότι έχουν καταφέρει να κάνουν επεισόδια με ένα γενικό θέμα, παρά το ότι πρέπει να ακολουθήσουν συγκεκριμένη ιστορία και σταδιακά βελτιώνονται και στο πως αφηγούνται την ιστορία. Η σκηνή με Ρόμπερτ-Νεντ πανέμορφη, Τύριον πινκς, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι προσπαθούν να κάνουν την Σερσέι λίγο πιο συμπαθή σε σχέση με τα βιβλία. Επίσης υπάρχει ωραία συνέντευξη του Martin σε 4 μέρη εδώ
Αναγκαστικά με τόσους χαρακτηρες που έχει, τα πρώτα επεισόδια θα είναι εισαγωγή, μετά θα φανεί. Αλλά ως τώρα ό,τι έχουν δείξει είναι εξαιρετικό
ποιό ηφαίστειο είναι αυτή η υπηρέτρια της Daenerys?
γενικά πολύ καλά το πάνε το θέμα. έχει πολλά χρόνια που το διάβασα και είμαι σε φάση :touched: όταν τρώω φλασιές.
Preview του 3ου
Σωστός φαίνεται.
αχεμ
http://www.electricrequiem.com/forum...nan-%282011%29
Ηθοποιός με ευρεία γκάμα αν με ρωτάς.